Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Ulen ne Keita'ymış be . Adam 2 takla attı dünyanın en iyi topcusu oldu. Mustafa Sarp'ın piyasa değeri 700 000 euro Keita'nın ki 150 000 euro o cok güvendiğiniz transfermarkt da :asd:

Türkiye futbolu genelinde son yillarin en kalitei ligi diye düsünüyorum. Ilaki göze hoc futbol iyi futbol demek olmuyor. en güzel futbol seyirci tarftar icin bu tarz futbol gibi gözüksede örnek olarak italia ligini vermem gerekiyor. italia ligi izleyici icin inanilmaz sevksiz bir ligdir ama taktik sertlik anlaminda inanilmaz zor ve sevkli ligdir hata en güzel ligdir bu durumda. tabiki taktik oyunu seven birisi olmak sarti ile :)

bizim ligdeki takimlarin cogu 2-3 takim haric ligde baya iyiler denk gücü olarak ve taktik kisa paslar olsun güzel kaliteli lig oynuyoruz. Tabelaya bakarsak zaten durum belli. Benim tek ligimizden sevmedigim bir durum var oda takimlar istikrarli degiler . bir hafta iyiler diger haftada amatör gibi oynuyorlar. bu hastalikdan kurtuldugumuz anda ligimiz elit ligler arasina ancak gire bilir ama bunun icin yönetim tarzi daha dogrusu futbolun basindakiler degismesine gerekiyor diye düsünüyorum.

geçmişe mazi şeye aziz geçelim artık keitayı felan önümüze bakmamız lazım geride kaldı o içimizde bir acı

[video=youtube;lR3FOdeR5sk]https://www.youtube.com/watch?v=lR3FOdeR5sk[/video]

iyide kuslar zamaninda alexi getirdi kim taniyordu onu ? futbol piyasasini ve brezilya da tanidikdi tamam ama öyle yildiz veya senin dedigin gibi cv sinde hic bir takim yazmiyordu büyüklerden. adam 8-9 sene türkiyenin en iyi yabancisi oldu hagiden uzak ara sonra :D

Bir hagi gelmez diyorum ben ama en azindan ona yakin bir kalite niye gelmesin. Cleiton Xavier de benim en büyük adayimdir su an alina bilecek türden. ukraina ligi ayni bizim lig gibi dünyadan uzak oldugu icin pek kimse tanimaz ve ayrica ordaki cok ama cok kötü saha sartlarindan dolayi kimse neyin ne oldugunu anlamiyor ama senin dedigin gibi metalistin bir kac uefa ligindeki maci izleyen nasil bir oyuncu oldugunu görmüsdür. Videolarda brezilya liginde oynarken de bir kac görüntüsü var ve yaptigi 1ci sinif passlari var .videoya göre adam begenilmez bence ama o tür passlarida herkez yapamaz. diegonun bir o cekilde passi vardi koca 10 dk videosunda adami messi ilan ettik burda :)

Alex fenere gelmez diyordu herkes adam brezilya milli takımındaydı 2003 FIFA Konfederasyon Kupası'nda bizim milli takıma gol atmıstı hatta ünü vardı yani cleyton gibi degildi ayrıca genc sayılabilecek yasta geldi 25 26 gibiydi karsılastırma yanlıs olmuş

Alex fenere gelmez diyordu herkes adam brezilya milli takımındaydı 2003 FIFA Konfederasyon Kupası'nda bizim milli takıma gol atmıstı hatta ünü vardı yani cleyton gibi degildi ayrıca genc sayılabilecek yasta geldi 25 26 gibiydi karsılastırma yanlıs olmuş

brezilya milli takima af edersin de cok oyuncu girer. kac tane dünya kupasinda boy göstermis alex. parma haric hangi avrupa takim almayi düsünmüs alexi ?! ya alex tamam biraz daha cok taniliyordu xavierden ama okadar da degil . bizim medja kus medjasi sisirdi de sisirdi alexi dünya stari yaptilar.

alex zaten cogu avrupa maclarinda ne kadar etkili oldugunu yillarca gördük ki buda demek oluyorki alex avrupada herhangi birelit liginde zorlanirdi.

burda bir zaman sonra hakemlerin inanilmaz yardimida vardi alexe. adama dokunmak yasakdir orta sahada. düsdügünde hemen faul.

Inanilmaz mutluyum su an, bilet var lan bilet. Mutlulugumu göstermek icin tartisacak adam ariyorum. Konu Amrabat.

Bizde böyle.

gece hep birlikte kafayı çekeriz burda.gece görüşürüz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt