Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Defansa umarım önceligimiz serdar taşçı olur.

Orta sahaya da thiago ismi geçiyordu ins. o olur, diego sneijder falan cok yüksek meblalar + büyük riskler.

Sol bek carlinhos olcak gibi zaten.

Quaresma konusu da baya ciddi gibi duruyor, quaresma alincaksa bence az peşin + mac başi para olmali. Ki ben quaresma transferini nedense istiyorum. Oynicakmiş costururmus gibi bi his var içimde. En azından her an napcagi belli olmayan bi adamimiz olur.

ulen ne tribündergiymiş herkes ciddiye almış terim'in ağzından duymuş gibi

Defansa umarım önceligimiz serdar taşçı olur.

Orta sahaya da thiago ismi geçiyordu ins. o olur, diego sneijder falan cok yüksek meblalar + büyük riskler.

Sol bek carlinhos olcak gibi zaten.

Quaresma konusu da baya ciddi gibi duruyor, quaresma alincaksa bence az peşin + mac başi para olmali. Ki ben quaresma transferini nedense istiyorum. Oynicakmiş costururmus gibi bi his var içimde. En azından her an napcagi belli olmayan bi adamimiz olur.

yorumu begendim ama bu thiago neyin nesi kardes ?

eğer tribün derginin sallaması doğru ise hoca ne yapmaya çalışıyor anlam veremiyorum arkadaş şu takıma yaratıcı bi hücum oyuncusu o kadar lazım ki heyret edilecek birşey ya

yorumu begendim ama bu thiago neyin nesi kardes ?

Abi açıkcası bende fazla izlemedim ama izlediğim kadarıyla anlatayım

Solak, koşan ilerde basan oyun öngörüsü iyi fakat Alex'iin tekniğini 3'e böl, sol ayağını 2 ye böl, oyun okumasiyla eşitle, kosmasını 2 ile çarp oyle bi adam bence.

Diego gibi pimi cekilmiş bombayı almaktansa bunu alalım daha iyi.

hatta sistemi 4 3 1 2 ye çevir

Hamit Melo(?) selcuk

Thiago

Burak elmander(umut)

İstikrarli bi ileri uç olur en azından

Solak, koşan ilerde basan oyun öngörüsü iyi fakat Alex'iin tekniğini 3'e böl, sol ayağını 2 ye böl, oyun okumasiyla eşitle, kosmasını 2 ile çarp oyle bi adam bence.

Hamit Melo(?) selcuk

Thiago

Burak elmander(umut)

Kusura bakma da Thiago Neves de hic bir özellik yok. Düz bir oyuncu. Nasil Diego ile kiyaslaniyor anlamiyorum. Diego nun neresi pimi cekilmis bombaymis arkadas? Birakin artik su önyargilari, adam ne yapmis?

Diego > 10x Thiago Neves

Hamit Melo(?) selcuk

Thiago

Burak elmander(umut)

ileride basan bir tane 10 numara adam yok ki. o nasıl bir kıstas alış 3'e bölüon 2 ile çarpıon filan.

sen hiç izledin mi gerçekten bu adamı?

Dün bende söyledim ama cevap veren bi muhterem çıkmadı hocam :lol:

Tam emin olmamakla birlikte az çok tahmin edebiliyorum Google reklamlarında anahtar kelime sistemi gibi bir sistem kullanılıyor olma ihtimali muhtemel yani siteye göre reklam içeriği.. Yani bir chat sitesinde arkadaşlık sitesi reklamı vs gibi.. Bizim bu forumda da Fener adı sıkca kullanıldığı için Fenerium reklamı atıyor olabilirler. Çünkü bir kaç kerede TS reklamı gördüm çünkü o şekilde birşeyden dolayıdır muhtemelen..

Kusura bakma da Thiago Neves de hic bir özellik yok. Düz bir oyuncu. Nasil Diego ile kiyaslaniyor anlamiyorum. Diego nun neresi pimi cekilmis bombaymis arkadas? Birakin artik su önyargilari, adam ne yapmis?

Diego > 10x Thiago Neves

Ön yargı degil benimkisi sadece dil yanması.

Diegoyu severim ama sadece güvenemiyorum.

O kadar para verip ki yillik 4-5 milyonların lafi geçiyor, o riski almaya ben burdan cüret edemiyorum.

Ha umarım alinir da süper oynar, dilegimiz aynı ben sadece kötü senaryoda telafisi kolayı tercih ediyorum devre arası transferlerinde.

İtalyan ekibi Lazio Türkiye'den üç büyük kulübün istediği Zarate'nin yerine bakın kimi alıyor?

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş için ismi geçen Zarate'yi gözden çıkaran Lazio, Arjantinli yıldızın yerine Isveçli Jiloan Hamad'ı transfer ediyor.

Geçen sezon Samsun'dan kovulan ve bu sezon Seri A'da zirveye oynayayarak takımını ikinci sıraya yerleştiren Petkovic'in teknik direktörlüğünü yaptığı Lazio'nun Türkiye piyasasına 8-10 milyon euroya pazarlamaya çalıştığı Zarate'nin yerine maliyeti 1 milyon euroyu bulan Jiloan Hamad'ı transfer etmek istemesi dikkat çekti. Malmö formasıyla yıldızı parlayan ve İsveç Milli Takımı'na kadar yükselen 22 yaşındaki oyuncunun önümüzdeki günlerde İtalyan ekibine imza atması bekleniyor.

Azeri ve Kürt kökenli bir ailenin çocuğu olan Hamad'ın Lazio'ya transferine calciomercato.com adlı internet sitesinde de yer verildi. Genç futbolcunun Türkiye haklarını Tekin Birinci elinde bulundururken, menajerliğini ise Ferhat Çiftçi yapıyor. Diğer taraftan Lazio Başkanı Lotito, Zarate konusunda bugün yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'ye satmazsak başkasına satacağız" demesi dikkat çekti.

ileride basan bir tane 10 numara adam yok ki. o nasıl bir kıstas alış 3'e bölüon 2 ile çarpıon filan.

sen hiç izledin mi gerçekten bu adamı?

3e bölüp 2 ile carpma kıstaslarım sadece alex gibi sapkadan tavşan cikaramiyoru kastetmek içindi. Alex yakın zamanda bi örnek oldugu için verdim sadece.

İddaa oynadıgım zamanlar izliyordum macları ara sıra can sıkıntısından, yani elbetteki Umut Bulutumsu vari bi presi kastetmedim, ama en azından top gidip gelirken izlemiyor gerekli yerleri kapiyor ediyor.

İtalyan ekibi Lazio Türkiye'den üç büyük kulübün istediği Zarate'nin yerine bakın kimi alıyor?

Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş için ismi geçen Zarate'yi gözden çıkaran Lazio, Arjantinli yıldızın yerine Isveçli Jiloan Hamad'ı transfer ediyor.

Geçen sezon Samsun'dan kovulan ve bu sezon Seri A'da zirveye oynayayarak takımını ikinci sıraya yerleştiren Petkovic'in teknik direktörlüğünü yaptığı Lazio'nun Türkiye piyasasına 8-10 milyon euroya pazarlamaya çalıştığı Zarate'nin yerine maliyeti 1 milyon euroyu bulan Jiloan Hamad'ı transfer etmek istemesi dikkat çekti. Malmö formasıyla yıldızı parlayan ve İsveç Milli Takımı'na kadar yükselen 22 yaşındaki oyuncunun önümüzdeki günlerde İtalyan ekibine imza atması bekleniyor.

Azeri ve Kürt kökenli bir ailenin çocuğu olan Hamad'ın Lazio'ya transferine calciomercato.com adlı internet sitesinde de yer verildi. Genç futbolcunun Türkiye haklarını Tekin Birinci elinde bulundururken, menajerliğini ise Ferhat Çiftçi yapıyor. Diğer taraftan Lazio Başkanı Lotito, Zarate konusunda bugün yaptığı açıklamada, "Fenerbahçe'ye satmazsak başkasına satacağız" demesi dikkat çekti.

[video=youtube;2uXHckc9y0w]https://www.youtube.com/watch?v=2uXHckc9y0w[/video]

valla adamlar buluyor arkadaş, Azeri pasaportu da vardır bu elemanın herhalde... Yani büyük ihtimalle Türk statüsünde oynatılabilir bizim lige gelse.

Bu kurt MANGAL KOKENI senin icin cokmu onemli motus.........????

Sana dahada takarim.................ama neyse!

:sgr: :sgr:

güzel fener alsın da kurtulalım zarate tehlikesinden :ayatollah:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt