Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Haginin cvsinde Barcelona Real madrid yazıyordu ama Emin ol su adamı alıp gelse daha maca cıkmadan yok ederler sonra maca cıkıncada ulan aslında iyi adammıs derler ben az cok biliyorum özellikle metalistin avrupa maclarından iyi oyuncu

iyide kuslar zamaninda alexi getirdi kim taniyordu onu ? futbol piyasasini ve brezilya da tanidikdi tamam ama öyle yildiz veya senin dedigin gibi cv sinde hic bir takim yazmiyordu büyüklerden. adam 8-9 sene türkiyenin en iyi yabancisi oldu hagiden uzak ara sonra :D

Bir hagi gelmez diyorum ben ama en azindan ona yakin bir kalite niye gelmesin. Cleiton Xavier de benim en büyük adayimdir su an alina bilecek türden. ukraina ligi ayni bizim lig gibi dünyadan uzak oldugu icin pek kimse tanimaz ve ayrica ordaki cok ama cok kötü saha sartlarindan dolayi kimse neyin ne oldugunu anlamiyor ama senin dedigin gibi metalistin bir kac uefa ligindeki maci izleyen nasil bir oyuncu oldugunu görmüsdür. Videolarda brezilya liginde oynarken de bir kac görüntüsü var ve yaptigi 1ci sinif passlari var .videoya göre adam begenilmez bence ama o tür passlarida herkez yapamaz. diegonun bir o cekilde passi vardi koca 10 dk videosunda adami messi ilan ettik burda :)

can sıkıntısından ölecem pc de ekran kartı yok hiçbir oyunu açmıyor filmde kalmadı izlemediğim off off

hb21p.gif

Transfer sezonu acık olsaydı duyum festivali olurdu burada :)

bocek.gif

kardeş bende türküm, vatanımı herşeyden çok severim, kendi vatandaşlarımı her platformda şartlar ne olursa olsun savunurum veya överim. ancak özellikle 'torpil' dediğimiz olay türkiye'nin her tarafında mevcut. bu ülkede, bir 'ağabey'in' olacak, veya baban iyi para kazanacak, ancak o şekilde 'başarılı' olabiliyorsun. yoksa yüzüne bakmıyolar be kardeş. :)

kısacası, tabii ki kaliteli olan futbolcularımız var çok şükür. ancak tıpkı senin selçuk inan'ı saydığın gibi, benimde bir kaç örneğim var. ancak bunu burada tartışmak istemiyorum. kimsenın hakkını yemek istemem. ancak selçuk şahin'i örnek olarak verebileceğimi düsünüyorum.

kötü futbolcu yok demedim ki ben. koyun olsa sürüme almayacağım futbolcularda var elbette.

konusu ne taraftarlık felansa sarmaz

hb21p.gif

Ilk olarak su kuslari cek ekrandan.

Hooligans süper film ya, evet taraftarlik, kavga fln, benim de ilgimi cekmiyordu baslarda, asosyal herifler diyordum. Ama gercekten anlamli filmmis.

Futbol ile ilgili iste, Hooligans 1 normal sokakta, Hooligans 2 hapiste rövans.

Ilk olarak su kuslari cek ekrandan.

Hooligans süper film ya, evet taraftarlik, kavga fln, benim de ilgimi cekmiyordu baslarda, asosyal herifler diyordum. Ama gercekten anlamli filmmis.

Futbol ile ilgili iste, Hooligans 1 normal sokakta, Hooligans 2 hapiste rövans.

yok sarmaz beni yinede sağol :asd:

hb21p.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt