Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Sadece Frei ve Carlinhos un alınması bence devre arası transfer dönemi için başarıdır.Üstüne birde hocanında söylediği takımı bir üst seviyeye yükselticek bir oyuncu alınması benim için sürpriz olur açıkcası.

Ciddi olalim, gelir. 1.5 ay naz yapan bayan gibi davranirsak tabiki gelmez. Yada 200.000 Euro icin pahali der vazgecersek gelmez tabi.

Shaqiri, Podolski örnekleri var. Cimrilik yapmasaydik, su anda cok farkli, cok ezici bir takimimiz olacakti.

Shaqiri´yi belki 13´e alacaktik, ama Muslera gibi her dönemde talipleri olacakti. Bunlar zarar edemeyecegimiz adamlardi.

Aliyorsun Yigit, Sercan, Amrabat, Cris gibi adamlari, 3 kurusluk katki alamiyorsun, ama maliyet olarak Shaqiri transferini geciyorsun.

Biraz vizyon meselesi yani. Bazen korkmamak, düsünmemek lazim

cimrilik var kanımızda,bi rakam belirliyoruz ve bu rakamın üzerine niyeyse mutlak suretle cıkmıyoruz,eboue de fln da hep böle oldu,şınayderi istiyosan ciddi anlamda kıyacaksın paraya ki bizim kıyacagımızı sanamıyorum sansam keşke

bu arada felipe santos kim,taffarel bu adam icin ugrasıyormus brezilya da,bilen var mı,hangi mevkinin adamı

cimrilik var kanımızda,bi rakam belirliyoruz ve bu rakamın üzerine niyeyse mutlak suretle cıkmıyoruz,eboue de fln da hep böle oldu,şınayderi istiyosan ciddi anlamda kıyacaksın paraya ki bizim kıyacagımızı sanamıyorum sansam keşke

Ucuza aradigimiz ustayi bulamayiz. Imkani yok. Artik dünyada piyasasi düsmüs bir Hagi de yok.

Usta istiyorsan, basacaksin parayi. Yahu o zaman baska transfer yapma, ama Sneijder gibi bi adam al.

Yemin ediyorum taraftar agzini acmaz. Gücümüzü Sneijder´e kullandik, gerisi seneye dersin, taraftar eyvallah büyük baskan der.

1 transfer yap, ama büyük transfer yap

" Serdar Aziz , Quaresma , Kerim Frei " bu üçlü gelicek bence .

Sneijder, Frei, Ömer ya da Serda Taşcı'yı al. Bernard da alınsın lan hepsini isitiyoruz.:asd::troll:

Devre arası Carlinhos-Sneijder, sene sonu da Serdar Aziz-Alper Potuk ve Kerim Frei..İnş

Diego + Serdar Aziz gibi bir yol gözüküyor..Defansa adam alınırda ileriyi nasıl halledecekler acaba..

Başkan Amerikadayken sezon sonu serbest kalacak yıldızlar var. Onlardan alacağız gibi birşeyler söylemişti doğru mu ? Sezon sonu da kimse gelmemişti.

------------------------Burak------------------

Riera(Amrabat)-------C.Erikssen-----------Hamit

-----------------Selcuk-----Melo--------------

Carlinhos----S.Taşcı------------Semih-----Eboue

----------------------Muslera-----------------

Sene sonunda da Melo-> Fer(yada başka üst düzey,güçlü bir adam) değişikliğiyle taş gibi oluruz.

felipe santos kim,onu tutup getirecekler sanırım

felipe santos,taffarel brezilya da ugrasıyomus bu eleman icin

KAMPA YETİŞECEK

Sol kanatta Amrabat ile birlikte Carlinhos’a görev vermek isteyen Terim, bu yüzden diğer isimleri hiç düşünmeden eliyor. Yönetim ise sol beke maliyeti yüksek bir oyuncuyu katmak yerine bu rakamı ‘10 numara’ transferine ayırmak istiyor. 2. yarı için Antalya’da yapılan hazırlık kampının ikinci bölümüne (7 Ocak sonrası) transferleri yetiştirmek isteyen yönetiminin geç kalmamak için listede yer alan tüm oyuncular için nabız yokladığı da ortaya çıktı.

Fatih Terim’in, Taffarel arcılığı ile iletişime geçilen Felipe Santos’u da istediği ve yönetimden de Carlinhos ile birlikte bu oyuncu için de girişimlerde bulunulmasını talep olacağı da öğrenildi.

radyosporda yazıyor sayın terim

KAMPA YETİŞECEK

Sol kanatta Amrabat ile birlikte Carlinhos’a görev vermek isteyen Terim, bu yüzden diğer isimleri hiç düşünmeden eliyor. Yönetim ise sol beke maliyeti yüksek bir oyuncuyu katmak yerine bu rakamı ‘10 numara’ transferine ayırmak istiyor. 2. yarı için Antalya’da yapılan hazırlık kampının ikinci bölümüne (7 Ocak sonrası) transferleri yetiştirmek isteyen yönetiminin geç kalmamak için listede yer alan tüm oyuncular için nabız yokladığı da ortaya çıktı.

Fatih Terim’in, Taffarel arcılığı ile iletişime geçilen Felipe Santos’u da istediği ve yönetimden de Carlinhos ile birlikte bu oyuncu için de girişimlerde bulunulmasını talep olacağı da öğrenildi.

radyosporda yazıyor sayın terim

André Felipe Ribeiro de Souza

ok..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt