Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

a.s.

Gelişme yok , nöbet ölmüş.:sad007:

canlanir canlanir bir kac gün icinde. oyunculari yöneticiler hocalar ve sayre hepsi tatil havasinda. su anda bir kac yönetici ve menajer ön görüsme yapiorlardir ancak. nasilsin iyimisin ve sayre gibi :)

2-3 ocakdan itibaren ciddi hareketlenmeler olmaya baslar tahminen

Lan manyakmısınız daha transfer sezonu açılmadan yönetime sallayanlar var:o

Osman Altunterim ‏@altunterim

"Sneijder ve Diego önerildi ben de madem oyle bir gücümüz var Kaka'yi isterim dedim" cümlesinde gecen "Anlaştılar istemedi" mesajini bulun!

İşte bundan bahsediyorum , madem o kadar gücümüz var olmuşken en iyisi olsun şeklinde bir düşüncesi vardı hocanın bu Sneijder veya Diego'yu istemediği anlamına gelmez.

Haftaya toplanırlar,ondan sonraki haftada bir gelişme olmaz.Anlayacağınız ayın 15'den önce bir gelişme olmaz.

ben 10 numara transferinden ziyade( kaka gelmeyecekse tabi o ayrı bir adam) 1. sınıf bir forvet transferine ihtiyacımız olduğunu dşünyorum.şöyle bizi ileride tutabilecek ortalaması iyi demba ba gibi.çünkü elimizdeki forvetlerin hiçbiri tek forvet oynayabilecek özellik de değil. 10 numara artı çift forvet oynamayı da düşünmemeliyiz bence çift forvetle bile şampiyonlar liginde bu kadar zorlandığımızı düşünürsek.

Geçen transfer sezonuda millet salladıkça salladı sonra bir haftada bütün transferler olunca yönetim kral oldu

ben 10 numara transferinden ziyade( kaka gelmeyecekse tabi o ayrı bir adam) 1. sınıf bir forvet transferine ihtiyacımız olduğunu dşünyorum.şöyle bizi ileride tutabilecek ortalaması iyi demba ba gibi.çünkü elimizdeki forvetlerin hiçbiri tek forvet oynayabilecek özellik de değil. 10 numara artı çift forvet oynamayı da düşünmemeliyiz bence çift forvetle bile şampiyonlar liginde bu kadar zorlandığımızı düşünürsek.

Burak tek forvet oynadığı sezon 35 gol attı

Osman Altunterim ‏@altunterim

"Sneijder ve Diego önerildi ben de madem oyle bir gücümüz var Kaka'yi isterim dedim" cümlesinde gecen "Anlaştılar istemedi" mesajini bulun!

İşte bundan bahsediyorum , madem o kadar gücümüz var olmuşken en iyisi olsun şeklinde bir düşüncesi vardı hocanın bu Sneijder veya Diego'yu istemediği anlamına gelmez.

Renktaş hoca o konuşmasında onlara hayır kaka ya evet dedim diyorum dedi diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzelt.

10 numara gelirse zaten çift forvet oynamayacağız bence. Şu an ki adaylar Sneijder ve Diego bence şuan Sneijder için çabalıyoruz , İtalya'da temsilcilerimizden biri vardır , Sneijder olmazsa , Almanya üzerinden Diego'yu alıp , döneceklerdir bundan eminim. Peki Sneijder / Diego 'dan biri gelirse nasıl oynayacağız ?

Ben böyle oynayacağımızı düşünüyorum.

606874_Galatasaray_SK.jpg

10 numara gelirse zaten çift forvet oynamayacağız bence. Şu an ki adaylar Sneijder ve Diego bence şuan Sneijder için çabalıyoruz , İtalya'da temsilcilerimizden biri vardır , Sneijder olmazsa , Almanya üzerinden Diego'yu alıp , döneceklerdir bundan eminim. Peki Sneijder / Diego 'dan biri gelirse nasıl oynayacağız ?

Ben böyle oynayacağımızı düşünüyorum.

606874_Galatasaray_SK.jpg

Amrabat bu sistemde daha iyi oynar

Renktaş hoca o konuşmasında onlara hayır kaka ya evet dedim diyorum dedi diye hatırlıyorum yanlışım varsa düzelt.

evt cidididen öyle demisdi hoca demi. simdi bu iki adamida alirsan bile kus medjasi devamli salar. hoca diegoyu istemedi veya sneijderi istemedi zorla oynatitiriyor. oyuncularada morelerini bozar bu bizim yanli medja hoca size aslinda hayir demisdi diye ve sayre.

Amrabati bir yere satamayiz. cocuk da cok isi var bizde. Amrabat dan bu sezon fazla bir ümit beklemek lazim ama. Amrabat hic bir camp dönemini katilmadi katilamacak malesef. yeni gelen oyuncular icin bu dönemler cok önemli taktik antrenman konusunda. gelecek sezondan itibaren ucar amrabat.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt