Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Aykut kaldığına göre avatarındaki yazıyı güncelle bence

Yok, ilerki zaman icinde bu söz gecerli.

ben öyle mi dedim ha ben öyle mi dedim!!!!111!!11bir!

bir tane daha vardı senin söylediğin Kuzey Afrika' lı yine Fransa' dan

sonra sezon başı Assaidi diye tutturmuştun :D

Boudebouz, evet.

Assaidi diye tutturmamin nedeni sudur: Biz daha iyisini alamazdik, bknz Amrabat.

alper kesinlikle türkiyeden alınacak tek net alınacak oyuncu. plaselerde var ama onlara net yüzde yüz güvenmiyorum. alperdeki gelişimi gözümüzün önünde görüyoruz. selçuktada manisadayken o gelişimi görmüştüm. bize gele gele hakan balta gelmişti. tarabbt çok kendine oynayan yetenekli bir oyuncu. ben daha takım oyuncusu isterim takıma

Atar yapim mi

Emrah var Antalya' da.

Düzgün bir hocanın elinde değil kullanamıyor şifo

oda iyi ama gelişimine bakmak lazım biraz. hakan kardeş alperi kim izliyor diyor. selçugu kim izliyordu. bizim oyuncuları kötülemek bukadar kolay:cool: tamam çok iyi oyuncu çıkarttıgımız söylenemez ama hiçte çıkmıyor degil.

Arroyo ve Henry Bell hayirli olsun

oda iyi ama gelişimine bakmak lazım biraz. hakan kardeş alperi kim izliyor diyor. selçugu kim izliyordu. bizim oyuncuları kötülemek bukadar kolay:cool: tamam çok iyi oyuncu çıkarttıgımız söylenemez ama hiçte çıkmıyor degil.

Okay yokuşluda iyi oyuncu bak :cool:

Telegol süper taktik pesinde yani. Galatasaray'i konusacak ve ilgilendirecek konu yok diye Galatasaray hangi yildizla anlasti diyorlarki, bizde izleyelim reyting yapsinlar.

katılıyorum ve sırf Hakan kızsın diye alıntı yapıom :lol::lol:

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Onur böyle mantik olabilirmi? Simdi biri takip ediyor diye süper yetenekmi olacak ve kimse takip etmiyor diye bosmu olacak?

Alper' kim izliyor, biz'mi? Wow, yani cok süper birsey.

Amrabat bizi tasiyabilir, ilerde tasirda. Ama benim demek istedigim, Amrabat gibi kanat varken orda Taarabt veya Boudebouz olsa biraz kanatlardan akariz.

Bu arada, Milan istiyormus Taarabt'i ;)

konu amrabat degıl amrabatın yetersız oldugunu gormemek aptalıık olur

alperı ısytemeyen varmı pekı

su konuyu unutuyorsun ben alper ucurur demıyorum bızı ,alabılıyorsak alalım ıyıolur dıyorum ki alperle taarabt farklı yeerlerın adamı

yanı elma ıle armutu tartısıyoruz taarabt bıze glse buyuk transfer olarak gelecek dogrumu

ben bunu istemıyorum işte

demmkı fener trabzon galatasaray bunların hıcbır yonetıcısı futbolu bılmıyor ,yada bız ve dıgerlerı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt