Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gelisme yok hala ben az FarCry 3 takilim

sana kalmış tanıyan tanır beni renktaş bugüne kadar bir sürü duyum verdim hawkins burak domercant amrabat olmayacak denirken ben yazıyordum burada sene başında neyse dediğim gibi inanmayabilirsin tabi ki.

brezilyadan gelebilecek olan adam belli de rus kim acaba?

sana kalmış tanıyan tanır beni renktaş bugüne kadar bir sürü duyum verdim hawkins burak domercant amrabat olmayacak denirken ben yazıyordum burada sene başında neyse dediğim gibi inanmayabilirsin tabi ki.

Amrabat ve Burak zamanında hiç gözüme çarpmadın nedense. Zaten dediklerin aşağı yukarı belli Rus olursa Arshavin olur Brezilyalıda muhtemelen Nene'dir görecez bakalım..

Mais la pluie sera alaimisema!

10 numara alcaz beyler önsezi benim ki duyum degil :asd:

isim bilmiyorum. ama kaynak belirtmeden ceza almadan yazabildiğime göre sallamadığım belli değil mi?

Evet, Mesut bilgilerini paylaşabiliyor, bu konuda bizimle görüşmüştü yazın. Tamamen inanmanızı söylemiyorum ama sallamadığına emin olabilirsiniz.

Amrabat ve Burak transferleri hakkında paylaştığı bilgileri de hatırlıyorum. :yenieek:

mesut renktaş sol taraf dediğin bek mi açık mı, bence bekten bahsediyor kombarov ve carlinhos :b5:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt