Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Yapma ya :asd: Görmemis ol dostum :D

Yahu Assaidi bizde olsaydi Amrabat'in yaptigi iki katini yapardi. Adam bir kere topla daha iyi, Amrabat'in herkesin gördügü gibi ortadan baska numarasi yok.

Yok neymis, Liverpool'da oynamiyormus, ondan cöp. Ona bakarsan oynadiklari maca bakin bi, görün nasil oynamis, o macalara göre bile Assaidi >>>> Amrabat.

Liverpool'un ne yaptigi belli mi, adamlarin yönetimi berbat, ne yaptiklari belli degil resmen. Zaten kimse Assiaid'nin dünya yildizi olmasini beklemiyordu, bizim iyi fiyat'a alabilecegimiz iyi oyuncu olurdu ve Amrabat'tan daha iyi oldugu zaten kesin.

Ben Amrabat ın daha bir adam eksilttiğini görmedim. Tek numarası soldan götür götür sonra sağa çekip orta yap, onuda beceremiyor zaten.

Assaidi nin hem daha ucuz hemde daha faydalı olacağını düşünüyordum bende

Ben Amrabat ın daha bir adam eksilttiğini görmedim. Tek numarası soldan götür götür sonra sağa çekip orta yap, onuda beceremiyor zaten.

Assaidi nin hem daha ucuz hemde daha faydalı olacağını düşünüyordum bende

Bak Assaidi League Cup'ta maci var, orda tüm topla bulusmalarini video'ya koymuslar birde.

Bak baklim Amrabat hayatinda Assaidi'nin orda yaptiklarini yapmismi. Topla oynamasina iyi dikkat

Assaidi v West Brom 27/09/2012 - YouTube

[video=youtube;wY9r-4qG5Po]https://www.youtube.com/watch?v=wY9r-4qG5Po[/video]

[video=youtube;oUv-S-gJYOA]https://www.youtube.com/watch?v=oUv-S-gJYOA[/video]

[video=youtube;m35ht2Ex9zY]https://www.youtube.com/watch?v=m35ht2Ex9zY[/video]

keşke alabilsek

patates salatalik doner peynir>istersen

denemeden yorum yapmamak gerekiyor ama peynir biraz tuhafima gitmedi degil benimde :)

yemek yemesini seven birisiyim aslinda ya. hollanda yakin bize aslinda . bir gün oraya yolum düserse kesin bir denerim. lezetli degilse sizden parasini isterim ama :D

denemeden yorum yapmamak gerekiyor ama peynir biraz tuhafima gitmedi degil benimde :)

yemek yemesini seven birisiyim aslinda ya. hollanda yakin bize aslinda . bir gün oraya yolum düserse kesin bir denerim. lezetli degilse sizden parasini isterim ama :D

Ya Fatih deneme hic, bizim burdaki versiyon bize yeter :ayatollah: Berbat görünüyor o peynirli.

sezon basıda assaıdı demıstım hala aynı fıkırdeyım keske alsaydık

Bak Assaidi League Cup'ta maci var, orda tüm topla bulusmalarini video'ya koymuslar birde.

Bak baklim Amrabat hayatinda Assaidi'nin orda yaptiklarini yapmismi. Topla oynamasina iyi dikkat

Assaidi v West Brom 27/09/2012 - YouTube

tek maçlara bakacak olursak amrabat ispanya u21i dağıtmıştı yazın jem karacan kupa maçında bu liverpool'u dağıttı resmen tek maçla olacak iş değil bunlar

Amrabat ın 3/1 fiyatına alırdık bu adamı

Bak 1. yari pek birsey yapamadi, ama 2. yari bu macta ortaligi dagitti resmen, sonra Nuri'ye de bir assist yapti. Videoda ikinci yari 1:45'ten itibaren basliyor. Amrabat'tan daha bir kere Assaidi'nin yaptigini göremedik o ikinci yarida.

Bak 1. yari pek birsey yapamadi, ama 2. yari bu macta ortaligi dagitti resmen, sonra Nuri'ye de bir assist yapti. Videoda ikinci yari 1:45'ten itibaren basliyor. Amrabat'tan daha bir kere Assaidi'nin yaptigini göremedik o ikinci yarida.

Yahu tam balon Amrabat ve hiç umudum yok bu adamdan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt