Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Talha geçen de konuşmuştuk. Ben de inanmak istemiyorum ama Diego ve Sneijder'i veto edip Quaresma'yı istemek ciddi bir akıl tutulması olur. Hatta zeka sorgulaması getirir.

Ha inşallah olmaz bunlar.

Hocayı çok sık eleştiririm de Diego ve Sneijder'ı veto edip "Quaresma'yı alın" dediğine ben pek inanmam açıkçası. O oyuncular için şartlar oluşmamıştır vs... Ama şu da aklıma gelmiyor değil; sistem değiştirmemek pahasına Diego ve Sneijder'ı istemeyip Quaresma'yı istemiş olabilir. Q7 bize karşı genelde iyi oynamıştı zaten, hocanın da bize karşı iyi oynayan topçulara karşı bi zaafı var :D

bence bu sefer o kadar geç kalmayacaklar 1 hafta içinde bi transfer görücez gibime geliyor. yoksa kendimimi avutuyorum :(

Vayy ne ara açıldı nöbet :D

Selamun Aleykum renktaşlarım

Bernard falan yalan, bize gereken adam Belhanda.

Açıklamasını canlı dinledim Radyospor'da.

Başta taraftar çıtayı fazla yükseltmesin,CL'de gruptan çıktık ama bu taraftara yetmiyor böyle olmaz gibi cümleler kullanıp röpörtajın sonunda hedefimiz yari final olursa şampiyonluk falan dedi.

Fütürsuz bir amcamız sanırım.
hepsi yanar döneri oynuyo mustafa.ünal aysalın bütçeyi zorlıycaz demesinden sonra yaptığı açıklamayı AMK'nin resmi siteden önce yalanlaması..bunlar raslantı olamaz.gizli yürütüyolar transferi

Bu q7 istemeyenleri anlayamıyorum takımda kapanan takımları açabilecek bir tane adam var mı ? Hakan Balta Baros tarzı kullanmadığımız adamları artı küçük bir mebla karşılığında alırsak mükemmel olur.En kötü q7 yeteneğiyle Amrabatın şu an kendini yırtmış hali kadar oynar ama tutarsa işte o zaman bizi uçurur.

biri bana şu q 7 işi şaka desin yahu :o

Soner Q7'ye neden hayir diyorsunuz, bikmadinizmi vasat kanat oyuncularimizi izlemekten? Bende sezon basi hayir diyordum, cünkü adam gibi kanatta akan oyuncu gelecek saniyordum. Quaresma + Playmaker + defansif oyuncu ve transfer tamamdir.

Renktaş o yarın görüşülecek vs. gibi söylemler palavradır eğer doğruysa burada problem sadece yönetimde değil aynı zamanda hocada da var ama ben böyle bir şeyin olacağına inanmıyorum çoktan bellidir liste çalışmalarda lig oynanırken başlamıştır.

Her okuduğuna inanma hocam..

Futbolcular çok önceden belli ve uğraşıldığını düşünüyorum.

Hacı başkanda dedi ya son amk röportajına göre daha hoca ile görüşeceğiz demiş orada.

Soner Q7'ye neden hayir diyorsunuz, bikmadinizmi vasat kanat oyuncularimizi izlemekten? Bende sezon basi hayir diyordum, cünkü adam gibi kanatta akan oyuncu gelecek saniyordum. Quaresma + Playmaker + defansif oyuncu ve transfer tamamdir.

q7 alınırsa 10 numara almaktan vazgeçerler kesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt