- 3 Temmuz 2012
- 139.929
- 88.187
- 5.338
Cevap: Transfer Nöbeti
Ayı bernard :lol:
Ayı bernard :lol:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dün GS.org'a brezilyada olan süper yetenek Adryan Tavares icin mesaj atmistim. Bugün cevap gelmis email'e. En yakin zamanda parcali'yi giydirmek istiyoruz diye. Yani sizde istediginiz oyuncuyu önerin.
Dün GS.org'a brezilyada olan süper yetenek Adryan Tavares icin mesaj atmistim. Bugün cevap gelmis email'e. En yakin zamanda parcali'yi giydirmek istiyoruz diye. Yani sizde istediginiz oyuncuyu önerin.
Bukadar hareketsiz ve olmus transfer nobeti hatirlamiyorum!
Ulen udurun saga -soldan biseyler.....:lol::lol:
:sgr: :sgr:
Mesajı nerden atcaz link verirmisin :yenieek:
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten Fatih Terim'e bi' cevabım olacak, benim de elim armut toplamayacak doğal olarak.. Bekleyiniz..
İBRAHİM SETEN @ibrahimseten Fatih Terim'e bi' cevabım olacak, benim de elim armut toplamayacak doğal olarak.. Bekleyiniz..
Gs.org'a gir, en asagida Bize Yazin yaziyor, asagisi siyah oldugu icin iyi görünmüyor ama. Oraya tikla, üye giris yap, secenekler arasinda Scouting sec ve yolla.
Ben ama kisa bir analiz yolladim, ona göre
https://www.gscimbom.com/forum/gsci...ansfer-onerileri-_arsiv_-896.html#post5524458
Senin bıyıkların varmı seten?

![]()
ince bir bıyıgı var. tipe bak
Tekniği muazzam lakin,fiziksel mücadelelerde bu ligde zorlanır kanaatindeyim.