Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Dream Team Galatasaray ( Bu gercekden biraz Rüya takimi oldu ama belki ne bileyim 6-7 sene sonra neden olmasin buna yakin ) :D

606550_Galatasaray_SK.jpg

istemem ben, Nani nin yerine Messi, Messi nin yerine Rooney olsa daha iyi olur

Beyler, kış transfer dönemi için yapılan kadroların üçünden birinde Kerim Frei ismini görüyorum.

Aadam yerli, Galatasaray taraftarı ve genç, alınması iyi olur elbet ama takımın ilk 11'ine yazmak için yeterli geçmişi var mı bu adamın, bilmediğim için soruyorum, elde çok az veri yok mu bu transferi ilk 11'e istemek için?

Premier ligde çok az maçta ilk 11 başlamış, golü ve asisti yok. Bence transfer yaparken daha realist ilk 11 adımları atmalıyız. Yabancı sol bek, yabancı 10 numara diyoruz ama Semih, Selçuk, Burak ve Belki Hamit'ten başka hangi yerli oyuncu gözü kapalı ilk 11 oynayabilir ki bu düzende?

Biri İsviçre biri Almanya Milli Takımını seçmiş ; Serdar Taşçı ve Gökhan İnler. + Muslera gönderilirse ki karşıyım Onur Kıvrak.

pizza und durum :016:

Biri İsviçre biri Almanya Milli Takımını seçmiş ; Serdar Taşçı ve Gökhan İnler. + Muslera gönderilirse ki karşıyım Onur Kıvrak.

Ben de bu ayarlarda bir yerli transferine daha bi heyecanlanacağım valla. Carlinhos, Lescott, Diego filan dendikçe ligde 17 maç çıkaracak 11'i yazma derdine giriyorum, yabancı sayısının inecek olması aklıma geliyor, kabuslar görüyorum :)

haydi bismillahh:Z6:

bu scoutgs nin klüple bi bagı var mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt