Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Omer Toprak daha 23 yasinda bi stoper icin genc yasi ,bide kazadan oturu 1 yil filan oynamamisti.B.Leverkusen gibi bi takimda bos oyuncu oynatmazlar defansta ki gayet teknik,sogukkanli,mucadeleci bi oyuncu.Biraz denge problemi var oda olacak kusursuz futbolcu yok.Forumda degisik bi hava var bikac kisi les filan diyince herkes papagan gibi ayni seyi soyleyip duruyor,bilincaltlarina mi yerlesiyor napiyor.

Burda Omer Topraga bos bi oyuncuymus gibi davrananlar 3,4 seneye Bayern'de izler ,bize gelse 10 sene defans ikilisi aramayiz ama sanmam bize yedirmezler.

Gökhan Zandan daha Iyi Bikere.

ne mektup geliyor ne haber senden

söyle de bileyim bıktın mı benden

her akşam güneşin battığı yerden

gözlerin doğuyor gecelerime

Footballer-Wesley-Sneijder.jpg

Omer Toprak daha 23 yasinda bi stoper icin genc yasi ,bide kazadan oturu 1 yil filan oynamamisti.B.Leverkusen gibi bi takimda bos oyuncu oynatmazlar defansta ki gayet teknik,sogukkanli,mucadeleci bi oyuncu.Biraz denge problemi var oda olacak kusursuz futbolcu yok.Forumda degisik bi hava var bikac kisi les filan diyince herkes papagan gibi ayni seyi soyleyip duruyor,bilincaltlarina mi yerlesiyor napiyor.

Burda Omer Topraga bos bi oyuncuymus gibi davrananlar 3,4 seneye Bayern'de izler ,bize gelse 10 sene defans ikilisi aramayiz ama sanmam bize yedirmezler.

Katılıyorum Ömer hakkındaki görüşüne.Birde Ben yorum yazıyorum adamlar alıntılayıp uyu dalgamı geçiyorsun gibi sözler yazıyorlar. Bu forumda sanırım bir oyuncu yada başka birşey hakkında görüş bildirmek suç.Yöneticileri bu konuda önlem almaya davet ediyorum. Kimsenin kimseye saygısı kalmamış.

Takip etmiyorum Ömer Toprağı ama Leverkusen bu yaşta defansını bırakıyorsa düşünmek gerekir. Ayrıca hata yapmayan stoper var mı ki ?

Ömer topragı takip etmem ilgilenmem ama başlarda herkes tapıyordu bu elemana sonra bi milli maç yaptı forumda herkes kötülemeye başladı benim hala bi fikrim yok :D

Iste hep boyle fazla beklentilerden dolayi oluyor sanirim.Sonucta defans oyuncusunun en iyisi en az goze batandir,kendilerini oyle bi beklentiye sokuyolar ki surekli biseyler yapsin ne biliyim calim atsin diye mi bekliyolar anlamiyorum baska aciklamasi olamaz.

Omer Toprak gayet iyi oyuncu ama ne Maldini ne Stam,cok fazla ucunca hayallerde gercekler assagi gozukuyor saniyorum:)

seni sorduk yildizlara

seni sorduk yalnizlara

seni sorduk kuslara

ucan kuslara

W-Sneijder-Holland-Hungary-wesley-sneijder-20578563-368-594.jpg

Iste hep boyle fazla beklentilerden dolayi oluyor sanirim.Sonucta defans oyuncusunun en iyisi en az goze batandir,kendilerini oyle bi beklentiye sokuyolar ki surekli biseyler yapsin ne biliyim calim atsin diye mi bekliyolar anlamiyorum baska aciklamasi olamaz.

Omer Toprak gayet iyi oyuncu ama ne Maldini ne Stam,cok fazla ucunca hayallerde gercekler assagi gozukuyor saniyorum:)
leverkursende her maçta ilk 11 oynuyorsa o adama çöp denmez. yaşı daha genç herşey olabilir.

Ömer Toprak değerlendirilmeli bence arkadaşlar Türk sol bek bulamadığın sürece iyi bir 2 Türk stoperle oynamak lazım ancak Fatih hoca yabancı tecrübeli stoper ister hep.

Chelsea 9 Milyona Demba Ba'yi bitirmis.. Yarin saglik kontrolunden gecirilip aciklanacakmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt