Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Mourinho muslerayı istiyormuş babayı alır kaka sene sonuna kadar bizimle diyordun :lol: Muslerada bizimle.

Bütün gece Win 8, güncellemeler ve BIOS sorunlarıyla boğuştum, yer yer sinir krizleri geçirdim, yer yer ağlayacak duruma geldim, sonunda notebook'u adam ettim, huzurlu bir şekilde yatağıma girip uykunun tadını çıkarayım artık :D

Uyandığımda güzel haberler görmek niyetiyle iyi sabahlar...

gelecek şu ana kadar 1.sınıf oyuncu almadı bize yönetim ve başkan muslera ve eboue dışında

Sneijder Türkiye'ye gelmez. Giderse ingiltere, yoksa Inter'de kalir.

Takim ici dengeler bozulur. Nefret ediyorum bu sözden ama Terim'in felsefesi.

Ayrica Sneijder bence yinede gelmez. O oyuncular bizim gibi takimlari cok kücük görüyorlar bu bir gercek onlar icin.

Bizde ancak Demba Ba ayarinda oyuncu alabiliriz, ama o müzmin sakat ve ayagina platin var.

Tottenhamdan gareth bale'yi alsak nasıl olur...:D

Takim ici dengeler bozulur. Nefret ediyorum bu sözden ama Terim'in felsefesi.

Ayrica Sneijder bence yinede gelmez. O oyuncular bizim gibi takimlari cok kücük görüyorlar bu bir gercek onlar icin.

Bizde ancak Demba Ba ayarinda oyuncu alabiliriz, ama o müzmin sakat ve ayagina platin var.

Ara ara bizi küçük adamlar yönetsede hiç bir zaman küçülmedik. Türkiye ligini küçük görüyorlar orası ayrı. Ama almak istediğin adama kendini, vizyonunu, hedefini hakkıyla anlatırsan İstanbul'a, Galatasaray'a gelmeyecek oyuncu yoktur. 3-5 yıl önceki borç batağında yüzen, dökülen bir statta oynayan, Avrupa'da yokları oynayan Galatasaray yok şu an. Yinede gidip formdayken Sneijder gibi oyuncuyu almak zor olabilir. Ama şu haldeki Sneijder'in Galatasaray'a gelmemesi için bir neden göremiyorum.

Ara ara bizi küçük adamlar yönetsede hiç bir zaman küçülmedik. Türkiye ligini küçük görüyorlar orası ayrı. Ama almak istediğin adama kendini, vizyonunu, hedefini hakkıyla anlatırsan İstanbul'a, Galatasaray'a gelmeyecek oyuncu yoktur. 3-5 yıl önceki borç batağında yüzen, dökülen bir statta oynayan, Avrupa'da yokları oynayan Galatasaray yok şu an. Yinede gidip formdayken Sneijder gibi oyuncuyu almak zor olabilir. Ama şu haldeki Sneijder'in Galatasaray'a gelmemesi için bir neden göremiyorum.

PSG gibi bir takım istiyorsa sen ne anlatırsan anlat alman münkün değil

CL ise orada da oynar.. Para ise orada daha fazlasını kazanır.. Mesela ismini tekrar duyurmaksa orada bunu başarır ve yeniden yıldızlaar arasında oynama fikri yine orayı cazip kılar yani şansın 0..

Yazıldığı gibi kulüpler ilgileniyorsa Türkiye onun için son sırada kalır malesef tıpkı katar gibi, kabul edin artık Avrupa'nın katarıyız biz.. Kuyt Fener'e gitmese yılda 2-3 M €'ya nereye gidebilirdi? Cevap belli ya cüzzi miktarlara EPL veya Avrupa'nın orta seviye takımlarına yada Katar'a..

Krasic'e Avrupa'da isteyen takımlardan en az 500 veya 1 M € fazlasını önermeseler gelir mi? Meireles? Elano? Misi? Carlos? Hangisi vizyon için geldi veya geliyor ki? Hemen hemen tamamının tek bir hedefi var +30 yaşından sonra ömür boyu yetecek parayı kazanmak...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt