Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Bernardı shaktar kapar ahanda buraya yazıyorum :)

Buralar olmus lan.. 2:50 bura saati 3:50 Turkiye saati mesaj atmisim.. o mesajdan sonra suanda saat 8:20 bura, 9:20 turkiye saatinde sadece 3 mesaj atilmis.. biri can versin foruma gece nobetcileri nerede..

Buralar bitmiş yav.:sad007: Bu arada Marko Marin'i nasıl buluyorsunuz ?

Mustafa ben hiç izlemedim , fiziki olarak zayıf diyorlar.Seyrettiysen özellikleri neler kardeşim?

Ortaya fizik muhabettini atanlar net bir şekilde konuşmak için konuşan insanlar abi.

Yıllardır fizik,fizik,fizik tamam fizikte önemli ama 1.sırada olmaması gerekiyor. Toto ligimizde fizik falan önemli değil,yetenekli olsun,kıvrak olsun her türlü iş yapar.

Bernard'da böyle bir tip ayağından topu kolay kolay alamazsın.Kıvraktır,çeviktir,skora gider,son vuruşları yaşına göre ustaca,golü koklar,orta açar,gol atar,asist yapar,üstelik çok genç.

Bence zaten bu adamı alamayız ama insan bekliyor işte. :sad007:

bugün itibariyle transfer dönemi resmen başladı, takım yarın antalyada kampa giriyor. daha bizim başkanla hocamız buluşacak da, kimleri istediğini söyleyeycek de. ölme eşeğim ölme. yahu kardeşim lig bitiminde buluşup şu konuları çözseydiniz ya. kampa katılmayan, lig başladıktan sonra gelen adamdan ne hayır bekleyeceğiz. bi kere de bir işi uzatmadan gününde zamanında yapın be, ölürmüsünüz?

1.49 :ayatollah:

[video=youtube;isO4JtSuQbA]https://www.youtube.com/watch?v=isO4JtSuQbA[/video]

Bernard, Sneijder, Serdar Taşçı,Ömer, Frei bunları alamayız biz. Keza Hernanes'i de öyle. 3-5 kuruş için vazgeçeriz.

Ronaldihno dan çok şey öğrenmiş bu çocuk zamanında Messi nin de öğrendiği gibi

Yavas yavas heyecanlanalim söyle ya.

Tasci, Sneijder, Frei (Bernard)

Tamamdir

Yavas yavas heyecanlanalim söyle ya.

Tasci, Sneijder, Frei (Bernard)

Tamamdir

ne şınayderi yav,batalla gelsin öpüp basımıza koyalım,şınayder i alma ihtimalimiz yok denecek kadar az bence,tek sansımız sampiyonlar ligi,eger gelirse ki hic sanmıyorum bu sebeple gelir bu topcu

sneijder in 3 sene için maliyeti 23 milyon € fln oluyomus.cok makul bence,ironi fln degildir:)

ne şınayderi yav,batalla gelsin öpüp basımıza koyalım,şınayder i alma ihtimalimiz yok denecek kadar az bence,tek sansımız sampiyonlar ligi,eger gelirse ki hic sanmıyorum bu sebeple gelir bu topcu

Ciddi olalim, gelir. 1.5 ay naz yapan bayan gibi davranirsak tabiki gelmez. Yada 200.000 Euro icin pahali der vazgecersek gelmez tabi.

Shaqiri, Podolski örnekleri var. Cimrilik yapmasaydik, su anda cok farkli, cok ezici bir takimimiz olacakti.

Shaqiri´yi belki 13´e alacaktik, ama Muslera gibi her dönemde talipleri olacakti. Bunlar zarar edemeyecegimiz adamlardi.

Aliyorsun Yigit, Sercan, Amrabat, Cris gibi adamlari, 3 kurusluk katki alamiyorsun, ama maliyet olarak Shaqiri transferini geciyorsun.

Biraz vizyon meselesi yani. Bazen korkmamak, düsünmemek lazim

Serdar Taşçı Stopere

Crisin sözleşmesi fesih edilmeli zaten aldığı ücret 1.250 verin gitsin

solbeke ihtiyaç yok bence riera iyi götürüyor

Alper muhakkak alınmalı

orta sahaya diego yerine Thiago Neves alınırsa çok güzel iş yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt