Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Soner Q7'ye neden hayir diyorsunuz, bikmadinizmi vasat kanat oyuncularimizi izlemekten? Bende sezon basi hayir diyordum, cünkü adam gibi kanatta akan oyuncu gelecek saniyordum. Quaresma + Playmaker + defansif oyuncu ve transfer tamamdir.

aynen : )Q7 gelsin iki çalım atsın mest olmazlarsa en adi şerefsizim.çalım atan oyuncu görmüyoz lo uzun zamandır.bunlarınki laf olsun torba dolsun

Ajax teklifi dogrulamis,Siem de Jong icin Ajax 8 milyon euro istiyor

Ee hani olm Q7 alinacak nerde yaziyor ?

oraya hepsini koymadım.haberin devamında var o .başkanın talkimatı var

Terim iyi haber bekliyor

Refik Arkan’ın açıklalarına rağmen Galatasaray, Quaresma’dan vazgeçmiş değil. Fatih Terim’in çok istediği Q7’nin transferi için Başkan Ünal Aysal’ın kesin talimatı var. AncakQuaresma Beşiktaş’a5milyon euro getirirse bu sezon Türk takımlarına transfer olabilecek. Cimbom bu yüzden transferi takas artı para teklifiyle bitirmeye çalışıyor. Ahmet Nur Çebi açık kapı bırakmıştı.

ÖZGÜR SANCAR BUGÜN

Soner Q7'ye neden hayir diyorsunuz, bikmadinizmi vasat kanat oyuncularimizi izlemekten? Bende sezon basi hayir diyordum, cünkü adam gibi kanatta akan oyuncu gelecek saniyordum. Quaresma + Playmaker + defansif oyuncu ve transfer tamamdir.

hakancım ben birincisi kanat adamlarımızın vasat oyuncular olduklarını düşünmüyorum 1

velev ki ben yanılıyorum amrabattan da beklediğim çıkış gelmedi yahu bu apaçiden başka dünya piyasasında oyuncu mu kalmadı adamın iki sene burda futbol oynamaktan başka herşeyine şahit olduk bu adam bjkye ne verdiki bize ne verecek yapmayın allahaşkına ya topsuz oyunda hiç olmayan egosu tavan yapmış bir adamı bjk bu haldeyken takımında oynatmıyorken biz alalımda gül gibi takımdaşlığıda mı alsın götürsün... hamitin amrabatın tek bacağını değişmem o sirk topçusuna

aynen : )Q7 gelsin iki çalım atsın mest olmazlarsa en adi şerefsizim.çalım atan oyuncu görmüyoz lo uzun zamandır.bunlarınki laf olsun torba dolsun

işte sergencim sen futbola sadece çalım penceresinden bakarsan daha çok q7 lere jo lara gutilere para yedirir bu ülke futbolu

Siem De Jong izleme şansım oldu.Ama ben beğenmedim.

hakancım ben birincisi kanat adamlarımızın vasat oyuncular olduklarını düşünmüyorum 1

velev ki ben yanılıyorum amrabattan da beklediğim çıkış gelmedi yahu bu apaçiden başka dünya piyasasında oyuncu mu kalmadı adamın iki sene burda futbol oynamaktan başka herşeyine şahit olduk bu adam bjkye ne verdiki bize ne verecek yapmayın allahaşkına ya topsuz oyunda hiç olmayan egosu tavan yapmış bir adamı bjk bu haldeyken takımında oynatmıyorken biz alalımda gül gibi takımdaşlığıda mı alsın götürsün... hamitin amrabatın tek bacağını değişmem o sirk topçusuna

Bi kere biz Galatasaray'yiz ve Sampiyonlar Ligin'de oynayacagiz. Orda Amrabat yok su cikisi yapacakmis, yok aslinda söyle böyle yi bekleyemeyiz, zamanimiz yok. Dedigim gibi, bende hic istemezdim, ama fikrim degisti. Ayrica nasil Besiktas'a ne vermis ya? Bu nasil mantikdir Soner simdi beni üzdün. Bir kere Quaresma takiminda en iyisiydi ve skor'a en cok katki yapan oyuncuydu. Burda ben adamin avukatligini da yapmak istemem, ama kanatlarimiz vasat bu bir gercek. Kanatlardan gelemiyoruz, neresi iyimis.

Ama senin olaya bakis acin yanlis, cünkü o zaman bende derimki, Amrabat KAYSERI gibi köy takimina ne vermis ki biz 8.5 milyon verdik ?

Q7 şampiyonlar liginde bizi taşıycak bi yetenek.

Ben olayi ama cözdüm galiba ya :asd:

Aysal baskan bu sermaya artislarini nyie yapior zart zurt diye düsündüm acikcasi. cünkü aslindaöyle bir konu düsünülmüyordu. Baskanin geldiginden beri bir Profiline bakalim hele. Benim oldugum yerde basari olur diyordu. Süper oyuncular alacaz cilek gibi aciklamalari oldu.shariden mi baslasak-forlanlardan mi gecsek yoksa podolskilerimi saysak hepsinde ayiptir söylemesi imaj konusunda baya kendini zedeledi. simdi takim birde son 16 ya kalmisken bu takima cidi takfiyeler yapa bilir diye düsünyorum acikcasi paraya kiyarak. Cidi cidi isimler gele bilir piyasada daha düsmeyen isimlere alma ihtimali ola bilir bu dediklerim dogruysa . Simdi messi filan beklemeyelim ama bir tevez klasindan bir isim ola bilir belki tam olarak o isim de olmsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt