Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

bazen cok sacma tartismalar oluyor forumda cok alakasiz alakasiz

şu bir o kadar da kaçırdığı maç?

kötü diye tabir ettiğimiz ligimizde fenev maçında rakibine gidip yumruk atarak kırmızı kart gören Keita' mı?

Anlasıldı. Keita gonderilip yerine Pino getirildiginde burada bunu destekleyen bir kesim vardı, muhtemelen onlardan birisin. Yoksa konuyu bu kadar alakasız bir yere cekmezdin. Zira Keita ve Gervinhonun karakterlerini konustugumuzu hatırlamıyorum.

Anlasıldı. Keita gonderilip yerine Pino getirildiginde burada bunu destekleyen bir kesim vardı, muhtemelen onlardan birisin. Yoksa konuyu bu kadar alakasız bir yere cekmezdin. Zira Keita ve Gervinhonun karakterlerini konustugumuzu hatırlamıyorum.

değilmi Keita' ya kötü demek, Pino kat kat iyi demek aslında.

Karakterler bir futbolcunun oyununun büyük bir kısmını etkiler.

senin düz mantığından devam edelim;

Arsene Wenger, Fransa' yı milim milim inceleyip futbolcu alıyor. Zamanında niye Keita yı kazandırmadı Arsenal' e ?

HErkezin Yeni yil icin mutluklarla bol Galatasarayimizin galibiyetler ve kupalar ve saglikli bir Yil diliyorum .

300 ücüncü mesajim olarak bunu erken de olsa kunlanmak istedim :b5:

HErkezin Yeni yil icin mutluklarla bol Galatasarayimizin galibiyetler ve kupalar ve saglikli bir Yil diliyorum .

300 ücüncü mesajim olarak bunu erken de olsa kunlanmak istedim :b5:

mesajim tam da 19:05 da atmisim istemeyerek de olsa :lol:

Kaderimizde aslan yatiyor demekdir yani bu resmen .yani yukarda yazdigim gibi yenil mesaji erken yazmis olmamisim :troll:

Ezikler ebenike sezon sonuna kadar kiralik olarak anlaşmiş diyorlar tweeterde....

yalan haber

değilmi Keita' ya kötü demek, Pino kat kat iyi demek aslında.

Karakterler bir futbolcunun oyununun büyük bir kısmını etkiler.

senin düz mantığından devam edelim;

Arsene Wenger, Fransa' yı milim milim inceleyip futbolcu alıyor. Zamanında niye Keita yı kazandırmadı Arsenal' e ?

Bu nasil bir mantiktir yahu? Senin degimine gore eger Arsene Wenger Fransa liginden bir futbolcuyu Arsenal'e transfer etmemisse o futbolcu yetenekli degildir. Var mi boyle bir anlayis? Fofana, 2 milyona Le Havre'den Lyon'a giderken neredeydi yetenek avcisi? Ya da Andre Dos Santosa o kadar para verene kadar Cissokho gibi sol beki yari fiyatina neden transfer etmemis yetenek avcisi? Bu tur mantiklari bol bo. antu'da okuyoruz. Sirf geri biseyler yazacagim diye buradaki sohbet kalitesini antu seviyesine dusurmemeni rica ediyorum.

F5 Alex'in boşluğunu Batalla ile dolduracak sanırım ;

Aykut , Batalla'yı istediğini rapor etmiş yönetime , yönetim çalışmalara başlamış , Bursa 8 Mn € istiyormuş , Ertuğrul Sağlam'ın ikna edilmesini bekliyorlarmış :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt