Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

burda fenerli mi var sende pişkin misin yoksa utanmadan hala gelip burda konuşuyor musunuz ya siz burda fenerli biri mi var :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Eboue-Urfa-Semih-Carlinhos

taş gibi defans hattımız olurdu:sad007:

Selamın Aleykum

gelişme varmı renkdaşlar ?

Zarate ye tahhh basdan beri karsiyim ben.1-2 kisi haric forumda cogu pek sicak bakmiyordu zarateye zaten. daha dogrusu en son secenekler arasindan yaziliyordu burda. kaka-hernanes-sneijder-diego............zarate

neyin havasini yasiyorlarsa bu kus beyinli arkadaslar

ya ben burağın yanına iyi olur diye düşündüm.ha bana göre yerli olarak kasımpaşalı adem büyükü almalıyız.o çocuk hakediyo büyük takım forması giymeyi.

Eskiden süper olurdu ama o adamın sorunlu olduğu açık son yıllarda sürekli takım değişiyor kiralık gidiyor geliyor lazioda bile 11e giremeyen bir isim başımıza bela olur

İzle ve gör :yenieek:

Hayır olup olmama işini öyle uzaktan bakıp anlasaydık her transferimiz tutardı.. Örneğin, sezon başında herkes Amrabat'ı ilk 11'e koyuyordu şimdi kurtulmak istiyor... Gelen oyuncu dünyanın en iyi en istikrarlı oyuncusu da olsa transferin şans işi olduğunu unutmamak lazım..

Kuyt'ı bize Ocak ayında teklif etmişler Fatih Hoca istememiş.

Stoch konusunda haklı, elimizden aldılar.

Hamit için 4 milyon vermelerine rağmen ellerinden aldık.

Demba ba Fatih Hocanın istememesiyle gelmemişti, yoksa oynayacaktı şu an bizde.

Olaya bakın ki bizim transfer etmek istediğimiz ya da ilgilendiğimiz oyuncular; Kaka, Sneijder, Demba ba, Zarate, Hamit, Amrabat, Diego. Bu saydıklarımın ortak noktası şu; hep bizim ilgilendiğimiz adamları almaya çalışıyorlar.

Adamların kulüp felsefesi, Galatasaray'ı geçmek, Galatasaray'ı yenmek, Galatasaray'ın tekerine çomak sokmak. Her gelen oyuncu Türkiye'nin en büyük takımı Fenerbahçe deyip duruyor. Sıkıntılı bir durum.

Hayır olup olmama işini öyle uzaktan bakıp anlasaydık her transferimiz tutardı.. Örneğin, sezon başında herkes Amrabat'ı ilk 11'e koyuyordu şimdi kurtulmak istiyor... Gelen oyuncu dünyanın en iyi en istikrarlı oyuncusu da olsa transferin şans işi olduğunu unutmamak lazım..

Amrabati bukadar erken elestirmek yanlis diyorum resmen ve futbolcuyu ya bilmiyorlar yada futbolu bilmiyorlar. daha gecen uzun yazi yazdim bu konuda bidaha yazmacam. Amrabati sadece bukadar erken idaam eden kisileri anlamakla zorluk cekiyorum acikcasi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt