Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

oda iyi ama gelişimine bakmak lazım biraz. hakan kardeş alperi kim izliyor diyor. selçugu kim izliyordu. bizim oyuncuları kötülemek bukadar kolay:cool: tamam çok iyi oyuncu çıkarttıgımız söylenemez ama hiçte çıkmıyor degil.

Konuyu bence bilip bilmeden hakkimda konusma. Ben demedim kim izliyor diye, yani onu Onur'a bu mantigin sacma oldugun göstermek icin yazdim. Hatta arkasina yazdim biri izliyor diye süper yetenekmi oluyor diye. :yenieek:

Iyi forumlar

Cevap: Ynt: Transfer Nöbeti

Mersinin icine gidilmez de cevresindeki yerlere gidilir.tamam anladik mersinlisin ne istiyon arkadas benden.ben yazin gidiyorum gelince ara derdim ama aramazsin sen

lan hoşaf benim çocukluğum senin o bahsettiğin sahillerde geçti, bu arada Taşucunda ziyade Narlıkuyuya gidip 1 hafta kalmak lazım. O koyları tek tek gezmek lazım.

Cevap: Transfer Nöbeti

Konuyu bence bilip bilmeden hakkimda konusma. Ben demedim kim izliyor diye, yani onu Onur'a bu mantigin sacma oldugun göstermek icin yazdim. Hatta arkasina yazdim biri izliyor diye süper yetenekmi oluyor diye. :yenieek:

Iyi forumlar

tamam sen daha mantıklı konuşmuşsun. birdaha bilip bilmeden konuşmam. iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt