Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

:asd:

terim_transfer_tabela.jpg

bunlardan biriside gelmedi . sanki hocanin rüya tabelasi olmus.

Hayırlı nöbetler :ayatollah:

ya sanki arada sirada kolpa haberler yayiliyor taraftara yem verilmek icin. piyasada düsen isimlerden bence sadece sneider&diego ve brezilyadaki isimler belki dogru.

Ahmet Nur Çebi ile Galatasaray Carlos Arroyo transferi için bir kaç gündür temas halinde ve pazarlıklar yapılıyor. Ateşle Barutun devamlı yanyana olduğu bir ortamda kesinlikle Quaresmada konuşuluyordur.Ben Arroyoyla birlikte Quaresma takas seçeneklerininde konuşulduğunu düşünüyorum.

Quaresma şu an Beşiktaşın futbolcusu değil bunun karşılığında Baros verilip madde kaldırtılabilir. Carlos Arroyo transferi Quaresmanın zor olan transferi için mutlaka ortam yaratmıştır. Arroyoyla birlikte Quaresmada o masadan çıkabilir.Süprize hazır olun

Bu arada hakemler baya sert aciklama yapmis meireles olayindan dolayi. bu tff yakinda düser gibime geliyor

Romain Alessandrini

[video=youtube;UeJGKKhNIw4]https://www.youtube.com/watch?v=UeJGKKhNIw4[/video]

[video=youtube;a4DB_9Yv2Qc]https://www.youtube.com/watch?v=a4DB_9Yv2Qc[/video]

[video=youtube;MZPetzBgi-E]https://www.youtube.com/watch?v=MZPetzBgi-E[/video]

3-4 € civarı rahat alınır , müthiş zevk alıyorum bu adamı izlerken

23 yaşında stil olarak shaqiri ye benzetiyorum

bu sezon 19 maç 10 gol 4 asist

geçen sene lig 2 deydi 35 maç 11 gol 4 asist

amrabatı satıp yerine alsak mı :D

Southamptonda oynayan Luke Shaw var, 17 yasinda, bilmiyorum izleyen varmi. 2 yil sonra ya manchester united yada arsenal'de oynayacak.

Ozan İpek'te kaçtı Kasımpaşayla anlaşmış..

Muslera/eboue-semih-toprak-carlinhos/selçuk-inler/hamit-hernanes-amrabat/burak nasıl kadro yıl sonu için

----------------------Muslera---------------------------- Eboue----Semih----------Toprak--------------Carlinhos ------------------Selçuk----İnler------------------------- Hamit----------------Hernanes------------------Amrabat ------------------------Burak----------------------------- Nasıl Kadro yıl sonu için

Okumaya çalıştım az kalsın kör oluyordum sakın okumayın

----------------------Muslera---------------------------- Eboue----Semih----------Toprak--------------Carlinhos ------------------Selçuk----İnler------------------------- Hamit----------------Hernanes------------------Amrabat -------------------------Burak----------------------------- Nasıl Kadro yıl sonu için

kanka sen aşmışsın ya

----------------------Muslera---------------------------- Eboue----Semih----------Toprak--------------Carlinhos/ ------------------Selçuk----İnler------------------------- Hamit----------------Hernanes------------------Amrabat -------------------------Burak----------------------------- Nasıl Kadro yıl sonu için

Amrabat'ın ne işi var bu kadroda?

Oğuzhan Asiltürk kadrosu. yardimci olayim dedim :)

606484_Galatasaray_SK.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt