Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

allahım ınsallah sercanla zarateyı alırlar ezıkler ,2 3 çöpe daha talıp olalım onlarıda alsınlar

Ben Burak Yılmaz'ı çok beğenen biriyim sisteme de lafım yok ama bence bu sistemin forveti ayağında daha çok saklayıp takımı rahatlatan,pas alışverişi iyi olan birebir iyi boğuşan ve ortalaması da yüksek biri olması lazım drogba,demba ba ,carltone cole tarzı.Burak çift forvet için ideal

Arkasında Sneijder/Diego olduktan sonra çok rahat oynayacağı kanaatindeyim açıkcası , tamam doğru dediğiniz çapta bir oyuncu olsa ne ala fakat devre arası dönemi yaz transfer dönemi haline getirmeye çalışmayalım , zaten kimse bu tarz oyuncularını kolay kolay satmaz bu arada verdiğiniz örneklere Vitesse'den Wilfried Bony'i eklemek istiyorum harika bir oyuncu.

Bizim seviyemizde değil bence.Bu sezon Hoffenheim 13 maç 1 gol :) Sırf Türk pasaportu var diye gündeme gelen oyunculardan.

Olur böyle dönemler. Normal bence. Eren cok iyi forvet ve Burak´la birlikte is görür. Yabanci hakkimizi defansta kullaniriz.

Semih disinda Türk oynatmam ben defansta.

Bizim seviyemizde değil bence.Bu sezon Hoffenheim 13 maç 1 gol :) Sırf Türk pasaportu var diye gündeme gelen oyunculardan.

Yetenekli bir oyuncu uzun vadede eğer çift forvet oynayacaksak alacağımız Top class yabancı forvet - Burak - Umut'un yanına bir yerli daha lazım bu isim olabilir aslında Eren.

Sneijder, Diego tipinde bir adam alirsak, Burak daha da etkili olur. Onun sistemine döneriz ve Melo, Selcuk, Sneijder (Diego) gibi adamlarin ara paslariyla cosar, dagitir valla

Bence de bende bunu düşünüyorum.

hiç düsünüyormusunuz gecen yıl a.madrıd te harıkalar yaratan dıegoyu sımaone neden veto ettı

artık su dısıplınsız adamları bırakın takım rehabılatasyon merkezıne döndü

linconl u unutmadınız galıba ,aha en buyuk ornek bjk ta yasandı q7 ile

hiç düsünüyormusunuz gecen yıl a.madrıd te harıkalar yaratan dıegoyu sımaone neden veto ettı

Veto etmedi ki alacak bütçeyi oluşturamadılar , Wolfsburg'da bir sezon daha kiralık vermek istemedi transfer gerçekleşmedi.

Ek olarak okumanızı tavsiye ederim. :)

Keisuke Honda İncelemesi ;

Keisuke Honda

Dries Mertens İncelemesi ;

Dries Mertens

Arkasında Sneijder/Diego olduktan sonra çok rahat oynayacağı kanaatindeyim açıkcası , tamam doğru dediğiniz çapta bir oyuncu olsa ne ala fakat devre arası dönemi yaz transfer dönemi haline getirmeye çalışmayalım , zaten kimse bu tarz oyuncularını kolay kolay satmaz bu arada verdiğiniz örneklere Vitesse'den Wilfried Bony'i eklemek istiyorum harika bir oyuncu.

aynen mükemmel bir forvet ve zaten içimde uhde olarak kalan bir isim haginin son gelişinde devre arası döneminde yönetim anlaşıyor Bony Wilfried ile fakat hagi ben stancu yu isterim deyince 5.5 milyon euroya stancuyu alıyoruz sonuç malumunuz

aynen mükemmel bir forvet ve zaten içimde uhde olarak kalan bir isim haginin son gelişinde devre arası döneminde yönetim anlaşıyor Bony Wilfried ile fakat hagi ben stancu yu isterim deyince 5.5 milyon euroya stancuyu alıyoruz sonuç malumunuz

+ olarak hem Bony hem Stancu hem Lacina Traore'nin ismi geçiyor , Bony ve Traore'yi alsa şuan farklı yerlerdeydik belkide ama Hagi gidip Stancu gibi bir çöpü seçiyor iki tane harika oyuncunun arasından.

- AKŞAM GAZETESİ - Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, laf olsun diye transfer yapmayacaklarını, katkı yapacak futbolcuların geleceğini söyledi. Dürüst, transferde adı geçen isimlerle ilgili şu kısa mesajları verdi:

Sneijder, Kaka, Diego: Sormayın

Bernard: Bir şey demeyeyim

Carlinhos: Gazetelerden okuduğunuz gibi

Quaresma: O konuda görüşmüştük o zaman, kapandı gitt

Granqvist: Dinamo Kiev'e gitti

Alper Potuk: Görüşme yaptığımız doğru değil. Bir teklifimiz olmadı

Serdar Aziz: Resmi bir teklif yapmış değiliz

Neden olaya yüzeysel bakıyorsunuz ki bi bilginiz yokken? Veto ettiği falan yok. Atletico Madrid, Diego'nun masraflarını karşılayamadı. Arda'nın taksitlerini bile ödeyemedikleri için gelip Aysal'la görüştüler hatırlarsan.

ali dürüst gibi aydınlatıcı yöneticiler olmasa biz ne yapardık :ayatollah:

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Yiğit deyince aklıma geldi , okuduğum bir yerden alıntı yapıyorum. :)

Ara transfer dönemindeki en büyük hatalarımız 25 gün Shaqiri’nin peşinde koşmamız ve Olcan gibi bir fırsat transferini gerçekleştirmememiz diyebilirim. Shaqiri gibi 21 yaşında ve henüz olmamış, gelecekteki performansı belli olmayan bir oyuncuya bizim bütçemize sahip takımlar +10 milyon bonservis bedeli ödeyemezler. Boşuna Shaqiri ile zaman kaybettik. Olcan ise Türkiye içinden bu dönemde alabileceğimiz en uygun isimdi. Normalde Anadolu kulüplerinden transfer yaparken ne kadar zorlandığımızı ve ne tür taleplerle karşılaştığımızı biliyoruz. Olcan seviyesinde bir futbolcunun şartlar bu kadar uygunken transfer edilmemesi büyük hatadır.

10 üzerinden 10 derecelik bir anlatım ve açıklama olmuş helal olsun. Ve biz bunun üzerine gittik Yiğit gibi bir çöpe 2.5 Mn € verdik.

- AKŞAM GAZETESİ - Galatasaray 2. Başkanı Ali Dürüst, laf olsun diye transfer yapmayacaklarını, katkı yapacak futbolcuların geleceğini söyledi. Dürüst, transferde adı geçen isimlerle ilgili şu kısa mesajları verdi:

Bernard: Bir şey demeyeyim - Kesin İlgileniyoruz

Alper Potuk: Görüşme yaptığımız doğru değil. Bir teklifimiz olmadı - Kesin Teklif Yapmışız

Serdar Aziz: Resmi bir teklif yapmış değiliz - Kesin Teklif yapmışız

Ali Dürüst Psikolojisi diye bir şey var anlamak gerek
:D

dogru ise bunlar yillarin biriktigi ali dürüst tecrübemi sizinle paylasim tercümesini yapmaya deneyim :D

Sneijder, Kaka, Diego: Sormayın -- BUNLAR COK ZOR TRANSFER ISIMLERI GECMESI MEDJAYA TRANSFERI COK ZORLASTIRIYOR !!!

Bernard: Bir şey demeyeyim AMA SUSUN YA :BASKALARI DUYARSA TRANSFERE ENGEL OLURLAR.ÖRNEK BAKINIZ STOCH

Carlinhos: Gazetelerden okuduğunuz gibi NE DEYIM ISDE. HERKEZ DUYDU ARTIK BU SAATEN SONRA BILMEYEN MI VAR BUNU. HERKEZ ÖGRENDI BAK 8TAS BILE ARAYA GIRMEYE CALISIYOR

Quaresma: O konuda görüşmüştük o zaman, kapandı gitt ERROR ERROR :lol:

Granqvist: Dinamo Kiev'e gitti EEE ISDE ARADA SIRADA DIREK CEVAP SÖYLEYE BILIYOR KENDISI NEDE OLSA BITMIS DURUM :D

Alper Potuk: Görüşme yaptığımız doğru değil. Bir teklifimiz olmadı DOGRU DEMIS AMA GÖRÜSME YAPMAYACAGIMIZA GELMIYOR BU CÜMLESI. YANI SU AN GÖRÜSME YAPILMADI AMA YARIN YAPARIZ GIBISI

Serdar Aziz: Resmi bir teklif yapmış değiliz[/QUOTE] YA DURUN HELE SURDA FIREWORKSLARI DAHA ATAMADIK YENI YIL ICIN. O GECSIN BI ONDAN SONRA RESMI TEKLIFI SUNARIZ:lol:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt