Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

606184_Galatasaray_SK.jpg

Söylentilere göre olası bir kadro.

Sezon sonu için hayalim Melo yerine İnler'in alınıp kontenjanda derin bir oh çekmemiz.

O zaman rahat rahat kadro kurabiliriz.

bence g.süzen olamaz... sebep..

sadece ligte dersen.. riera veya amrabat tercihinden biri yüzünden ilerde.oraya alışmış bir riera mı yoksa g.süzenmi?? riera oynadıkkça orada faydalı olur bekte. onun yerine birini alırsanda riera önündeki adam yerli olmalı..

çok karmaşık aslında.. takımın sol ayaklı oyuncusu yok sol taraf hücümda bitik durumda..

En iyisi bekleyip görmek karar Fatih Hoca'nın yoksa kafayı yiyeceğim o olmaz şu olur , şöyle olursa şundan alınan verim düşer mi ne bileyim ne falan filan :D

Lescott? A.Cole??? :akansular:

Lescott gelsin, sol bek de oynayabiliyor. Gönül ister ikisi de gelsin ama mümkün mü..

Lescott gibi bi savunmacı, Cole gibi bi bek gelirse takım şahlanır ama önde yabacıya yer kalmaz bu sefer :sad007:

Lescott gibi bi savunmacı, Cole gibi bi bek gelirse takım şahlanır ama önde yabacıya yer kalmaz bu sefer :sad007:

reisss hemen sana kadro yapayımm

---------muslera-----

--eboue--walcoott-semih--cole---

--hamit----melo--selçukk--kerim frei---

--------10 numara---burak----

takımın yarısı değişir. ya çok iyi çok kötü olur :)

gelecek senede g.inler.. ohhh ohhh :)

bu Aziz Yildirim denen iblis bizim paramiz yokken yabanci siniri kalksin derdi , simdi ucukladigi icin sanirim ses etmiyor

reisss hemen sana kadro yapayımm

---------muslera-----

--eboue--walcoott-semih--cole---

--hamit----melo--selçukk--kerim frei---

--------10 numara---burak----

takımın yarısı değişir. ya çok iyi çok kötü olur :)

gelecek senede g.inler.. ohhh ohhh :)

Frei ve İnler'i getirebilmek çok zor ama adamlar fena kritik isimler kadro yapısı için, o değil de ben Sercan için yine girişimde bulunucaz gibi hissediyorum

Bu transfer dönemi pek tat vermiyor bana.

vallah böyle daha iyi..

çok fazla ucunca hüsran oluyor herşey..

sessiz başaldığımız her trasnfer mutlaka iyi birilerini gelmiştir..

5 ine kadar ne yönetime-ne hocaya bişey demem-diyemem..

yönetim asıl sorunu tff götürmek olmalı.. istersek en iyilerini alalım..

böyle şerefsiz-yalaka tff ve kuluplar oldukçaa bu ligte keyif alınmaz..

Frei ve İnler'i getirebilmek çok zor ama adamlar fena kritik isimler kadro yapısı için, o değil de ben Sercan için yine girişimde bulunucaz gibi hissediyorum

frei bence zor değil. hoca 1 senedir izlettiğini-hatta oyuncuya sorduklarını fulham a topu attığını söylemişti..

bu yaşta frei oynar ve katkı yaparsa.. 2-3 sene öyle rahat ederizki. frei gelebilir..

g.inler zor ama tek iyi taraf..

melo 12-13 ediyorsaa 2 senelik.

g.inler senelik 14-15 alınabilir.. şpl faktörü var burda. belki son transfer yapmak ister..

BCA'ya göre (ister inanın ister inanmayın) yabancı 2 oyuncu ile anlaşmaya yakınmışız. Bugün basında çıkmış isimler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt