Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Delinin biri kuyuya taş attı 40 akıllı çıkaramadı diyebiliriz De Jong haberleri için.

you spin my head right round right round :m26:

Q7 isteniyor şaka gibi..Adam ile az dalga geçilmedi forumda..Futbol sadece teknik değildir arkadaşlar..

Bu takım takım savunmasına gram yardımı olmayan 2.Amrabatı kaldıramaz..4-3-3 filan hikaye Hoca vazgeçmeycek hala anlamadınız mı...

çok büyük bir bilgi kirliliği var.

siem de jong haberlerin kaynağı türk basını. sporx'i kaynak olarak gösteriyolar.

Q7 de jong tan daha yararlı olur de jong iyi topçu ama bence hiç aradığımız adam değil.

Q7 isteniyor şaka gibi..Adam ile az dalga geçilmedi forumda..Futbol sadece teknik değildir arkadaşlar..

Bu takım takım savunmasına gram yardımı olmayan 2.Amrabatı kaldıramaz..4-3-3 filan hikaye Hoca vazgeçmeycek hala anlamadınız mı...

carlinhosun önüne attık mı Q7 yi defans yapmasına gerek kalmaz.carlinhos defansif olarak çok iyi diyolar.

Genç oyuncu alacaklarsa bizimkiler Fransa'ya baksınlar.Hollanda,Brezilya'ya filan gitmeye gerek yok.

Hakan sen bu sene şampiyonlar liginde final filan bekliyorsun sanırım :) öyle birşey yok daha o kadar olmadık biz ama olacağız amrabat kayseride fazlasıyla kendisini kanıtladı bence zaten ordaki performanstır onu parçalıya taşıyan evet şu anki durumu benim içinde hayal kırıklığı ama bekleyeceğiz başka çare yok madem bu külfetin altına girdik 8 milyon gibi ondan alabileceğimizi almaya çalışcaz... peki bn san soruyorum istatiksel anlamda ne yaptı q7 bjkde ? bjkyi geçtim avrupada neden hiçbir takımda tutunamadı bu adam ?

Hala ayni mantik Soner bu ne alaka simdi (Messi adam olsaydi Arjantin'i dünya sampiyonu yapardi) ? :)

Bir kere ben final fln beklemiyorum. Bize bu sene resmen sans üstüne sans atildi CL'de. Oyun anlaminda degil, orda cok sanssizlik yasadik. Takimlara bak, Braga, Cluj, ve defansi cöp olan Manchester. Sonraki tur en kolay rakiplerden biri Schalke. Bu firsat elimize gecmisken neden ben baska oyuncularin cikis yapmasini bekleyecem? Gidin baska yerde yapin ve gelin oynayin. Ayrica sorun surda, tabi bende cikis yapabilecek genc oyuncular isterdim, ama bir kere Amrabat 25 yasinda (yasli degil) ve cikis yapacak o yetenek yok.

Kiyaslamak gerekirse Quaresma bizim ligde Amrabat'tan cok daha iyidi ve yetenek olarak bir kere daha iyi. Ve Amrabat'in Kayseri'deki performansi hic bir zaman bizim kalitemize yakisacak bir performans degildi. :yenieek:

Q7 amrabatla top diye oynar karakteri yüzünden bencil vs. olmasından dolayı bende istemiyorum ama kendisinin amrabata benzetilmesi futbola hakarettir

de jong bize yaramazzzzzzzzz

forvet falan degil 10 numara oynar, duz oyuncu, sadece sut ceker, az once bu haber hollanda da paylasildi adamlar diyorki 4 falan verseler bile raziyik o kadar sevindiler bu habere... siz havalara ucun..

siem de jong, elmander'in fit hali. etkili şutları vardır. takım oyuncusu. kesinlikle terim'in isteyeceği futbolculardan. savaşçıdır kendisi, kafa vuruşlarında etkili, 90 min boyunca koşanlardandır siem de jong.

edit: çalım atan futbolcu değil. gerektiğinde forvettede oynar. asıl mevki forvet arkasıdır. çok çok düzgün karakteri vardır.

Aslında büyük isimlerle almask bile ilgilenmiş gibi yaparak önce klübe prestij kazandırma olarak başladılar olaya ve bunda başarılıda oldular açıkçası. Doğadada bu aynen böyledir senin gücün ne olursa olsun sert bir ses çıkararak karşındakinin önce bir dikkatini çeker sonra ürkmesini sağlarsın. Bu yönden bkarsak gayet sağlam adımlardı bunlar. Paramız yoktu ama adımız avrupad dillenmeye tekrardan başlamıştı. Bu tur atlama işide prestijimize katkı yaptı. Dediğin gibi son bir hamle kaldı iyi-isim getirecek oyuncular. Ki ama ben bunu bu sezon beklemiyorum açıkcası. Önce bir tekrar şampiyon olalım işte dananın kuyruğu o zaman kopacaktır.

Senin dedigin gibi ise tamam güzel bir plandir ama bunun arkasinda en az bir dünya yildirizi almasan bu plani sonuca getiremesin. yani simdi az cok imkanin var alacaksin tam son 16 ya kalmisken ve schalke gibi takim cikmisken. bu kura sansi seneye gelecegini sana kimse garanti edemez. seneye bakmisin ölüm grubuna biz düseriz katila bilirsek Cl ine . Biz barcelona madrid mancheter degiliz daha ki her sene rahat cikalim grupplardan. Kura sansi olacak birazda yada 2000 yildaki gibi oturmus takimin olacak ki unutmayalim tarihimizin en iyi oturmus kadorus ile bile o sezon sampionlar liginde zar zor 3cü ola bildik. (Iyikide olmusuz :b5: )

De Jong cl de oynadı.Listemizde varsa bile en son sıralardadır.

Eğer son sıradaysa hayırlı olsun.:asd:

carlinhosun önüne attık mı Q7 yi defans yapmasına gerek kalmaz.carlinhos defansif olarak çok iyi diyolar.

4-4-2 de olmaz Q7 isterse arkasında Marcelo olsun fayda etmez..Adamın Bjk maçlarında bir izleyin oynadığı kanatların nasıl folloş olduğunu..

Q7 amrabatla top diye oynar karakteri yüzünden bencil vs. olmasından dolayı bende istemiyorum ama kendisinin amrabata benzetilmesi futbola hakarettir

Her şey teknik değil benim anlatmak istediğim bu sen 4-4-2de kanatlarında Amrabat ve Q7 ile çıkarsan defansın şenlik olur..

de jong bize yaramazzzzzzzzz

forvet falan degil 10 numara oynar, duz oyuncu, sadece sut ceker, az once bu haber hollanda da paylasildi adamlar diyorki 4 falan verseler bile raziyik o kadar sevindiler bu habere... siz havalara ucun..

siem de jong, elmander'in fit hali. etkili şutları vardır. takım oyuncusu. kesinlikle terim'in isteyeceği futbolculardan. savaşçıdır kendisi, kafa vuruşlarında etkili, 90 min boyunca koşanlardandır siem de jong.

edit: çalım atan futbolcu değil. gerektiğinde forvettede oynar. asıl mevki forvet arkasıdır. çok çok düzgün karakteri vardır.

Arada ki sonsuz farklılıkları bulun.

Hala ayni mantik Soner bu ne alaka simdi (Messi adam olsaydi Arjantin'i dünya sampiyonu yapardi) ? :)

Bir kere ben final fln beklemiyorum. Bize bu sene resmen sans üstüne sans atildi CL'de. Oyun anlaminda degil, orda cok sanssizlik yasadik. Takimlara bak, Braga, Cluj, ve defansi cöp olan Manchester. Sonraki tur en kolay rakiplerden biri Schalke. Bu firsat elimize gecmisken neden ben baska oyuncularin cikis yapmasini bekleyecem? Gidin baska yerde yapin ve gelin oynayin. Ayrica sorun surda, tabi bende cikis yapabilecek genc oyuncular isterdim, ama bir kere Amrabat 25 yasinda (yasli degil) ve cikis yapacak o yetenek yok.

Kiyaslamak gerekirse Quaresma bizim ligde Amrabat'tan cok daha iyidi ve yetenek olarak bir kere daha iyi. Ve Amrabat'in Kayseri'deki performansi hic bir zaman bizim kalitemize yakisacak bir performans degildi. :yenieek:

Hakan senin kondisyonun bir futbolcu için ne demek olduğunu ve aylardır ayağına top değmeyen birinin nasıl bir çöküş içinde bulunacağını bilmen lazım. O eski Q7 yok, olsa bile umursamaz oyuncuya yer olmazdı zaten bizim takımda.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt