Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Galatasaray tarihinde özellikle devre arası kampına yetişmiş bir transfer görmedim duymadım :asd:.

Sneijder diego vs. orta saha oyuncusu alırsak sistemi 4 3 3 e döndüreceğiz gibi gözüküyor ama hamit gibi 4 3 3 ün sağ iç oyuncusu varken bizde neden orta saha alıyoruz ? Sneijderi alırsak ki umarım alırız o zaman hamit ileri 3 lüde nasıl performans göstericek ne hızlı bir oyuncu nede çalım yeteneği üst düzey olan bir oyuncu. Sene başında kadro yapılanmasında hata yapıldı gibi gözüküyor şu anda çünkü orta saha alırsak ya hamit yedek olucak ya da ileri 3 lüde verim almayı bekliyeceğiz.

Amrabati bir yere satamayiz. cocuk da cok isi var bizde. Amrabat dan bu sezon fazla bir ümit beklemek lazim ama. Amrabat hic bir camp dönemini katilmadi katilamacak malesef. yeni gelen oyuncular icin bu dönemler cok önemli taktik antrenman konusunda. gelecek sezondan itibaren ucar amrabat.

Yapma hocam uçacak olsa şimdiye uçması lazımdı maç seçiyor zaten yaş oldu 25-26 bu saatten sonra çok büyük bir gelişme bekleyemeyiz , ortaları desen çok iyi değil , zeka olarak geç düşünüyor geç yapıyor.

Sercan Fener'e gitmez umarım

re: Transfer Nöbeti | ARŞİV 1

Burdaki renktaslarima nacizane tavsiyem resmi siteden aciklanmadikca hic bir soylentiye dedikoduya 100% itibar etmemeleri dir.sonra yok su istemedi yok bu istemedi yok su engelledi yok bu engelledi diye kendi takimimizin mensuplarina kiziyoruz.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Sercan tırt adam.2 tane milli maçta oynadı ondan sonra ortalıktan kayboldu

Yapma hocam uçacak olsa şimdiye uçması lazımdı maç seçiyor zaten yaş oldu 25-26 bu saatten sonra çok büyük bir gelişme bekleyemeyiz , ortaları desen çok iyi değil , zeka olarak geç düşünüyor geç yapıyor.

Bak kardesim. dün bir yazi yazmisdim amrabat konusunda onu ekleyim bidaha.... >

" ilk olarak Amrabat hayatinda ilk defa bu systemde oynuyor oynatiliyor. hucum ve ayni derecede de savunmaya yardim edexli hic bir zaman hic bir takimlarda oynatilmadi. bunun üstünüde hazirlik kamplarini kacirdi ki ve böylece merkez taktik antrenmanlarina katila bildi. sen simdi baligi denizden aldin yolda yürü diyorsun resmen. 3-4 aylik sürede bunlari ögrenmesi alismasi imakansiz.ismi messi olsa yine bu kisa sürede ögrenemez. bide senin dedigin gibi baskida var . bunlari görmüyor milletimiz taraftarimiz malesef hemen idam ediyoruz oyuncuyu. "

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Burdaki renktaslarima nacizane tavsiyem resmi siteden aciklanmadikca hic bir soylentiye dedikoduya 100% itibar etmemeleri dir.sonra yok su istemedi yok bu istemedi yok su engelledi yok bu engelledi diye kendi takimimizin mensuplarina kiziyoruz.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

Katılıyorum.

Sercan Sararer inşallah fenere gitmez. Yeteneklerini körertir Fenev. Örn: Özer Hurmacı Mehmet Topuz Gökhan Ünal v.s

Sercan tırt adam.2 tane milli maçta oynadı ondan sonra ortalıktan kayboldu

Hocam nerden kayboldu adam Bundesliga 2 'den takımını tek başına Bundesliga'ya çıkardı ama takım olarak kötüler bu sezon yapabilecek bir şey yok Almanya'nın Akhisarı gibiler.

Biz alsak iyi olur şeklinde düşünüyorum , bu tarz oyuncuları her zaman biz denemeliyiz , patlama yapabilme ihtimallerini rakibimize veremeyiz.

Sercan FB'de Özer Hurmacı etkisi yapar.Ayrıca ellerinde KUYT,STOCH,KRASİC var dengesizler hala kanat almaya çalışıyor.Hahaha.Hangi birini oynatacaklarsa artık.İyi iyi Sercan oynar,Stoch oynamaz.

Bak kardesim. dün bir yazi yazmisdim amrabat konusunda onu ekleyim bidaha.... >

" ilk olarak Amrabat hayatinda ilk defa bu systemde oynuyor oynatiliyor. hucum ve ayni derecede de savunmaya yardim edexli hic bir zaman hic bir takimlarda oynatilmadi. bunun üstünüde hazirlik kamplarini kacirdi ki ve böylece merkez taktik antrenmanlarina katila bildi. sen simdi baligi denizden aldin yolda yürü diyorsun resmen. 3-4 aylik sürede bunlari ögrenmesi alismasi imakansiz.ismi messi olsa yine bu kisa sürede ögrenemez. bide senin dedigin gibi baskida var . bunlari görmüyor milletimiz taraftarimiz malesef hemen idam ediyoruz oyuncuyu. "

Zaten bende bir yarım dönem daha izlenmeli diyorum ama 10 Mn € ve üstü bir teklif gelirse asla takımda tutulmamalı.

Bırakın Alper'i Sercan'ı.Biri stopere diğeri hücuma 2 tane sağlam yabancı alırsak ligde açık ara şampiyon oluruz.Bizim kadroda yeterince Alper,Sercan var zaten

Sercan FB'de Özer Hurmacı etkisi yapar.Ayrıca ellerinde KUYT,STOCH,KRASİC var dengesizler hala kanat almaya çalışıyor.Hahaha.Hangi birini oynatacaklarsa artık.İyi iyi Sercan oynar,Stoch oynamaz.

Böyle bir durumda oyuncuda akıl olacak bir futbolcu nasıl gelişir ? Ya oynayarak gelişirsin ya da önünde çok tecrübeli dünyaca ünlü bir adam olur ondan öğrenerek zamanla onun yerini alarak gelişirsin ? Gelişmek isteyen genç adam önce bakar fener bugüne kadar kaç genç oyuncuyu geliştirebilmiş veya fenerin kanatlarında onun kesebileceği veya kesemesebile tecrübelerinden yararlanacağı çok kaliteli bir oyuncu var mı ? Bunların cevabını arayan adam ona göre transfer yapar yok derdi paraysa zaten 1 2 sene sonra para peşinden mal mal transferler yaparak kariyerini harcar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt