Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ara ara bizi küçük adamlar yönetsede hiç bir zaman küçülmedik. Türkiye ligini küçük görüyorlar orası ayrı. Ama almak istediğin adama kendini, vizyonunu, hedefini hakkıyla anlatırsan İstanbul'a, Galatasaray'a gelmeyecek oyuncu yoktur. 3-5 yıl önceki borç batağında yüzen, dökülen bir statta oynayan, Avrupa'da yokları oynayan Galatasaray yok şu an. Yinede gidip formdayken Sneijder gibi oyuncuyu almak zor olabilir. Ama şu haldeki Sneijder'in Galatasaray'a gelmemesi için bir neden göremiyorum.

Teknik direktorun kameralar onunde "Sneijder'e hayir" demesi bir neden olabilir mi :confused:

fterımın dıego gıbı maestro ve sınıf bır adamı ıstemeyıp o7 gıbı bır apacıyı sokak topcusunu ıstemesını anlamıyorum ve sasırıyorum.....

fterımın dıego gıbı maestro ve sınıf bır adamı ıstemeyıp o7 gıbı bır apacıyı sokak topcusunu ıstemesını anlamıyorum ve sasırıyorum.....

Hocam nerden biliyorsunuz Q7'yi isteyip , Diego'yu istemediğini sadece o açıklama da Kaka'yı işaret etti o kadar , Aysal Sneijder mi Diego mu demiş ? Oda ikisi de değil Kaka'yı istiyorum demiş bundan ibaret , Kaka olmazsa dönülecek isimler yine onlardı ve öyle de oldu , Kaka defteri bence çoktan kapandı , Sneijder için uğraşılıyor olmazsa , Diego'ya imza attırılacak. Q7 olursa extra olacak , Baros'la kafa kafaya takas olursa alınır zaten , yoksa 5 Mn € falan mümkünatı yok etmez. Q7 transferinde amaç biraz reklam biraz oyuncuyu düzeltmeye yönelik çalışıp Avrupa'ya yeniden 10 Mn € falan civarına kakalamak , bazı maçlarda kilidi açması beklenmedik asist ve goller , Fatih Hoca'nın motivasyon ve disiplini ile nereye kadar geleceği falan merak ediliyor.

Teknik direktorun kameralar onunde "Sneijder'e hayir" demesi bir neden olabilir mi :confused:

Hayır demedi sadece o kalitede oyuncu alabiliyorsak Kaka'yı isterim dedi. Kaka gelmeyeceğine göre Sneijder'e hayır diyeceğini sanmıyorum.

Hayır demedi sadece o kalitede oyuncu alabiliyorsak Kaka'yı isterim dedi. Kaka gelmeyeceğine göre Sneijder'e hayır diyeceğini sanmıyorum.

Aynen , Kaka olmayacağına göre , Sneijder için uğraşılıyor bence , olmazsa zaten Diego'ya imza attırılacak.

Zaten Diego'ya ben kesin gözüyle bakıyorum , hele ki Wolfsburg , Dortmund'dan Perisic'i istiyormuş ki büyük ihtimal verir Dortmund , Diego'yu o zaman çok cüzi bir miktara rahat rahat alırız.

Terim idmana alkollü geleni açıkladı

'Sercan idmana alkollü geldi. Eskiden böyle olmazdı.Benzer olay Ümit Karan'da yaşanmıştı. Ben karışmadan Hakan ve Bülent olayı halletti. Şimdiki kaptanlarımız küs, konuşmuyorlar.'

Galatasaray'ın kendi sahasında F.Bahçe'yi 2-1 devirdiği derbiden önce yakın çevresiyle Florya Metin Oktay Tesisleri'nde takımın durumu ile ilgili dertleşen tecrübeli teknik adamın özellikle kaptanlık görevini üstlenen oyuncuların performansından memnun olmadığını dile getirmesi dikkat çekti.

ANTRENMANA ALKOLLÜ GELDİ

Bu konuyla ilgili olarak Sercan Yıldırım örneğini veren Fatih Terim bu konudaki rahatsızlığını "Geçen gün Sercan Yıldırım antrenmana alkollü olarak geldi. Eskiden olsa böyle bir şey olabilir mi? Bir kere Ümit Karan antrenmana geceden kalma, ağzı kokarak gelmişti. Ben o zaman bu olaya hiç karışmadım, tepki bile vermedim. Hakan Şükür'le Bülent Korkmaz soyunma odasında boğazından tutup, duvara yapıştırmışlar. 'Burası G.Saray, böyle gelemezsin' demişler. Bir daha da öyle gelmedi. Şimdi oyuncum böyle gelebiliyor antrenmana. Kaptanların sahada takımı oyun olarak yönetmenin dışında yapması gereken şeyler vardır. Selçuk saha içinde lider, sorumluluk alıyor, inisiyatif alıyor ama anlattığım şey farklı bir özellik, farklı bir meziyet. Şimdiki kaptanlarımız Sabri Sarıoğlu ve Hakan Balta. Ancak ikisi de birbiriyle kavgalı, aileleri bile görüşmüyor. Bizim büyük bir kaptan sorunumuz var" sözleriyle dile getirdi.

Spor İnternetHaber - Sporx vs.

Eğer bu haber doğruysa Sercan'ın bileti hemen kesilmeli , Kaptanlığa da artık Selçuk'la Hamit mi getirilir yok Selçuk'la Muslera mı getirilir kim getirilirse getirilsin.

Hakan zaten oynadığı pardon oynayamadığı kötü futbolunun üstüne birde böyle küslük müslük yapıyorsa kimse kusura bakmasın direk kapının önüne konmalı.

Sabri'ye zaten yorum yok.

ruyamda terryi gordum irmak kenarinda rasttladim tum unlu oyuncular ordaydi terry tek basina kosede oturuyodu gittim yanina yarim ingilizcemle bize gelmesini ve onu begendigimi soyledim o da yarim turkcesiyle bunun mumkun olmadigini soyledi.

ayrica terryi 18-20 yaslarinda gordum cok gencti :asd:

Sercan'ı kiralık göndersinler artık Karabük'e falan..

Hocam iyice kaybetti kendisini bu nedir ya alınır alınmaz kiralık gönderilmeliydi , en azından bu sezon başı , belki şuan farklı olabilirdi , oynamayan adamın aklında farklı şeyler olur , alkollü idmana gelmek ne ya , Fatih Hoca'nın idmanı birde.

Bir şeyler yapılmalı bu konuda.

Sanip sanmamakla alakasi yok. Terim kendisine Kaka bir alternatif olarak sunulmamisken sirf Diego ve Sneijder'i veto etti diye yazilmasin diye sacmaladi oyle.

Kaka'yi kim istemez demek ayri sey, Taffarel, Taffarel'in esi, Terim ve hanimi ile Madrid'e cikarma yapip adami ikna etmek ayri sey.

15 yil onceki kariyeri sifir noktasindaki Terim, bana maas vermeyin ama Kaka'yi alalim deyip bunlari yapardi. Imparatore ise kendisini basliklarda, zaferlerin mimari olarak gormek istiyor. Sneijder'i de istemez, Kaka'yi da istemez bu haldeki Terim.

Sanip sanmamakla alakasi yok. Terim kendisine Kaka bir alternatif olarak sunulmamisken sirf Diego ve Sneijder'i veto etti diye yazilmasin diye sacmaladi oyle.

Kaka'yi kim istemez demek ayri sey, Taffarel, Taffarel'in esi, Terim ve hanimi ile Madrid'e cikarma yapip adami ikna etmek ayri sey.

15 yil onceki kariyeri sifir noktasindaki Terim, bana maas vermeyin ama Kaka'yi alalim deyip bunlari yapardi. Imparatore ise kendisini basliklarda, zaferlerin mimari olarak gormek istiyor. Sneijder'i de istemez, Kaka'yi da istemez bu haldeki Terim.

Hocam onu bunu bilmem bu takıma kilit açacak bir kanat veya ofansif orta saha (10Numara) şart oğlu şart.

Artık bu isim Sneijder mi olur , Diego mu olur , Muhittin mi olur bilmem ama şart.

Benim düşüncem şuan Aysal ve ekibi İtalya'da Sneijder için uğraş veriyor olmaz ise Almanya üzerinden Diego'yu alıp , Vatan'a dönüş yapacaklardır :)

Peter Whittingham begendiğim cardiffli oyuncu 3-5 alsak 3-4 sene orta sahada sıkıntı çekmeyiz.

Takim ici dengeler bozulur. Nefret ediyorum bu sözden ama Terim'in felsefesi.

Ayrica Sneijder bence yinede gelmez. O oyuncular bizim gibi takimlari cok kücük görüyorlar bu bir gercek onlar icin.

Bizde ancak Demba Ba ayarinda oyuncu alabiliriz, ama o müzmin sakat ve ayagina platin var.

Terimin felsefesi değil malesef futbolumuzun acı gerçeği.Kezman transferinden sonra birilerinin yaşadığı sorunlar malum Alex i Tuncayı hatta kaleci Volkanı bile sebeplendi bu işten.Hagi nin ücreti kıyaslandığı için o dönemki futbolcular dönemlerinin en iyi paralarını almadı mı, klübün bu kadar borcunun az da olsa sebeplerinden biride bu değilmi?

Peter Whittingham begendiğim cardiffli oyuncu 3-5 alsak 3-4 sene orta sahada sıkıntı çekmeyiz.

28 yaşında , İngiliz , Npower Championship'de 25 Maç 7 gol 5 asist ile oynuyor.

Alınması kolay olur fakat , bu oyuncunun gelme ihtimali çok çok düşük. Ve kalite olarak işe yaramaz bence.

Futbolcu Trabzonspor'dan, Basketbolcu Beşiktaş'tan, Kupalar da Fenerbahçe'den alınır.

Günaydın Büyük Takımın Büyük Taraftarı !

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt