Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Brezilyalı. Ama İtalyan pasaportunu bilmiyorum. Aynı kişiden bahsettiğmize eminim ama :D

İyi sol bek gerçekten bize bu tür isimler lazım sol bek için , Eboue'nin sol bek versiyonu mesela , hızlı , süratli , teknik , çalım yeteneği ile sol açıkları kıskandıran , defansif anlamda hiç bir zaafı bulunmayan , hatasız oynayacak , hücuma fazlasıyla destek verebilecek , ortaları ve şutları iyi birisi gerekli adaylar belli zaten ;

Chelsea'nın sezon sonu bedava bırakacağı Ashley Cole 2-3 Mn € 'ya şuan alınabilir diğer isimler biraz daha sezon sonu bakılacak isimler ; Udinese'den Pablo Armero , Rubin'den Cristian Ansaldi , Barça'dan Adriano , Newcastle'dan Davide Santon , Valencia'dan Aly Cissokho , Arsenal'den Andre Santos , Sporting'den Emiliano Insua , Bordeaux'dan Tremoulinas , Atletico Madrid'den Filipe vs. gibi :)

Edit ; Unutmuşum , ve tabi ki en beğendiğim sol bek Aleksandar Kolarov :)

Küereeeeeeeeeeezzzzzzzzmaaaaaaaa oleyyyyyyyyyyyyyyyyy ooooooooooooooooooooooooo :ciftetelli:

Serdar Aziz

Alper Potuk

Sercan Sararer

Schineider

Hernanes

Zarate

hangisi alınsa çok sevinirim...

hatta böyle olursa harika olur...

.......................muslera.............................

eboue...........semih......serdar...............riera

...................selçuk......melo......................

zarate.................schineider................sercan

.....................burak...................................

İyi sol bek gerçekten bize bu tür isimler lazım sol bek için , Eboue'nin sol bek versiyonu mesela , hızlı , süratli , teknik , çalım yeteneği ile sol açıkları kıskandıran , defansif anlamda hiç bir zaafı bulunmayan , hatasız oynayacak , hücuma fazlasıyla destek verebilecek , ortaları ve şutları iyi birisi gerekli adaylar belli zaten ;

Chelsea'nın sezon sonu bedava bırakacağı Ashley Cole 2-3 Mn € 'ya şuan alınabilir diğer isimler biraz daha sezon sonu bakılacak isimler ; Udinese'den Pablo Armero , Rubin'den Cristian Ansaldi , Barça'dan Adriano , Newcastle'dan Davide Santon , Valencia'dan Aly Cissokho , Arsenal'den Andre Santos , Sporting'den Emiliano Insua , Bordeaux'dan Tremoulinas , Atletico Madrid'den Filipe vs. gibi :)

Şu yazdığın sol beklerin hepsine tavım Cole süper olur ama :D İnsua'dan biraz tırsıyorum oynayamamıştı bizde. Hakandaki şansa bak adam Liverpoolda 40 maç yapıp gelmiş Premier Ligin en iyi sol beklerinden biri olacaktı öyle bi rakip geldi o yedek oturdu Hakan oynadı

Şu yazdığın sol beklerin hepsine tavım Cole süper olur ama :D İnsua'dan biraz tırsıyorum oynayamamıştı bizde. Hakandaki şansa bak adam Liverpoolda 40 maç yapıp gelmiş Premier Ligin en iyi sol beklerinden biri olacaktı öyle bi rakip geldi o yedek oturdu Hakan oynadı

:D , İnsua şuan gerçekten iyi hadi , diyelim ki korkumuz var çıkaralım onu geriye 10 isim kalıyor ama en çok Kolarov'u istiyorum , olmayacak gibi de değil zaten City , Clihy'i oynatıyor sol bekte Kolarov yedek , Kolarov'u satarsa , Ashley Cole ile imzalayacakmış City , devreye girip makul bir fiyata almalıyız , Eboue'nin sol bek versiyonu adam ya :)

:D , İnsua şuan gerçekten iyi hadi , diyelim ki korkumuz var çıkaralım onu geriye 10 isim kalıyor ama en çok Kolarov'u istiyorum , olmayacak gibi de değil zaten City , Clihy'i oynatıyor sol bekte Kolarov yedek , Kolarov'u satarsa , Ashley Cole ile imzalayacakmış City , devreye girip makul bir fiyata almalıyız , Eboue'nin sol bek versiyonu adam ya :)

Taiwoyuda ekleyebiliriz o isimlere. Cidden Kolarovda çok iyi duran toplarıda iyi kullanıyor :)

Anelka Qpr ile gorusuyormus ,David villa ise chelsea ile.

Psg Ashley cole ve Hamsik i alip transferi kapatmak istiyormus.

queresma yı isteyenleri anlayamıyorum yarım sezon oynamamış antrenman eksiği olan en az 3m alacak bi adama bu kadar gevenilmez trivela bi yerinize kaçar sonra :D

kuarezma gelirse stada gider taş atarım kafasına.

gelmesin ulan apaçi topcular

Aranizda borsa'da aktif olan renkdaslar var mi?

Fener hisse satiyor. Aman diyeyim hesabinizi iyi yapin bedelliye gidecekler gibi. Ytd.

[video=youtube;MZPetzBgi-E]https://www.youtube.com/watch?v=MZPetzBgi-E[/video]

:ayatollah:

şu Queresma denen lanet adamın haberleri bir türlü kesilmedi anasını satiyim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt