Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Amrabat ile ilgili güzel yorumlarınızı ingilizce yaparsanız güzel olur.

Hemen

Although having a decent skills such as accelerating quickly with ball, the lack of football senses that is required to be a player in top team is making him a big player of minor teams.Unless he wouldn't change his mentality,he will never be a player of that level.

Amrabatı 4 3 3 te oynatırsak değerine değer katar ama 4 4 2de ısrar edersek değerinden kaybetmeye devam edecek.Hoca bu sene transferde çok yanlışlar yaptı madem 4 4 2 oynayacaktık kanatlara aldığımız ne hamit nede amrabat 4 4 2 oyuncusu değil bunu bile bile aldık 4 4 2 oynatıyoruz

Sercan fb ile anlasabilir.

6.5 mln € bonservis, oyuncuya da yillik 2.5a bu is biter. Sercan'in kariyeri icin de cok iyi olur.

Bize gelsin derdim ama biz bu kadar parayi veremeyiz.

Ne 6.5 Mn € bonservisi , ne yıllık 2.5 Mn €'su hocam :D , bonservisi en fazla 1-2 Mn € sezon sonu sözleşmesi bitiyor , yıllığı da 1.5 Mn € versen koşa koşa gelir.

Tamam sistemin biraz etkisi varda adam çalım atma yardırıp gitme özelliğinide kaybetmiş, o da sistemden değil ya. Topu alıp 10 saniye düşünmeside sistemden değil.

Ha dersiniz ki kayseride kimse tutmuyordu onu yardırıyordu şimdi 2 kişi onu tutmaya çalışıyor katılırım.

Birde pas tercihleri çok leş amrabatın ne zaman atacağını bilmesi lazım. Dün arkadaşın biri dortmund'un pas çalışma aletini koymuştu 1 milyon€'luk bir alet. Oyuncu vizyonunu harika geliştirir. Bizim ilk önce böyle bir aleti transfer etmemiz lazım

Pass konusunda hak veriyorum. pass konusunda kendisini gelistiremsi gerekiyor Amrabat. Ama takimda söyle sorun da var. önde top tuta bilecek bir oyuncu yok. Ne burak nede umut bunu beceremiyor. Kanatalarda hamit ve Amrabatan baskasi top tutmasini becere bilen varmi ?! topu ilerde tutmak arkadaki oyuncularin öne kaymasina yardimci olmak demektir. Bide bunun yaninda sunu düsüne bilirsiniz. Fatih hoca amrabata arkayi sakin bos birakma rieraya güvenmiyorum mesaji veriyor resmen.ona kesinlikle yardimci olmalisin. önde top kaybetigimiz zaman derhal arkaya yardima gel demisligi olduki zaten arkaya nasil yardim oldugu görülmekde her mac hemen hemen. Bunu dengeli cekilde yapamiyor cünkü ne alt yapisinda var bu nede ondan sonra kariyerinde. bunu ögrenmesi icin biraz zaman alacakdir. kendisinin verdigi demecelerde zaten bunu söylemekde. 442 de ilk defa oynuyorum futbol hayatimda. buna alismam lazim diyordu. perfomansimdan bende memnun degilim diyor. burda iyi niyet de cok önemli. tam terside söyle bilir mesela hocanin verdigi görevi en iyi cekilde yapmaya calisiyorum ve sayresi gibi. Hocanin daha cok calismamiz lazim dedigi zaman 100de 90 bu laf da Amrabatin ki durumuna degindigine eminim

Ezikler sercan sararer'le anlamiş diyo la tweeter'de..

Iyi bir sol bek, on numara ve forvet transferi ile şu takıma 4-3-1-2 yakışırdı. Zaten benim hayalim'deki kadro '' 2000'li '' kadro'ya benzeyen bir kurgu.

sercan,cris,balta,çağlar,ceyhun,furkan bu oyunculara acilen shift+delete yapmamız lazım acilen..

senad ok ‏@senadok

Fenerbahçe, Sercan'nın bonservisi için Fürth ile anlaştı.

bence cok iyi olur,sercan tam balon,mac içinde iki üç hareketi var sonrası oyunda yok, korkuyordum bizimkiler alıp ondan sağlam acık performansı bekleyecekler diye.. bizim almamız gereken oyuncu kerim frei , hepsini cebinden cıkarır ,ardadan bile daha potansiyelli bir oyuncu kerim frei.

10 numara gelirse zaten çift forvet oynamayacağız bence. Şu an ki adaylar Sneijder ve Diego bence şuan Sneijder için çabalıyoruz , İtalya'da temsilcilerimizden biri vardır , Sneijder olmazsa , Almanya üzerinden Diego'yu alıp , döneceklerdir bundan eminim. Peki Sneijder / Diego 'dan biri gelirse nasıl oynayacağız ?

Ben böyle oynayacağımızı düşünüyorum.

606874_Galatasaray_SK.jpg

Ben Burak Yılmaz'ı çok beğenen biriyim sisteme de lafım yok ama bence bu sistemin forveti ayağında daha çok saklayıp takımı rahatlatan,pas alışverişi iyi olan birebir iyi boğuşan ve ortalaması da yüksek biri olması lazım drogba,demba ba ,carltone cole tarzı.Burak çift forvet için ideal

Sneijder, Diego tipinde bir adam alirsak, Burak daha da etkili olur. Onun sistemine döneriz ve Melo, Selcuk, Sneijder (Diego) gibi adamlarin ara paslariyla cosar, dagitir valla

beyler kjaer ve diegoyu alıp transferı kapatmamız gerek sol bekı falan boşverin carlinhosun rieradan hiç bi artısı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt