Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Chivu'mu alınır bu yaştan sonra..

Antep'ten Muhammet Demir sakat olmasaydı çok isterdim alınmasını..Çok beğendiğim bir oyuncu

ya ben kadro olayı paylasıyorum ama kucuk cıkıyor neden acaba

Ekli dosyalar

• gs.webp
    gs.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 134

belki kafa utulemek gibi olacak ama en buyuk transfer sinirsiz yabanci uygulamasi olacak

su dombili giderse Turk futbolunun oinu acilir

Önümüzdeki sezonlarda 6+2'ye devam edilse razıyım.

Gelecek sezon bile çok sıkıntılı.İlk 18'e sadece 6 yabancı alınabiliyor.

Dany yerine stoper alsan , Dany kadro dışı kalacak.Elmander zaten yedek.Göndermezsen oda kadro dışı kalacak.Ne saçma iş yahu.:mad:

belki kafa utulemek gibi olacak ama en buyuk transfer sinirsiz yabanci uygulamasi olacak

su dombili giderse Turk futbolunun oinu acilir

Haklısın. Yabancı sınırının olmasını Türk futbolu açısından daha iyi sanıyorlar ama kesinlikle değil. Sonra çıkıp "yabancılara şu kadar para döküyo kulüplerimiz" diye boş boş konuşuyolar. E sen sınırı az tutarsan tabi ki para dökülür yabancıya.

Onu geçtim, yabancı sınırı +8 olmadıkça Türk oyuncusu ilk 11'de başladığı ilk maçtan sonra yan gelir yatar bazı istisnalar hariç. Almanya alt yapısından yetişmiş oyuncu Almanları seçecek diye ödümüz kopuyo sonra. Sanki tek sorun alt yapıda. Alt yapı çok önemli, tamam ama senin ülkendeki topçular (Selçuk, Burak falan hariç) bikaç maç oynayınca "aha ben oldum, yeter" havasına giriyolar. Egemen'in bi açıklaması vardı Fener'e gidince, "hedefime ulaştım" mı ne demişti... Egemen olmayabilir belki tam emin de değilim... Ama Türk futbolcusunun çoğu bu kafada. "3 büyüklere kapak atayım yeter". Bu kafanın da sorumlusu yabancı sınırı.

chivu da oynamaya oynamaya paslanmıştır yaşı 32 ama :SS:

An itibariyle Frei ama sezon sonu yapılanmasında bu oyuncu Gökhan İnler olmalı , Gökhan İnler hamlesi geleceğimiz için çok önemli + olarak Gökhan İnler olmayacaksa Melo'nun yerine ki sezon sonu büyük ihtimal Melo gidecek , Moussa Sissoko aranan kandır , ve sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. Ama öncelik Gökhan İnler olmalıdır.

Gökhan İnler alınabilirse süper olur tabiki.Keşke alabilsek.Sezon sonu bence de böyle bir plan yapılmalı.Melo yerine Gökhan İnler ilk tercih olmalı,olmazsa yabancı isimlere yönelilmeli.

.................onur.............

eboue..semih..lescott..a.cole

............selçuk...melo.........

...Q7.......sneijder.......kerim

..................burak.............

abowww :))

Serdar Aziz , Omer Toprak , Alper Potuk , Gokhan İnler , Arda Turan , Kerim Frei ve Eren Derdiyok'u alalim transferi kapatalim...:trollface::cool:

Eskişehirsporlu Alper Potuk'un Galatasaray'a transferinin son dakika ortaya çıkan bir menajer pürüzü nedeniyle gerçekleşmediği ortaya çıktı.

Süper Ligde ilk yarının sona ermesinin ardından kadroyu güçlendirmek için çalışmalara başlayan sarı kırmızılılar, ilk olarak teknik direktör Fatih Terim’in iki yıldır istediği Alper’in kulübü Eskişehirspor ile masaya oturdu. Kırmızı siyahlılarla bonservis bedeli konusunda anlaşma sağlayan yöneticiler daha sonra futbolcuyu da ikna etti. Her iki taraf da imza atmak için hazırlık yaparken, ortaya sürpriz bir engel çıktı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Alper Potuk’un menajeri Ali Egesel’in daha önce Felipe Melo transferinde kendilerine zorluk çıkardığını gerekçe göstererek, Eskişehirsporlu futbolcunun transferini durdurdu.

AYSAL REST ÇEKTİ

Sportstv'nin haberine göre; hatırlanacağı üzere Galatasaray, sezon başında Felipe Melo’yu aylar süren çalışmalar sonrasında kadrosunda tutarken, sürecin uzamasından menajerler sorumlu tutulmuştu. İddiaya göre Brezilyalı futbolcunun esas menajeri olan Jose Rodriguez Baster, sarı kırmızılı yönetimle istediği koşullarda anlaşma sağlayamayınca, Türk menajerler Ali Egesel ve Ogan Tarhan’ı devreye soktu. Egesel ve Tarhan’ın çabalarıyla sorunlar büyük ölçüde çözüldü, ancak bu sefer de menajerlerin transferden alacağı pay yıllık 350 bin eurodan 800 bin euroya çıktı. Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, 5 yıl için 4 milyon euro tutan menajer komisyonunu fazla bulunca süreç uzadı ve bunun sonucunda Melo transferi sezon başına zor yetiştirildi. Başkan Aysal’ın, kulüp ikinci başkanı Ali Dürüst’e bu olayı hatırlatarak, “Galatasaray’ı zarara sokan menajerlerle kesinlikle iş yapmayacağız” dediği ifade edildi.

Ünal Aysal : ‘3 Ocak’a kadar beklenecek’

“Transfer konusunda şahsım olarak 3 Ocak’a kadar herhangi bir girişimde bulunmayacağım. Transfer sistemimiz bellidir. Hepimiz tatildeyiz, zorlu bir dönemden çıktık, dinlenmek tüm yöneticilerimizin, teknik adamlarımızın ve futbolcularımızın hakkı. Bu yüzden kafamızı toparlayıp, sağlıklı bir şekilde düşüneceğiz.”

'Bu işe UEFA karışabilir!' - Fanatik.com.tr

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt