Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Evet, Mesut bilgilerini paylaşabiliyor, bu konuda bizimle görüşmüştü yazın. Tamamen inanmanızı söylemiyorum ama sallamadığına emin olabilirsiniz.

Amrabat ve Burak transferleri hakkında paylaştığı bilgileri de hatırlıyorum. :yenieek:

teşekkürler niye bu kadar sakin buralar :) resmi dönem mi bekleniyor acaba ?

teşekkürler niye bu kadar sakin buralar :) resmi dönem mi bekleniyor acaba ?

Geç olduğundandır muhtemelen. Belli saatlerde daha yoğun oluyor. Bi de resmi dönemin başlamamış olmasının da etkisi var tabi. 1-2 hafta kadar sonra yine dolar buralar.

Geç olduğundandır muhtemelen. Belli saatlerde daha yoğun oluyor. Bi de resmi dönemin başlamamış olmasının da etkisi var tabi. 1-2 hafta kadar sonra yine dolar buralar.

Ek olarak millet tatilde. futbolcular baskanlar hocalar hepsi tahiti miami bilmem nerelerde. bir kac yönetici ve menajerler is basi yapior az cok. nasilsin iyisin .istanbulda havalar güzel haberin varmi ve sayre ön görüsmeler yapilir ancak simdilik.

Takim basarili olunca Avrupa'da, nobete fazla ragbet olmuyor. Iyi iyi. Keske hep boyle olsa taraftar,

arkadslar emre colakı mencesterın ıstedıgı soylenıyor dogru mu insallah vermeyiz 2 sene sonra roneyden iyi olcak emre

ya kardeşim ne manchesterı ne alakası

tutturmuşsun bir eç gidiyorsun yolun yol değil

10 numara,sol kanata bi eleman bu eleman sol bek veya sol açık olabilir Rierayı ona göre kullanırız ve forvet alırsak çok iyi olur açık ara şampiyon oluruz CL'de çeyrek final tamamdır sonra

son bilgiler bahsettiğim oyuncu bek. 10 numara konusunda net bir şey yok. şimdilik bu kadar biraz hareketlensin isimde öğrenirim.

Sagol kardesim :) fazla bilgi vermede saga sola yoksa Transferler zora giriyor biliyorsun:yenieek:

En iyisi isim verme sen hic . mefki ülke en fazla yasini söylersin olur biter :D

transferler değilde ben zora giriyorum geçen dönemde baya azar yedim sonra adımı filan değiştirdim burada :D

mesut ajaba renkdaş emre ço. zu manu? haberlerine ne derece itibar edelim

arkadaşın biri emre fanı da hayal gördün sanırsam

transferler değilde ben zora giriyorum geçen dönemde baya azar yedim sonra adımı filan değiştirdim burada :D

ya bos ver verme isim sen. Dedigim gibi Transferler riske giriyor sonra. biz burda bekleriz transferler gerceklisten sonra zaten. 1-2 gün beklemesini ögrenmeleyiz .

emre-colak-7.jpg

suratta bacakta vucutta herangi bi kasma goruomusunuz bu kadar rahat pas verebilen bi maestro gordunuzmu daha once

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt