Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bak bunu yazman bile senin vizyonsuz oldugunu gösteriyor. Banane bizim kalitesiz lig'ten. Baska ligi izlemiyormusun da sadece bizim lig konusalim?

Alper nede ben onu konusacam.

Taarabt = Kral :yenieek: Izle sonra yorum yap Onur kardes.

izledık aga izledık begenmıyorum bızı alıp goturcek bırı degıl madem bu kadar ıyı (ssenın gozunde)kım alıyor bunu kımler takıp edıyor 89 lu bırını ,

üst duzey adam lazım bıze gununde olupta oynayacak bırı degıl,kuması var aa yetmez

Yahu ne alakasi var Emrah, Alper yetenekliymis, Taarabt bos adammis. Böyle bir mantik olabilirmi ya.

ben öyle mi dedim ha ben öyle mi dedim!!!!111!!11bir!

bir tane daha vardı senin söylediğin Kuzey Afrika' lı yine Fransa' dan

sonra sezon başı Assaidi diye tutturmuştun :D

alper kesinlikle türkiyeden alınacak tek net alınacak oyuncu. plaselerde var ama onlara net yüzde yüz güvenmiyorum. alperdeki gelişimi gözümüzün önünde görüyoruz. selçuktada manisadayken o gelişimi görmüştüm. bize gele gele hakan balta gelmişti. tarabbt çok kendine oynayan yetenekli bir oyuncu. ben daha takım oyuncusu isterim takıma

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

izledık aga izledık begenmıyorum bızı alıp goturcek bırı degıl madem bu kadar ıyı (ssenın gozunde)kım alıyor bunu kımler takıp edıyor 89 lu bırını ,

üst duzey adam lazım bıze gununde olupta oynayacak bırı degıl,kuması var aa yetmez

Onur böyle mantik olabilirmi? Simdi biri takip ediyor diye süper yetenekmi olacak ve kimse takip etmiyor diye bosmu olacak?

Alper' kim izliyor, biz'mi? Wow, yani cok süper birsey.

Amrabat bizi tasiyabilir, ilerde tasirda. Ama benim demek istedigim, Amrabat gibi kanat varken orda Taarabt veya Boudebouz olsa biraz kanatlardan akariz.

Bu arada, Milan istiyormus Taarabt'i ;)

alper kesinlikle türkiyeden alınacak tek net alınacak oyuncu. plaselerde var ama onlara net yüzde yüz güvenmiyorum. alperdeki gelişimi gözümüzün önünde görüyoruz. selçuktada manisadayken o gelişimi görmüştüm. bize gele gele hakan balta gelmişti.

Emrah var Antalya' da.

Düzgün bir hocanın elinde değil kullanamıyor şifo

Var mı gelen giden?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt