Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Zaten bende bir yarım dönem daha izlenmeli diyorum ama 10 Mn € ve üstü bir teklif gelirse asla takımda tutulmamalı.

Tam taktige alisdigi zaman o fiyata bedevaya gitmis olur. tam perfomansli amrabatin pyiasada degeri bence 20 milyon+ dir.

Edit: yarim dönem yetmez. en az gelecek sezon dahil sans verilmezi gerekiyor amrabata. cok iyi bir yaz camp dönemini yasarsa ucacak Amrabat. liginin acik ara en iyi kanat oyuncusu amrabat.

Sercandan bir yol olmaz Fenerde.Aradıkları adam değil 546421415610418+465146. kanat oyuncusu oldu fenerin.

Sercan Cl için hiç ama hiç yeterli değil.Oyun içi devamlılığı hiç yok.

Sercan fenerde adam olmayabilir ama yine de onda bir şeyler var. Bize gelse en kötü iyi yedek olurdu. Belki kendisini çok geliştirir kanat sorunumuza da çözerdi.

Bende amrabatın çok iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum kendini geliştirecektir en azından şu anda kadroda kesinlikle tutmamız gerekiyor kadromuza baktığımız zaman zaten dikine oynayabilen seri ve çalım yeteneği olan bir tek amrabat var onun mevkisinde oynayan ne emre çolak ne hamit ne de aydın o tarz bir oyuncu kadromuz zaten takım oyununa yatkın orta saha özellikli oyuncularla dolu bizim amrabat gibi ofansif özellikleri daha kuvvetli oyuncular almamız gerekirken satmamız çok mantıksız olur kaldı ki hiç bir takımın kayserisporda sivrilip Galatasaray a gelip iyi olmayan bir ilk yarı geçiren bir oyuncuya 10 milyon vereceğini düşünmüyorum.

Bende amrabatın çok iyi oyuncu olduğunu düşünüyorum kendini geliştirecektir en azından şu anda kadroda kesinlikle tutmamız gerekiyor kadromuza baktığımız zaman zaten dikine oynayabilen seri ve çalım yeteneği olan bir tek amrabat var onun mevkisinde oynayan ne emre çolak ne hamit ne de aydın o tarz bir oyuncu kadromuz zaten takım oyununa yatkın orta saha özellikli oyuncularla dolu bizim amrabat gibi ofansif özellikleri daha kuvvetli oyuncular almamız gerekirken satmamız çok mantıksız olur kaldı ki hiç bir takımın kayserisporda sivrilip Galatasaray a gelip iyi olmayan bir ilk yarı geçiren bir oyuncuya 10 milyon vereceğini düşünmüyorum.

Amrabat Galatsaraya geldiği günden beri 4 tane çalım atmamıştır.

Sercan Cl için hiç ama hiç yeterli değil.Oyun içi devamlılığı hiç yok.

Sercanin bir alt yapisi var ve cok genc sayilir. yani yukara perfomans olarak cikma potanseyeli yüksek bir oyuncu. Türkiye -portugis macinda da kalitesini göstermisdir bence. Fürth gibi köy takimda oynamasi onun icin bir desavantaj oldu bence perfomans anlamainda. fürth almanyanin su an uzak ara en kötü takimi . Bundesligada ila oynayim diye kendisini harcacak cocuk ki bu transfer dönemi kacma firsatini yakalamisken transfer olur büyük ihtimalde. F7 ye gidermi bilinmez ama oraya giderse herhalde stoch gidici ( buda cok iyi olur ) . F7 de ama söyle sorun var bir arkadas yazdigi gibi. genc oyunculara sabir gösterilmiyor ama sercan konusunda yabanci kanida oldugu icin biraz daha cok sabir gösterip orda da patlama yapa bilme olasiligi yüksek . Babasi ama fatih hocayi cok takdir edioyor ve onunla calismasini istiyorum diye demecleri vardi. yani biz almak istersek bize gelir ama almak istiyormuyuz o ayri konu.

Amrabat Galatsaraya geldiği günden beri 4 tane çalım atmamıştır.

Atmıştır demedim ki ben orada iyi bir devre geçirmedi dedim normal bunlar adam sisteme alışacak önce kendini defanstan 4 4 2 de nasıl kaçıracağını öğrenecek önce ben de amrabatın 1 e 1 kaldığı pozisyon 2 tane hariç hatırlamıyorum onda da çekip vurmuştu gol atmıştı birde man. utd. maçında çekip vurdu direkten döndü. Adam dikine gidebilen bir oyuncu geçen sene izledik sadece sabretmemiz gerektiğini düşünüyorum bize çok şey katacaktır. Takım sürekli pas yapıp duruyor kilidi açmakta zorlanıyor nedeni kimse çalım atmıyor tek düze oynuyoruz amrabat gibi oyunculardan verim almamız lazım eğer başarabilirsek o zaman bir anda oyunu değiştirebiliriz duvar pası çalım hızlı bindirmeler vs. ile

Bak kardesim. dün bir yazi yazmisdim amrabat konusunda onu ekleyim bidaha.... >

" ilk olarak Amrabat hayatinda ilk defa bu systemde oynuyor oynatiliyor. hucum ve ayni derecede de savunmaya yardim edexli hic bir zaman hic bir takimlarda oynatilmadi. bunun üstünüde hazirlik kamplarini kacirdi ki ve böylece merkez taktik antrenmanlarina katila bildi. sen simdi baligi denizden aldin yolda yürü diyorsun resmen. 3-4 aylik sürede bunlari ögrenmesi alismasi imakansiz.ismi messi olsa yine bu kisa sürede ögrenemez. bide senin dedigin gibi baskida var . bunlari görmüyor milletimiz taraftarimiz malesef hemen idam ediyoruz oyuncuyu. "

Tamam sistemin biraz etkisi varda adam çalım atma yardırıp gitme özelliğinide kaybetmiş, o da sistemden değil ya. Topu alıp 10 saniye düşünmeside sistemden değil.

Ha dersiniz ki kayseride kimse tutmuyordu onu yardırıyordu şimdi 2 kişi onu tutmaya çalışıyor katılırım.

Birde pas tercihleri çok leş amrabatın ne zaman atacağını bilmesi lazım. Dün arkadaşın biri dortmund'un pas çalışma aletini koymuştu 1 milyon€'luk bir alet. Oyuncu vizyonunu harika geliştirir. Bizim ilk önce böyle bir aleti transfer etmemiz lazım

senad ok ‏@senadok

Fenerbahçe, Sercan'nın bonservisi için Fürth ile anlaştı.

şerefsizler yine transferle gaz alma peşinde

senad ok ‏@senadok

Fenerbahçe, Sercan'nın bonservisi için Fürth ile anlaştı.

Renktaşlar , haber yalan Senad Ok isimli şahıstan başka böyle bir haberi paylaşan isim yok twitter'da ve resmi bir açıklama yok , spor kaynaklarında hiç bir şekilde bir haber yok , hatta bize imza atmak üzere olduğu yazıyor :)

Tam taktige alisdigi zaman o fiyata bedevaya gitmis olur. tam perfomansli amrabatin pyiasada degeri bence 20 milyon+ dur.

Edit: yarim dönem yetmez. en az gelecek sezon dahil sans verilmezi gerekiyor amrabata. cok iyi bir yaz camp dönemini yasarsa ucacak Amrabat. liginin acik ara en iyi kanat oyuncusu amrabat.

Şu anki halinden daha iyi olabilir elbette ama isterse %1500'ünü versin 20m etmez.

Bazı kanat oyuncularının satın alındığı fiyatlara bakalım :

Ashley Young 18m

Shaqiri 12.5m

Alexis Sanchez 26m

Nani 25.5m

Antonio Valenci 18.9m

Gervinho 12m

Oyuncumuza güvenmek , korumaya çalışmak iyi tamam ama gerçekçi olmak lazım.

Şu anki halinden daha iyi olabilir elbette ama isterse %1500'ünü versin 20m etmez.

Bazı kanat oyuncularının satın alındığı fiyatlara bakalım :

Ashley Young 18m

Shaqiri 12.5m

Alexis Sanchez 26m

Nani 25.5m

Antonio Valenci 18.9m

Gervinho 12m

Oyuncumuza güvenmek , korumaya çalışmak iyi tamam ama gerçekçi olmak lazım.

Bundan bahsediyordum :) , Shaqiri :sad007: , Gervinho :sad007:

Transfer Nöbeti

Sercan fb ile anlasabilir.

6.5 mln € bonservis, oyuncuya da yillik 2.5a bu is biter. Sercan'in kariyeri icin de cok iyi olur.

Bize gelsin derdim ama biz bu kadar parayi veremeyiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt