Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bu sezon ilk 11'e stoper transferi gereksiz olur.

yedek adam alinabilir cris yerine.

hay kü7 yedi kadaar kafanıza taş düşsün emi ya.. arkadaş adam oyuncu işte oynarda bal gibi.. hala diretiyorsunuz ya.. ınsallah Q7 veya keitadan biri gelirde kağnı hamitin kanadından sonra adam gibi futbolcu izleriz çizgide

amrabat satilabilir.

sol/ sag aciga ilk 11 oyuncusu ve bir de 10 numara alinsa iyi olur.

bu sezon stoper transferi gereksiz olur.

yedek adam alinabilir cris yerine.

Ya da Kolo Toure kiralanır yarım sezonluk , Cris gönderilir , şu şekilde olur ;

As / Yedeği

Semih Kaya / Gökhan Zan - Kolo Toure / Dany Nounkeu

Sezon sonu Dany , Zan gönderilir , Ujfa'ya teşekkür edilir ve teknik heyete dahil olması sağlanır.

Serdar Taşçı - Ömer Toprak - Serdar Aziz alınır yerli stoper rotasyonu oluşturulur birde bizim Semihle birlikte.

Top oynamayı unutmuş, aylarca futboldan uzak kalmış adamlara tapmaktan vazgeçsek keşke, Keita, Q7 gibi oyuncuların bize verecekleri pek bir katkı olmaz ligin ikinci yarısında..

Q7'nin futbol niteliklerine kimse hayir demez.

Ama adamda saha ici disiplin 0. Takim oyun anlayisi 0.

‎#SonDakika l Eskişehirsporlu Alper Potuk'un Galatasaray'a transferinin son dakika ortaya çıkan bir menajer pürüzü nedeniyle gerçekleşmediği ortaya çıktı.

Futbol Pes yada Fifa'da olduğu gibi basit değil. Oyuncuların kondisyonu, maç kondisyonu var. Bunlar eksik olursa olmuyor, oyuncular yeteri kadar mücadele edemiyor. Melo'yu gördünüz, ilk sekiz on hafta ne kadar güçsüzdü, ikili mücadelelerde kaybediyordu, ancak toparlanabildi. Konsiyon çok önemlidir, maç kondisyonu da çok önemlidir. Q7 ise hem kondisyonsuz hem maç kondisyonsuz. Keita falan diyorsunuz, gerçekten komik bu sözleriniz.

Ayrıca Q7 kondisyon sahibi olduğunda bile sorumsuz, bencil, koşmayan bir oyuncuydu. Büyük maçlarda oynardı, diğer maçlarda rakiple kavga ederdi, topu kaptırır ama halı sahada gibi geri dönmeye tenezzül bile etmezdi. Ben halı sahada bile koşmayan gayret etmeyen kişilere çok sinirleniyorum, milyon dolarlar alan bu oyuncular gayret etmezse o takımda oynamamalı. Beşiktaş'ta oynarken bile ben utanıyordum Bjk'li yöneticilerin bu adamı o takımda tutmalarına. Türkiye'deki taraftar profili genel olarak aynı, o nedenle takımının ağzına eden Q7 iki hareket yapınca gitme diye ağlayan Bjk taraftarı ile bizim taraftarımız arasında fark yok.

Ya da Kolo Toure kiralanır yarım sezonluk , Cris gönderilir , şu şekilde olur ;

As / Yedeği

Semih Kaya / Gökhan Zan - Kolo Toure / Dany Nounkeu

Sezon sonu Dany , Zan gönderilir , Ujfa'ya teşekkür edilir ve teknik heyete dahil olması sağlanır.

Serdar Taşçı - Ömer Toprak - Serdar Aziz alınır yerli stoper rotasyonu oluşturulur birde bizim Semihle birlikte.

Gelecekse sezon sonu gelsin. Hersey yolundayken taslarla oynamanin lüzumu yok. Dany de cok basarili zaten.

Sneijder-Chivu haberi uydurma. Sneijder zaten ihtimal yok, Chivu'nun menajeri de 3-4 sezondur sürekli öneriyor zaten umarim bir hata yapip o rezili almayiz. Les!!

Ne Alper Potukmuş arkadaş, bir bitmedi muhabbeti.

Q7 haberleri balon bence.

Sezon basinda ilgilenmis olabiliriz.

Ama su asamada bana iki camia arasini germek icin üretilen haberler gibi geliyor.

Sneijder: Inter’den ayrılmam şu anda herkes için en iyisi. Ama diğer takımlarla anlaşamazsam takımda kalırım. Sonuçta 2015’e kadar sözleşmem bulunuyor. Ancak dediğim gibi… Ocak ayında ayrılmam kulübüm için de benim için de şu an en iyi seçenek…

Real Madrid'de son dönemde tartışılmaya başlayan Portekizli dünyaca ünlü teknik adam Jose Mourinho, İtalyan ekibi Juventus'tan övgü dolu sözlerle bahsetti.

Şampiyonlar Ligi'nde İtalyan temsilcisi ile eşleşmekten çekindiğini söyleyen Mourinho, "Dürüst olmak gerekirse Juventus'u sevmiyorum çünkü onlardan korkuyorum. Antonio Conte'nin takımı Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilecek güçte" açıklamasını yaptı.

Juventus hakkında sözlerini sürdüren Jose Mourinho, "Son derece sağlam ve kolektif bir oyun ortaya koyuyorlar. Batmayan bir gemi gibiler. Fazlasıyla iyi olduklarını düşünüyorum. Her bölgeden gol bulabiliyorlar. Bana 2004 yılında Porto'da Şampiyonlar Ligi'ni kazandığımız o günleri hatırlatıyorlar" diye konuştu.

Real Madrid'den ayrılacağı yönündeki çıkan dedikodulara da cevap veren 49 yaşındaki teknik adam, "Benim durumum ve Real Madrid'in durumu hakkında uzunca düşünmek gerekiyor. Futbolda her an, her şey olabilir, her şey değişebilir ama değişmeyen tek şey bir takımın başında mutlaka bir antrenör vardır" açıklamasını yaptı.

Öte yandan Mourinho, şu an için İspanyol devinden ayrılmak gibi bir düşüncesinin olmadığının altını çizerken, "Şampiyonlar Ligi'ni üç farklı takımla kazanmak istiyorum. Porto ve Inter'in ardından Real Madrid'de de kupayı alarak kimsenin başaramadığı bir işi gerçekleştirmek istiyorum. Ayrıca Real Madrid'de bu başarıyı yakalasar kulüp tarihinde 10. kez Şampiyonlar Ligi'ni kazanarak çift hanelere ulaşan ilk takım olacak" dedi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt