Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Fiyasko olduğunu kabul edelim asla 9 milyon euroluk bir oyuncu değil.Hadi tamam 3-4 arasi alsak tamam derim ama az uz değil 9 milyon euro 2.5 daha ver shaqiriyi al

Envoyé depuis mon Samsung Galaxy S3 avec Tapatalk

bence bunu söylemek için daha çok erken geçen sene sırf amrabat için kayserisporun bütün maçlarına baktım eğer sabredilirse 20 den aşşağı satmayız benim düşüncem bu

Cevap: Transfer Nöbeti

Fena değil Alessandrini falan iyi fakat isim değişebilir , Alessandrini olmaz Boudebouz olur , Boudebouz olmaz Muhittin olur ama olur yani :)

Carlinhos biraz zor gibi geliyor bana 7-8 Mn € fiyat biçmiş Fluminense , eğer bu doğruysa Avrupa'dan üst düzey sol bek bakalım ; Kolarov olsun (City) , Monzon olsun (Lyon) , Santon olsun (N.Castle) , Ansaldi olsun (Kazan) , Taiwo olsun (Kiev) , Gaetan Bong olsun (Valenciennes) , Pablo Armero olsun (Udinese) , Cissokho olsun (Valencia) , Andre Santos olsun (Arsenal) , Tremoulinas olsun (Bordeaux) , Filipe olsun (Atletico M.) , Adriano olsun (Barça) :)

Toprak'ın yerine de Taşçı olsa daha mantıklı ama aynı tip oyuncular birbirlerini yedeklerler ikiside lazım , Semih'in arkasına da Serdar Aziz şart :) , Melo'nun yerine de Gökhan İnler daha mantıklı , bonservisini alacağımızı sanmıyorum Melo'nun.

Boudebouz u 10'dan asağı alamayız

kolarov müthiş olur ama city nin vereceğini pek sanmam verse bile bizden daha iyi bir takıma gider

taiwo berbat bu sene eskisi gibi değil

armero,filipe ve adriano(bu sene çok enteresan golleri var) bize yedirmezler

serdar taşçı'yı puyol'un yerine düşünüyor barça'ya gidebilir yaz döneminde

gökhan'ı da almak çok çok zor

Transfer dönemi resmi olarak 5 Ocak'ta başlıyor.

he onu biliyomda, bizim kulüp olaraktan 5 ocakta başlıcakmış herhalde şuan için bi girişim yokmuş A. Dürüst demiş herhalde başka bi forumda gördüm. Terim izinlimiymiş neymiş. 3 ocakta liste verilip 5 ocakta başlanacakmış:mad:

re: Transfer Nöbeti | ARŞİV 1

Hocam yine ben ama şunu sizlerle paylaşayım ; ScoutGS'den alıntıdır ;

Ara transfer dönemindeki en büyük hatalarımız 25 gün Shaqiri’nin peşinde koşmamız ve Olcan gibi bir fırsat transferini gerçekleştirmememiz diyebilirim. Shaqiri gibi 21 yaşında ve henüz olmamış, gelecekteki performansı belli olmayan bir oyuncuya bizim bütçemize sahip takımlar +10 milyon bonservis bedeli ödeyemezler. Boşuna Shaqiri ile zaman kaybettik. Olcan ise Türkiye içinden bu dönemde alabileceğimiz en uygun isimdi. Normalde Anadolu kulüplerinden transfer yaparken ne kadar zorlandığımızı ve ne tür taleplerle karşılaştığımızı biliyoruz. Olcan seviyesinde bir futbolcunun şartlar bu kadar uygunken transfer edilmemesi büyük hatadır.

Alıntıdır. + Olarak bunun üstüne gidip Yiğit'i + olarak sezon sonu 8.6 Mn € 'ya Amrabat'ı aldık. Ve Olcan'ın bonservisi sadece 3 Mn € idi.

Amrabatin ve yigitin performansı cok üst duzeydi ikisi 3 tane shaqiri eder demiştir bizim yoneticiler. Az daha şampiyonluk gidiyordu bunların saçma sapan vizyonlarının yüzünden.Yolladigimiz kazımdanda alırdık böyle bir performansı.

93svx45s.png

Uff....

Stoper:

Tasci/Toprak/Aziz/Aykut Demir

Sol Bek:

Gökhan Süzen

Orta Saha:

Diego

Sag Kanat:

Quaresma

bence bunu söylemek için daha çok erken geçen sene sırf amrabat için kayserisporun bütün maçlarına baktım eğer sabredilirse 20 den aşşağı satmayız benim düşüncem bu

Inşallah oyle olurda utandirir bizi. Ben pino ya cok üzülüyorum adam acayip yetenekliydi.

ne amrabatmış arkadaş herkes gönderme peşinde görende bütün takım mükemmel bi amrabat kötü sanar

tamam belki bekleneni veremedi ama çok hırslı çok koşuyor elinden geleni yapmaya çalışıyor ve takımın en çok asist yapan futbolcusu şuanda

adam önceden sadece ofansif oynamış şimdi defansa da yardım ediyor yeni sistem yeni bir anlayış bırakın da alışsın

bu takımda amrabattan önce gitmesi gereken çok futbolcu var biraz mantıklı düşünün kaybetmeyelim şu adamı

Sen ne yazarsan yaz, en az zararla kurtulunmalı bir an önce. Bende senin bu yazdıklarınla çok avuttum kendimi ama bu adamada bişey yok, 8,5 milyonluk hiçbişey yok.

abi hala Q7 diyorlar ya adam 6 aydır oynamıyor biz bundan medet umuyoruz. Bu arada renktaşlar DOMERCANT play oflara yetişme ihtimali va rmı ?

he onu biliyomda, bizim kulüp olaraktan 5 ocakta başlıcakmış herhalde şuan için bi girişim yokmuş A. Dürüst demiş herhalde başka bi forumda gördüm. Terim izinlimiymiş neymiş. 3 ocakta liste verilip 5 ocakta başlanacakmış:mad:

Liste çoktan verilmiştir, çalışmalar en az 2 hafta önceden başlamıştır ama resmi olarak 5 Ocak'tan itibaren başlayacaktır. Taraftar acele etmesin diye öyle diyorlar.

Bu serdar taşçıyi herkes beğeniyor ben korkuyorum eğer alırsak meira gibi çıkar diye.

Cidden uff.

O defans hattı ne öyle.

Hele birde Afrika kupası gelince , Eboue'siz offfffffff

Eboue Africa Cup = Sag bek Hamit Altintop

gercekten Eboue bu sezoen o kader iyi degil.

Amrabat Africa Cup= Riere,Colak? veya bir yerli (Kerim Frei? Sercan Sararer? gelse tabi...)

Sikinti yok beyler [video=youtube;NZwwMCNnFaA]https://www.youtube.com/watch?v=NZwwMCNnFaA[/video]

Sen ne yazarsan yaz, en az zararla kurtulunmalı bir an önce. Bende senin bu yazdıklarınla çok avuttum kendimi ama bu adamada bişey yok, 8,5 milyonluk hiçbişey yok.

Sen ve senin gibiler yüzünden arda bu takimdan gitti malesef. Hadi futboldan anlamiyorsunuz bari fatih hocaya güvenin biraz bu konuda.

Bir Futbolcuyu cok cabuk harcamasini biliyorsunuz malesef.

Cevap: Re: Transfer Nöbeti

Amrabatin ve yigitin performansı cok üst duzeydi ikisi 3 tane shaqiri eder demiştir bizim yoneticiler. Az daha şampiyonluk gidiyordu bunların saçma sapan vizyonlarının yüzünden.Yolladigimiz kazımdanda alırdık böyle bir performansı.

Bugün , Yiğit'in yerine Olcan , Amrabat'ın yerine Shaqiri olsaydı takımda ahh ahh ne güzel olurdu :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt