Onur Yilmaz
Berlin Panteri
- 24 Aralık 2008
- 39.719
- 5
- 1.588
Cevap: Transfer Nöbeti
Yok dimi ciddi bir gelisme?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ara ara bizi küçük adamlar yönetsede hiç bir zaman küçülmedik. Türkiye ligini küçük görüyorlar orası ayrı. Ama almak istediğin adama kendini, vizyonunu, hedefini hakkıyla anlatırsan İstanbul'a, Galatasaray'a gelmeyecek oyuncu yoktur. 3-5 yıl önceki borç batağında yüzen, dökülen bir statta oynayan, Avrupa'da yokları oynayan Galatasaray yok şu an. Yinede gidip formdayken Sneijder gibi oyuncuyu almak zor olabilir. Ama şu haldeki Sneijder'in Galatasaray'a gelmemesi için bir neden göremiyorum.
Ne zaman olacak ya kafaları yiyeceğim. Bir kez de erken bir transfer yapalım.
Geleneklerimize aykiriSon günde ve bedava olacak
![]()
fterımın dıego gıbı maestro ve sınıf bır adamı ıstemeyıp o7 gıbı bır apacıyı sokak topcusunu ıstemesını anlamıyorum ve sasırıyorum.....
Teknik direktorun kameralar onunde "Sneijder'e hayir" demesi bir neden olabilir mi :confused:
Hayır demedi sadece o kalitede oyuncu alabiliyorsak Kaka'yı isterim dedi. Kaka gelmeyeceğine göre Sneijder'e hayır diyeceğini sanmıyorum.

Sercan'ı kiralık göndersinler artık Karabük'e falan..
Hayır demedi sadece o kalitede oyuncu alabiliyorsak Kaka'yı isterim dedi. Kaka gelmeyeceğine göre Sneijder'e hayır diyeceğini sanmıyorum.
Sanip sanmamakla alakasi yok. Terim kendisine Kaka bir alternatif olarak sunulmamisken sirf Diego ve Sneijder'i veto etti diye yazilmasin diye sacmaladi oyle.
Kaka'yi kim istemez demek ayri sey, Taffarel, Taffarel'in esi, Terim ve hanimi ile Madrid'e cikarma yapip adami ikna etmek ayri sey.
15 yil onceki kariyeri sifir noktasindaki Terim, bana maas vermeyin ama Kaka'yi alalim deyip bunlari yapardi. Imparatore ise kendisini basliklarda, zaferlerin mimari olarak gormek istiyor. Sneijder'i de istemez, Kaka'yi da istemez bu haldeki Terim.
Takim ici dengeler bozulur. Nefret ediyorum bu sözden ama Terim'in felsefesi.
Ayrica Sneijder bence yinede gelmez. O oyuncular bizim gibi takimlari cok kücük görüyorlar bu bir gercek onlar icin.
Bizde ancak Demba Ba ayarinda oyuncu alabiliriz, ama o müzmin sakat ve ayagina platin var.
Peter Whittingham begendiğim cardiffli oyuncu 3-5 alsak 3-4 sene orta sahada sıkıntı çekmeyiz.
28 yaşında , İngiliz , Npower Championship'de 25 Maç 7 gol 5 asist ile oynuyor.
Alınması kolay olur fakat , bu oyuncunun gelme ihtimali çok çok düşük. Ve kalite olarak işe yaramaz bence.