Fatih Hacı
Berlin Panteri
- 10 Aralık 2012
- 44.899
- 6.078
- 1.528
Cevap: Transfer Nöbeti
varsa daha o fiyata banada ayarla
sudan ucuz diger fiyatlari ile kiyasladigimiz zaman
varsa daha o fiyata banada ayarla
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla iyi almışsın bakalım burda ben ne kadara alacam
Tartışalım Amrabatı
Suudi Ligi > Premier Lig
varsa daha o fiyata banada ayarlasudan ucuz diger fiyatlari ile kiyasladigimiz zaman
Einsteinin torunu olmalisin
Her ikisinin de milli takiminda oynadigi futbolu izledim. Gervinho futbol olarak Keitaya yakin bile degi.
Herhalde simdi de Ivory Coast > Fildisi Sahilleri demeyeceksin?
oynadığı en üst düzey ligde yılın bidonu seçilmiş adam ile Arsenal' de takır takır oynayan adamı karlışartırıyorsun.
kimin kimin torunu olduğu belli
Maradona da La Liga'da tutunamadi. Hagi orada iki takim degistirip yapmasi gereken patlamayi yapamadi. Hala konuyu idrak edemiyorsan, bilahare bir kac kelam edebilirim.
dinliyorum seni
Keita' nın Gervinho' dan üstün yanlarını anlat.
ki Barcelona' da tutunmak o kadar kolay bir iş değildir. sadece senin futbol yeteneğin ile alakalı bir yer değil
Maradonanin Sevilla macerasi da oldu. Orada da mi tutunmak x ile alakali degildi? Keitanin Galatasaray'da oynadigi top, arkasinda Sabri ve etrafinda onca gereksiz adama ragmen mukemmel otesiydi bana gore. Simdi Turkiye ligi soyle boyle diyeceksin eminim, Keitanin o sezonun kupa galibi Atletico maclarinda oynadigi futbolu sadece aklina getirirsen anlarsin neden Keita oldugunu. Bazi oyuncular vardir, oynadiklari kuluplere gore randuman verirler. Gervinho belli bir standartta gidiyor. Keita ise o standartlari alt ust edebiliyor.
Beyler ciddi gelişme varsa söyler misiniz?