Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Gülmekten ağladim resmen...:D

Ses açın izleyin...

Beşiktaş Trabzonspor Maçı Sonunda Silahlar Konuştu

[video=youtube;0J6-ux8KQbQ]https://www.youtube.com/watch?v=0J6-ux8KQbQ&feature=player_detailpage[/video]

Fransa Ligue 1 ekiplerinden PSG'den daha önce ayrılacağını açıkayan Diego Lugano ve Nene'nin yanı sıra, Mohamed Sissoko ile Siaka Tiene'nin de takıma veda edeceği yüksek sesle konuşulmaya başlandı. (L'Equipe)

Jonas Olsson Fener'de.

S.a Tüm Galatasarayli renktaslarimi huzurlu saglikli bol kazancli bir 2013 yili diliyorum.

Aysal keyifli sohbet sırasında geçen yaz yaşadığı bir anısını paylaştı: “Olympiakos başkanı ile karşılaştım. Herkes kendi kulübünü büyük görüyor. İnsanlar G.Saray’ın büyüklüğünü görünce şoka giriyor. Olympiakos başkanı bana ‘Bizim 2.5 milyon taraftarımız var. Sizin kaç taraftarınız var?’ diye sordu. Hafif de gülümsüyordu. Ona ‘25 milyon’ cevabını verince yüzünü görmenizi isterdim. Bu bahsettiğim 25 milyon da sadece Türkiye içerisinde. Avrupa’da da büyük bir potansiyel var”

yav yarın iŞ güç uğraşıcaz.bu akşam bari bişeyler olsa

Doğru dürüst transfer yapmayacağız belliki haber bile çıkmıyor.

Jonas Olsson Fener'de.

Yobo ve Egemen ikisi de sol stoper zaten o yüzden yanyana oynatamıyorlar. Şimdi Yobo'nun yanına yine sol ayaklı Olsson mu gelecek, bence doğru değil bu haber.

emenike fenere gelirse yanlız işte o zaman bizimkilerin demba yı falan alması lazım

aziz altan ‏@azizaltan Son Dakika..! Trabzonspor, 27 yaşındaki Kosta Ricalı golcü Bryan Ruiz için Fulham ile anlaşma sağladı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt