Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Amrabat: Turkiye ligi cok zorlu bi lig..

Ribery gibi bi topcu bile burda bisey yapamadi..

kusura bakmada Amro, az konusup biraz icraat yapsan.. Riberyde sendeki fizik yoktu ama 2-3 topcuyu pesine takip goturuyoru topu, sacmalamis yine.. Iyice sevimsizlesiyo bu adam.. Cidden itici geliyor bana.. Konusmayip isini yapsin isini

Amrabat: Turkiye ligi cok zorlu bi lig..

Ribery gibi bi topcu bile burda bisey yapamadi..

kusura bakmada Amro, az konusup biraz icraat yapsan.. Riberyde sendeki fizik yoktu ama 2-3 topcuyu pesine takip goturuyoru topu, sacmalamis yine.. Iyice sevimsizlesiyo bu adam.. Cidden itici geliyor bana.. Konusmayip isini yapsin isini

Sezon sonu gider bence.

5 milyona isteyen varsa sezon ortasi bile satilsin raziyim

Amrabat tartışması yaratmak istemiyorum ama bu adam heyecanlı falan değilki mental olarak problemli defanstan top çıkarırken bir insan rakibin en yakın olduğu yere top atar mı ? Hızıyla adam geçiyor o kadar ekstra hiçbir olayı yok şut desen çekmez 7 asist yine nasıl yaptı şaşkınım cidden boşuna yer kaplıyor yabancı kontenjanınında.

Ömer Toprak değerlendirilmeli bence arkadaşlar Türk sol bek bulamadığın sürece iyi bir 2 Türk stoperle oynamak lazım ancak Fatih hoca yabancı tecrübeli stoper ister hep.

Doğrusuda o bence. Ben gecmis yıllarda Avrupa'da basarıya giden takımlarda hic 2 tane tecrubesiz stoperin yan yana oynadığını hatırlamıyorum.

Liverpool: Carragher-Agger, Carragher-Hyypia

Chelsea: Terry-Carvalho, Terry-Cahill

Milan: Maldini-Nesta

M.United: Ferdinand-Vidic

Arsenal: Toure-Campbell

Uzar gider...

Amrabat tartışması yaratmak istemiyorum ama bu adam heyecanlı falan değilki mental olarak problemli defanstan top çıkarırken bir insan rakibin en yakın olduğu yere top atar mı ? Hızıyla adam geçiyor o kadar ekstra hiçbir olayı yok şut desen çekmez 7 asist yine nasıl yaptı şaşkınım cidden boşuna yer kaplıyor yabancı kontenjanınında.

1 tane adam gecemedi geldi geleli.. Attigi 1 gol disinda. 1 kere sifira indigini hatirlamiyorum..

Bunlari gectim, oraya buraya sacma sapan demecler veriyor.. Sonra Galasarayi cok seviyom Uefa kupasi aldiklarinda takip ediyordum felan filan..ayaklari konusmasi lazim ayaklari..

şu adamı bize bırakırlar mı?

n_manchester_united_anderson_luis_de_abreu_oliveira-2586550.jpg

Ekli dosyalar

• n_manchester_united_anderson_luis_de_abreu_oliveira-2586550.webp
    n_manchester_united_anderson_luis_de_abreu_oliveira-2586550.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 37

seni biz ellerin olsun diye mi sevdik

herseyimizi ugruna bos yere mi verdik

yalan sozlerle aldatip sizinim derdin

soc_g_sneijder_d1_576.jpg

sevdanın son vuruşunu gördünüz mü dostlar....sneijder liverpola gidiyo diyolar

diego, sercan/frei, carlinhos ve serdar la bitcek transfer sanki.. yada bunlardan birisi..

Sinan Engin mal

1 tane adam gecemedi geldi geleli.. Attigi 1 gol disinda. 1 kere sifira indigini hatirlamiyorum..

Bunlari gectim, oraya buraya sacma sapan demecler veriyor.. Sonra Galasarayi cok seviyom Uefa kupasi aldiklarinda takip ediyordum felan filan..ayaklari konusmasi lazim ayaklari..

Kanat oyuncusu birde yani tamam sistem farklıda demek ki bazı yetenekler yok. Neyse 2. yarı şaşırtsın inşallah bizi ama sanmıyorum

gitsin liverpool e en iyisi

anderson= overrated

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt