Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

valla bıktım bu kerim frei'yi,serdarı bilmem mehmeti sezon sonuna bırakalım saçmalıklarından.ulan kerim frei premier ligin 2.yarısında 4-5 gol atacak sonra nah alırsın kerim frei 'yi....parayı yapıştırıp alsınlar kerimi,çocuk 19 yaşında gelsin ilk şampiyonluğunu tatsın şurda.biz onu yıldız yaparız.

Kerim >> Sercan ancak Sercan >> Emre,Aydın gerçeği var bana göre

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar

Carlinhos ise yeni yılın ilk hediyesi gibi duruyor..Dip Not: Terim istediği oyuncuları bir sonraki sezona sarksa da aldırıyor..

Galatasaray'ın sezon başında istemediği Chivu'yu İtalyanlar yine Galatasaray'a yazmış..Aslında mantıklı isimdi ama artık zor..

Kerim Frei olursa Galatasaray çok doğru bir yatırım yapmış olur..

serdar taşçıyı beğeniyomuydun sen ?

Hayir, türk stoperlerin hic birini begenmiyorum. Serdar alman milli takimindada oynasa türk sayilir. Ben Kompany gibi stoperleri begenirim, ama bize o kalitede stoper gelmiyecegine göre Serdar gelsin derim. Yinede yedek olarak otursun bana göre.

Nevzat Dindar ‏@nevzatdindar

Serdar Aziz için Bursa görüşme talebini kabul etti..İkinci başkan Ali Dürüst operasyonu yürütüyor..Bursa 6-7 milyon Euro istiyor..

Alper Potuk'un E-Es bırakmıyor..Ama oyuncunun gönlü Galatasaray'da..Sezon sonu kesin Florya'da..

Hayir, türk stoperlerin hic birini begenmiyorum. Serdar alman milli takimindada oynasa türk sayilir. Ben Kompany gibi stoperleri begenirim, ama bize o kalitede stoper gelmiyecegine göre Serdar gelsin derim. Yinede yedek olarak otursun bana göre.

hadi ya:D sen bi oyuncuyu onaylıyosan benim için tamamdır:D

Olum o yedek bu yedek, kim oynayacak bu takımda

Ingilizce anlarmisin olm sen? Yoksa türkcesi varmi? Bak gercekten diyorum süper film, futbol ile ilgili bilirsin. Gercekten 10 kez izle sIkIlmassin. Mutlaka izle derim sonra bana 'hakliydin süper film' dersin.[/QUOTE]

Güveniyorum sana kardeşim, futboldan anlamıyorsanda filmlerinde anlıyorsundur herhalde. :D

nevzat dindar uydurmuyorsa yine paso süper ligden adam istiyor bizimkiler..

yohan gourcuff alınsın dertler bitsin tabi lyonu bırakıp bize gelme ihtimali yüzde 5 bile degil

Bize yabancı, sağlam bir stoper gerekli. Yerliye ihtiyacımız yok. Lescott 10 numara olur bence

Telegol var bugün :D

ben ciddiyim. serdar taşçı gelirse ben ilk 11 diye düşünüyodum.herkes çok iyi diyodu.ama sen çok futbolcu takip ediyosun ve serdara yedek olur diyince serdar gözümden düşüverdi:D

O zaman beni yanlis anladin Sergen, düsmesin sakin. Benim türk stoperlerine karsi sempatim cok azdir. Mesela Ömer Toprak cok begenilior ama vasat bir stoper. Agir ve kontrolsüz. Ben Serdar icin neden yedek dedim aciklamak lazim o zaman: Serdar icin kesinlikle Semih'i kesmem, ve Semih'in yanina mutlaka ve mutlaka yabanci kaliteli stoper isterim: Toure/Mexes/Kaboul/CHedjou gibi. :yenieek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt