Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

548215_462069390519423_463040722_n.jpg

Sercan zaten satilikti, sezon sonu bedava gidecek diye adamlar en azindan 1.5 falan aliriz diye bakiyor

nene de katar yolcusu veya brezilya

2 milyon cok para. Sercan türk olmasa Fürth onu 500.000'e bile zor satardi.

Sercan Sararer overrated bir futbolcu gibi geliyor bana. Frei'in potansiyeli daha yüksek sanki yanılıyor muyum ?

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar Sercan Sararer'i kulübü kesin olarak satma kararı aldı. Bonservisi 2 milyon Euro..

Bence Sercanın bir tarafları kalktı af edersiniz.. Yoksa bu adamlar onca yemin etmişken şimdi satmak istemezlerdi.

Bu adamı eğer biz alırsak bizde de iyi performans sergilerse örnek veriyorum bizden daha iyi biri istediği zamanda

böyle havalanır, caz cuz yapar sonra kalkar izmirden gelip dalarım lavuğa. Kesin bu iş'te trip muhabbetleri var.

Sercan'ı Fener alır diye düşünüyorum. Kerim gelmeli bize Sercan'ı sevemedim.

yabancı sayısının düşmesi ve kerim frei sercan ikilisi çok iyi olur direk 11 oynamadıklarını farz et kulübe zengin olur hiç değilse emre çolak aydın gireceğine frei sercan girer inşallah alırız

Frei evet daha cok heyecan verir, ama daha cok pahali ve zor ikna edilmesi

Vallaha gözü karartıp almak lazım bu çocuk iyi oyuncu olacak gibi duruyor. Şampiyonlar Ligi falan bir şekilde ikna edeceksin. Bernard'ı da alabilsek o zaman tadından yenmez işte.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt