Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

ne amrabatmış arkadaş herkes gönderme peşinde görende bütün takım mükemmel bi amrabat kötü sanar

tamam belki bekleneni veremedi ama çok hırslı çok koşuyor elinden geleni yapmaya çalışıyor ve takımın en çok asist yapan futbolcusu şuanda

adam önceden sadece ofansif oynamış şimdi defansa da yardım ediyor yeni sistem yeni bir anlayış bırakın da alışsın

bu takımda amrabattan önce gitmesi gereken çok futbolcu var biraz mantıklı düşünün kaybetmeyelim şu adamı

re: Transfer Nöbeti | ARŞİV 1

Kulübe mail gönderenler söyleyinde forvet transfer etmesini unutmasınlar.

gün ertem şenerin günü alt yazılarda yine verecek galatasaray kim i alıyor açıklıyoruz diye saatlerce bekletecek yine bizleri sonra sinan enigine dönecek sinan enginde quaresma diyecek :D şikecilerede dünya yıldızılarını sayacak sinan

Umutta en cok gol atan oyuncularimizdan biri ama onun maliyeti 400 bin avro ve yabancı kontejani harcamıyor. Sen 9 milyon avroya bir oyuncu alıyorsan bu oyuncu fark yaratmali en azından fiyasko dediğimiz riera yi aydinin yada pinonun verdiği katkıyı veremiyorsa kusura bakmasin ama ben bu adama düz girerim.

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

amrabat ı 7-8 civarı satıp gelen parayla toprak+alessandriniyi çok rahat alırız kafamdaki 11
607114_Galatasaray_SK.jpg

Fena değil Alessandrini falan iyi fakat isim değişebilir , Alessandrini olmaz Boudebouz olur , Boudebouz olmaz Muhittin olur ama olur yani :)

Carlinhos biraz zor gibi geliyor bana 7-8 Mn € fiyat biçmiş Fluminense , eğer bu doğruysa Avrupa'dan üst düzey sol bek bakalım ; Kolarov olsun (City) , Monzon olsun (Lyon) , Santon olsun (N.Castle) , Ansaldi olsun (Kazan) , Taiwo olsun (Kiev) , Gaetan Bong olsun (Valenciennes) , Pablo Armero olsun (Udinese) , Cissokho olsun (Valencia) , Andre Santos olsun (Arsenal) , Tremoulinas olsun (Bordeaux) , Filipe olsun (Atletico M.) , Adriano olsun (Barça) :)

Toprak'ın yerine de Taşçı olsa daha mantıklı ama aynı tip oyuncular birbirlerini yedeklerler ikiside lazım , Semih'in arkasına da Serdar Aziz şart :) , Melo'nun yerine de Gökhan İnler daha mantıklı , bonservisini alacağımızı sanmıyorum Melo'nun.

Fena değil Alessandrini falan iyi fakat isim değişebilir , Alessandrini olmaz Boudebouz olur , Boudebouz olmaz Muhittin olur ama olur yani :)

Carlinhos biraz zor gibi geliyor bana 7-8 Mn € fiyat biçmiş Fluminense , eğer bu doğruysa Avrupa'dan üst düzey sol bek bakalım ; Kolarov olsun (City) , Monzon olsun (Lyon) , Santon olsun (N.Castle) , Ansaldi olsun (Kazan) , Taiwo olsun (Kiev) , Gaetan Bong olsun (Valenciennes) , Pablo Armero olsun (Udinese) , Cissokho olsun (Valencia) , Andre Santos olsun (Arsenal) , Tremoulinas olsun (Bordeaux) , Filipe olsun (Atletico M.) , Adriano olsun (Barça) :)

Toprak'ın yerine de Taşçı olsa daha mantıklı ama aynı tip oyuncular birbirlerini yedeklerler ikiside lazım , Semih'in arkasına da Serdar Aziz şart :) , Melo'nun yerine de Gökhan İnler daha mantıklı , bonservisini alacağımızı sanmıyorum Melo'nun.

A.Santos ve üst düzey :trollface:

Bu olmadı.:)

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Umutta en cok gol atan oyuncularimizdan biri ama onun maliyeti 400 bin avro ve yabancı kontejani harcamıyor. Sen 9 milyon avroya bir oyuncu alıyorsan bu oyuncu fark yaratmali en azından fiyasko dediğimiz riera yi aydinin yada pinonun verdiği katkıyı veremiyorsa kusura bakmasin ama ben bu adama düz girerim.

ligde 1 gol 5 asist

şampiyonlar ligi 2 asist

çok iyi değil ama kötüde değil bence hamitin melonun verdiği katkıdan çok çok daha katkı verdi..

mevzu maliyetiyse bu iki futbolcunun sadece aldıkları para zaten çok fazla

Transfer Nöbeti

yaratıcı orta saha olarak aslında arsenal daki rosicky'de düşünülebilir mi..

ligde 1 gol 5 asist

şampiyonlar ligi 2 asist

çok iyi değil ama kötüde değil bence hamitin melonun verdiği katkıdan çok çok daha katkı verdi..

mevzu maliyetiyse bu iki futbolcunun sadece aldıkları para zaten çok fazla

Fiyasko olduğunu kabul edelim asla 9 milyon euroluk bir oyuncu değil.Hadi tamam 3-4 arasi alsak tamam derim ama az uz değil 9 milyon euro 2.5 daha ver shaqiriyi al

Rizespor parayı bulmuş, bence bu fırsat değerlendirilmeli, yıllık 1m euro garanti paraya oynayan Ceyhun Gülselam, ikinci devre için en azıdan kiralanmalı, ücretinden kurtulmuş oluruz. Yine Rizespor için iyi bir oyuncu olabilecek, zaten sözleşmesi 1 haziranda bitecek Çağlar Birinci de Rize'ye bedelsiz verilebilir, en azından Çağlar'ın da garanti parasından kurtulmuş oluruz.

Sercan Yıldırım'ın duşuk garanti ücretli (700bin euro) bir anlaşması var, ilk 11 oynayabileceği bir Süper lig takımına kiralanmalı ikinci devre için. Yine Sercan'ın yarım devrelik maaşı 350bin avrodan kurtulmuş oluruz hem de adam form tutar.

q7 yi almamız lazım o adamı boşa harcadı samet.geçen sene fernandez de aynı q7 gibiydi.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Fiyasko olduğunu kabul edelim asla 9 milyon euroluk bir oyuncu değil.Hadi tamam 3-4 arasi alsak tamam derim ama az uz değil 9 milyon euro 2.5 daha ver shaqiriyi al

Hocam yine ben ama şunu sizlerle paylaşayım ; ScoutGS'den alıntıdır ;

Ara transfer dönemindeki en büyük hatalarımız 25 gün Shaqiri’nin peşinde koşmamız ve Olcan gibi bir fırsat transferini gerçekleştirmememiz diyebilirim. Shaqiri gibi 21 yaşında ve henüz olmamış, gelecekteki performansı belli olmayan bir oyuncuya bizim bütçemize sahip takımlar +10 milyon bonservis bedeli ödeyemezler. Boşuna Shaqiri ile zaman kaybettik. Olcan ise Türkiye içinden bu dönemde alabileceğimiz en uygun isimdi. Normalde Anadolu kulüplerinden transfer yaparken ne kadar zorlandığımızı ve ne tür taleplerle karşılaştığımızı biliyoruz. Olcan seviyesinde bir futbolcunun şartlar bu kadar uygunken transfer edilmemesi büyük hatadır.

Alıntıdır. + Olarak bunun üstüne gidip Yiğit'i + olarak sezon sonu 8.6 Mn € 'ya Amrabat'ı aldık. Ve Olcan'ın bonservisi sadece 3 Mn € idi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt