Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

vermiş belli. Kaç senedir veremedi gitti kafasını. Dünyanın en overrated oyuncularının başında. Onu medyatik yapan ise CR7 ile beraber aynı sezon büyük kulüplere gitmesi. Sonrası malum.

Kendisini medyatik yapan Allah vergisi yeteneğidir.Apaçi-Bencil olabilir ama yeteneğine laf yok

Hakan sim de jong nasıl olur ?

Rijkaard döneminde duyumcular bizim listemizde diyorlardi. O aralar Ajax takiminda oynuyordu ama pek ön planda degildi, ama gelecek icin büyük beklentiler icinde olanlar da vardi. Bence iyi oyuncu, yetenekli, begenirimde, ama gelsin demem, beklentilerim daha yüksek.

Dedigim gibi kötü oyuncu degil ama bizi ileriye tasiyacak oyuncu da degil.

onların içinden honda ve diego bir ihtimal hernanes ve sneijder imkansız hondayı geç zaten diego gelirse iyi olur

Hondayı geç mi. Onların içinde alabileceğimiz tek oyuncu bence honda gerisi laf kalabalığı. Bide şu forumda dolaşan metalist'li brezilyalı herif bayağı teknik. Bize aslında öyle büyük isim lazım değil adam gibi pas atmayı bilsin yeter.

Rijkaard döneminde duyumcular bizim listemizde diyorlardi. O aralar Ajax takiminda oynuyordu ama pek ön planda degildi, ama gelecek icin büyük beklentiler icinde olanlar da vardi. Bence iyi oyuncu, yetenekli, begenirimde, ama gelsin demem, beklentilerim daha yüksek.

Aynı şekile düşünüyorum bize daha winner bir adam lazım

kalsın o zaman.hem daha adımız çok oyuncuyla anılcak.:D

-----------Muslera

Eboue--S.Tasci--Semih----Riera/Lescott

Q7------Selcuk----Melo--Bernard

------------Burak----Umut

Adam hem sağ kanat hem de sol kanatta oynayabiliyor tecrübeli yetenekli yalnız tek sorunu sorunlu olması ama baktığımız zaman Meloda sorunlu bir tip Enginde Terim bu tarz adamlarla çalışmayı iyi biliyor.Bizim maçlar zaten deplasman kendi sahamız farketmiyor takımlar 10 kişi yarı sahasında bekliyor olurda bir gol kontradan atarsak diye yatıyorlar bu Fener karşısında 2.1 öndeykende böyleydi adamlar resmen fazla gol yememek için hücum yapmadıı Avni Aker deki ts maçındada kendi evleri olmasına rağmen yarı sahalarına gömülü oynadılar takımlar bize karşı böyle oynadığı sürece q7 nin savunma zaafiyeti çok sırıtmaz.Ama yetenekleriyle bu sezon çok zorlandığımız rakibi açma konusunda en efektif oyuncu olur.5 milyon cash paraya alınması mantıksız olur Yektayı takasta kullanmakta mantıksız olur ama onlar ciddi bir sol bek eksikleri var Hakan molozunu verip üstüne Baros ya da 2 2.5 a her türlü alırız.Güzel bir disiplin maddeleri içeren sözleşmeyle birlikte çok iyi olur Gökoğlana 3 Amrabat 8.6 verilen ortamda gayet makul olur.

Bi kere biz Galatasaray'yiz ve Sampiyonlar Ligin'de oynayacagiz. Orda Amrabat yok su cikisi yapacakmis, yok aslinda söyle böyle yi bekleyemeyiz, zamanimiz yok. Dedigim gibi, bende hic istemezdim, ama fikrim degisti. Ayrica nasil Besiktas'a ne vermis ya? Bu nasil mantikdir Soner simdi beni üzdün. Bir kere Quaresma takiminda en iyisiydi ve skor'a en cok katki yapan oyuncuydu. Burda ben adamin avukatligini da yapmak istemem, ama kanatlarimiz vasat bu bir gercek. Kanatlardan gelemiyoruz, neresi iyimis.

Ama senin olaya bakis acin yanlis, cünkü o zaman bende derimki, Amrabat KAYSERI gibi köy takimina ne vermis ki biz 8.5 milyon verdik ?

Hakan sen bu sene şampiyonlar liginde final filan bekliyorsun sanırım :) öyle birşey yok daha o kadar olmadık biz ama olacağız amrabat kayseride fazlasıyla kendisini kanıtladı bence zaten ordaki performanstır onu parçalıya taşıyan evet şu anki durumu benim içinde hayal kırıklığı ama bekleyeceğiz başka çare yok madem bu külfetin altına girdik 8 milyon gibi ondan alabileceğimizi almaya çalışcaz... peki bn san soruyorum istatiksel anlamda ne yaptı q7 bjkde ? bjkyi geçtim avrupada neden hiçbir takımda tutunamadı bu adam ?

2008 de hem arda hem lincoln vardı.lincoln sakatlanmasına rağmen arda iyi sırtladıydı.şimdi biri bile yok.:sad007:

Hondayı geç mi. Onların içinde alabileceğimiz tek oyuncu bence honda gerisi laf kalabalığı. Bide şu forumda dolaşan metalist'li brezilyalı herif bayağı teknik. Bize aslında öyle büyük isim lazım değil adam gibi pas atmayı bilsin yeter.[/QUOTE=

clayton Xavier kocum be :troll:

En iyi 10 nummara bence .hondaymis diegoymus bilmem neymis hikaye. Xavier gibi 10 nummara yok su an piyasada. ha iniesta xavi bir klass üstünde tabiki ama onuda alamasin ki :)

Bir anda De Jong haberleri patlamaya başladı hayırdır

Ben olayi ama cözdüm galiba ya :asd:

Aysal baskan bu sermaya artislarini nyie yapior zart zurt diye düsündüm acikcasi. cünkü aslindaöyle bir konu düsünülmüyordu. Baskanin geldiginden beri bir Profiline bakalim hele. Benim oldugum yerde basari olur diyordu. Süper oyuncular alacaz cilek gibi aciklamalari oldu.shariden mi baslasak-forlanlardan mi gecsek yoksa podolskilerimi saysak hepsinde ayiptir söylemesi imaj konusunda baya kendini zedeledi. simdi takim birde son 16 ya kalmisken bu takima cidi takfiyeler yapa bilir diye düsünyorum acikcasi paraya kiyarak. Cidi cidi isimler gele bilir piyasada daha düsmeyen isimlere alma ihtimali ola bilir bu dediklerim dogruysa . Simdi messi filan beklemeyelim ama bir tevez klasindan bir isim ola bilir belki tam olarak o isim de olmsa.

Aslında büyük isimlerle almask bile ilgilenmiş gibi yaparak önce klübe prestij kazandırma olarak başladılar olaya ve bunda başarılıda oldular açıkçası. Doğadada bu aynen böyledir senin gücün ne olursa olsun sert bir ses çıkararak karşındakinin önce bir dikkatini çeker sonra ürkmesini sağlarsın. Bu yönden bkarsak gayet sağlam adımlardı bunlar. Paramız yoktu ama adımız avrupad dillenmeye tekrardan başlamıştı. Bu tur atlama işide prestijimize katkı yaptı. Dediğin gibi son bir hamle kaldı iyi-isim getirecek oyuncular. Ki ama ben bunu bu sezon beklemiyorum açıkcası. Önce bir tekrar şampiyon olalım işte dananın kuyruğu o zaman kopacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt