Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

frei bence zor değil. hoca 1 senedir izlettiğini-hatta oyuncuya sorduklarını fulham a topu attığını söylemişti..

bu yaşta frei oynar ve katkı yaparsa.. 2-3 sene öyle rahat ederizki. frei gelebilir..

g.inler zor ama tek iyi taraf..

melo 12-13 ediyorsaa 2 senelik.

g.inler senelik 14-15 alınabilir.. şpl faktörü var burda. belki son transfer yapmak ister..

Frei'nin Fulham yakası zor zaten adamdan yana sıkıntı olmaz bence de, İnler'i de paradan çok Türkiye için ikna etmek gerek yazılan çizilenlere bakılınca

o zaman 10 numara yok. kanat alacaklar bu da yerli olur...

kerim frei..

yoksa ofansa çözüm bulmak imkansızz..

Bence önce defans problemini çözelim niyetinde bizimkiler, kanata da Frei gelir 3 transferle kapatırız

diyelim ki doğru transfer döneminin güzel yanı bu haberler vs zaten

hadi 1.Lescot 2.??

ya mantik disi transfer olur lescot. sampionlar liginde oyanayamacak adami niye alalim ? ha sampionlar ligini artik önemsemiyorsak bu yil icin artik ve geldigimiz yere kadar geldik denilirse bir sey demem ama kendi fikrim cok büyük hata düsüncesi olur. Her sene sanki bu cekilde kura sansi cikacak bize. Portonun sampionlar ligini aldigi seneyi bir hatirarsak adamlarin muthis kura sansi vardi sonunda finalde monacoyu darma dagan edip kazandilar kupayi. Bu yilda bu sans bize niye gülmesin ama daha da biraz güclendirmis kadro ile lütfen .

Hoca Kaka>Snenijder>Diego dedi ama ben Diegoya razıyım net yani :)

Bence önce defans problemini çözelim niyetinde bizimkiler, kanata da Frei gelir 3 transferle kapatırız

bence yeterli olur. kale gibi defans olursa. a.cole-eboue bindirmeleri her zaman iyi olur..

kerim frei değerlendirilir.

belki ileriye selçuk atılır..

sene sonu şampiyon olursak, alınabilecek 10 numara sayısı ve para imkanı ile daha iyileri olabilir..

yani amrabat veya riera olacaktır ilerde.. ama açık ve net kerim frei şartımdır kendimce. yoksaa bir halta yaramazz...

Alper yerine altyapidan Soner Aydogdu'yu cikaralim

Aslında her ikisi de lazım bize çünkü şöyle bakalım olaya benzetme yaparak bizde orta alanda bulunan ikilide kim oynuyor ?

Melo ve Selçuk

özellikleri neler ; Melo Mücadeleci ve biraz daha defansif yani kesici fakat kesiciliğinin yanında ofansa çok katkısı var , fakat Selçuk oyun kurucu , creatif oyuncu.

İşte burda ayrılıyor zaten Alper'in oyun tarzı Melo'ya , Soner'in ki ise Selçuk'a çok benziyor , gelecekte çok işimize yaracaklar diye düşünüyorum ben şahsen zaten o mevki de başka geleceği parlak oyuncu görünmüyor.

5 tane yerli oyuncu oynatmak zorundayız,bu durumda Selçuk,Hamit,Semih,Burak banko zaten.1 tane ilk 11'de oynayabilecek kaliteli bir yerli oyuncu bulmalıyız.O adamı bulursak yabancı transferleri rahat olur.Ama bu yerli oyuncuyu bulamazsak hep farklı kombinasyonlar yapmak zorundayız,şunu şuraya çeksek,şu şurda idare etse vb.gibi.Hamit'i Eboue'nin yerine sağ beke çekmek mecburiyetindeyiz zaten,Afrika Kupası dolayısıyla.

Şimdi Kerim Frei var mesela,bu çocuk Amrabat kadar oynayamaz mı ? Ben söyliyim Amrabat'tan en az 2 kat daha faydalı olur ve yerli bir oyuncu bu.Nokta transfer olur.Kerim Frei takıma katılırsa yabancı oyuncu konusunda çok rahatlarız.Kerim Frei haricinde piyasaya bakıyorum alınabilecek yerli oyuncular kim diye,açıkçası fazla yok.Var ama eksik bölgeleri dolduracak,takımın kalitesine sekte vurmayacak oyuncu çok az.

5 tane yerli oyuncu oynatmak zorundayız,bu durumda Selçuk,Hamit,Semih,Burak banko zaten.1 tane ilk 11'de oynayabilecek kaliteli bir yerli oyuncu bulmalıyız.O adamı bulursak yabancı transferleri rahat olur.Ama bu yerli oyuncuyu bulamazsak hep farklı kombinasyonlar yapmak zorundayız,şunu şuraya çeksek,şu şurda idare etse vb.gibi.Hamit'i Eboue'nin yerine sağ beke çekmek mecburiyetindeyiz zaten,Afrika Kupası dolayısıyla.

Şimdi Kerim Frei var mesela,bu çocuk Amrabat kadar oynayamaz mı ? Ben söyliyim Amrabat'tan en az 2 kat daha faydalı olur ve yerli bir oyuncu bu.Nokta transfer olur.Kerim Frei takıma katılırsa yabancı oyuncu konusunda çok rahatlarız.Kerim Frei haricinde piyasaya bakıyorum alınabilecek yerli oyuncular kim diye,açıkçası fazla yok.Var ama eksik bölgeleri dolduracak,takımın kalitesine sekte vurmayacak oyuncu çok az.

An itibariyle Frei ama sezon sonu yapılanmasında bu oyuncu Gökhan İnler olmalı , Gökhan İnler hamlesi geleceğimiz için çok önemli + olarak Gökhan İnler olmayacaksa Melo'nun yerine ki sezon sonu büyük ihtimal Melo gidecek , Moussa Sissoko aranan kandır , ve sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Ama öncelik Gökhan İnler olmalıdır.

ashley cole ile lescot haberleri insallah yalandir. dogru ise bizimkiler sadece ligi düsünüyor demektir bu saaten sonra.

şu konuda destekçinim..

alacağımız hiçbir yerli açık ve net.

ilk 11 oyuncusu değil türkiye içinde. sercan sareer-g.töre abartılı hız ve bireysel çalım dışında bişey yaptıklarını görmedim..

kerim frei tercihi yapılmalı..

kerim frei alırsak ancak ilk 11 için en azından lig için, diğer yabancı oyuncu seçeneklerimiz rahatlar..

10 numara-stoper-sol bek-forvette alsak mutlaka bir yerli daha monte etmeliyiz. performans bakımıznda ve yetenek anlamında

emreç.-engin-aydın kanatları kaldırcak seviyede değiller..

606184_Galatasaray_SK.jpg

Söylentilere göre olası bir kadro.

Sezon sonu için hayalim Melo yerine İnler'in alınıp kontenjanda derin bir oh çekmemiz.

O zaman rahat rahat kadro kurabiliriz.

gerçekten en çok istediğim şekil bu işte devre arasında bir kanat ve 10 numarayla bitirirsek çok yararlı olur. Defans diyor herkes ama dany ilk geldiği günden bu yana çok gelişti artık güven verıyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt