Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

cok yuksek bedellı bır transfer asla beklemıyorum carlınhos gelebılır oda bızım fıyata ınerlerse ınsallah bıde apacıyı alır transferı kaparız bence ..bakalımm

Porto gibi olamıyoruz diye yakınırız...

Al kardeşim Belhanda'yı Bernard'ı

Sat iki üç sene sonra 20-30'a..

Önünde Muslera gibi bir örnek var.. Real Madrid bugün kapını çalsa kapıyı 25 milyon euro'dan açarız...

Transfer yaptın mı Muslera gibi adam alacaksın..

Muslera transferinde Cana+5-6 verildi.. yani bize gelişi 10 milyon euro'nun üzerinde..

Adam kalite.. Muslera'ya kuşlar bile hayran..

Bırt bırt edip üç beş kuruşa bakıyorlardı hatırlarsanız LAouro mu neydi bir takımın 2.kalecisini getiriyorlardı.. taraftar baskısından dolayı Muslera geldi..

Sneijder'i almak marifet değil... Marifet belki de ilerde çok büyük bir yıldız olacak Bernard veya Belhanda'yı almak...

Ama bizim iş bilmeyen yöneticiler Fatih Hoca'yı kızdırıp önüne Q7'yi koyarlar al sana süper topçu diye..

Paraya kıyıp aldığımız çok az oyuncu var..

Sayalım : Jardel-Keita-Muslera-Hagi-Popescu-İlie

Hangi birinden pişmansınız ?

Kaliteli oyuncu yerine genelde aldığımız ucuz kalitesiz oyuncuların isimlerini yazmaya kalksam forumun index'i yetmez..

Fatih Hocam 2 oyuncu iste ikiside birbirinden kaliteli olsun..

Ha yöneticiler almıyorsa Allahını seviyorsan kimseyi aldırma şu beceriksizlere..

@Ergün Duran dediklerine sonuna kadar katılıyorum..Zaten devre arası transfer hem zor hem de risklidir..

Adam gibi adam alınmayacak ise takviyesiz yola devam edilmeli..

@Ergün Duran dediklerine sonuna kadar katılıyorum..Zaten devre arası transfer hem zor hem de risklidir..

Adam gibi adam alınmayacak ise takviyesiz yola devam edilmeli..

Ya şu Q7 olayı nedir Allah aşkına ne işi var bu sirk topçusunun Galatasarayımız da ?

İsmimizi tekrardan duyurmak istiyorsak Bernard gibi Belhanda gibi oyuncuları kapmalıyız...

Ha alamıyor musun transfer yapmasınlar taraftarın gazını almak için..

Ya şu Q7 olayı nedir Allah aşkına ne işi var bu sirk topçusunun Galatasarayımız da ?

İsmimizi tekrardan duyurmak istiyorsak Bernard gibi Belhanda gibi oyuncuları kapmalıyız...

Ha alamıyor musun transfer yapmasınlar taraftarın gazını almak için..

Q7 geleceğine inanın ben Aydın'a tahammül ederim daha iyi..

Adam 1 senedir topa ayağını sürmedi üstelik kargalara da para kazandırıcaz.Aynı durumda biz olsak neremle güleceğimi şaşırırım..

1 adam kıysınlar parayı ve takım seviye atlasın tek derdim bu benim..Yoksa 3-4 transfer yapıp yedekte oturmanın anlamı yok..

Bernard süper olur gerçekten..Belhanda ise gelir mi Türkiye'ye bilmem ama gelse bile ben o kadar yetenekli yöneticilerimiz olduğundan şüpheliyim ve bize gelmez...

Yönetim yatsın kalksın Terim'e dua etsin..Yoksa bu kadar transfer konusunda yalan söyleyen yönetim görmedim ben...

Porto gibi olamıyoruz diye yakınırız...

Al kardeşim Belhanda'yı Bernard'ı

Sat iki üç sene sonra 20-30'a..

Önünde Muslera gibi bir örnek var.. Real Madrid bugün kapını çalsa kapıyı 25 milyon euro'dan açarız...

Transfer yaptın mı Muslera gibi adam alacaksın..

Muslera transferinde Cana+5-6 verildi.. yani bize gelişi 10 milyon euro'nun üzerinde..

Adam kalite.. Muslera'ya kuşlar bile hayran..

Bırt bırt edip üç beş kuruşa bakıyorlardı hatırlarsanız LAouro mu neydi bir takımın 2.kalecisini getiriyorlardı.. taraftar baskısından dolayı Muslera geldi..

Sneijder'i almak marifet değil... Marifet belki de ilerde çok büyük bir yıldız olacak Bernard veya Belhanda'yı almak...

Ama bizim iş bilmeyen yöneticiler Fatih Hoca'yı kızdırıp önüne Q7'yi koyarlar al sana süper topçu diye..

Paraya kıyıp aldığımız çok az oyuncu var..

Sayalım : Jardel-Keita-Muslera-Hagi-Popescu-İlie

Hangi birinden pişmansınız ?

Kaliteli oyuncu yerine genelde aldığımız ucuz kalitesiz oyuncuların isimlerini yazmaya kalksam forumun index'i yetmez..

Fatih Hocam 2 oyuncu iste ikiside birbirinden kaliteli olsun..

Ha yöneticiler almıyorsa Allahını seviyorsan kimseyi aldırma şu beceriksizlere..

Kendinle çeliştin. Jardel-Keita-Muslera-Hagi-Popescu-İlie geleceğin yıldızları mıydı?

Olmaz. Bizim transfer komitesi(zaman zaman hoca da dahil) o paraya Yiğit,Sercan ve Cris alırlar ve 3 eksiğimizi kapatırlar. Yersen.

5 m €'ya Türkiye liginden Aykut Demir'i falan alırlar herhalde.Gerçi bana pek inandırıcı gelmedi haber.7 m €'dan daha fazla ister Stutgart.

Serdar T. için 7m€ çok iyi bi rakam, ne bekliyorlardı ki?

TERİM RAPORU VERDİ. ÇOK BÜYÜK İSİMLER GÜNDEMDE

Fatih Terim, bir rapor verdi. Bu rapor doğrultusunda bir değerlendirme yapılıyor. İsim veremem. Quaresma deniyor; ama çok daha büyük. Şu anda konumları çok yüksek isimler var. Şampiyonlar Ligi’ne uygun isimler.

Radyospor - Terim raporunu verdi

Refik Arkın demiş.

Yine başladık, çok büyük, yıldız, zart zurt.

Konuşmasalar böyle daha iyi olacak. Cris gibi bir adam alınca komik duruma düşüyorlar.

TERİM RAPORU VERDİ. ÇOK BÜYÜK İSİMLER GÜNDEMDE

Fatih Terim, bir rapor verdi. Bu rapor doğrultusunda bir değerlendirme yapılıyor. İsim veremem. Quaresma deniyor; ama çok daha büyük. Şu anda konumları çok yüksek isimler var. Şampiyonlar Ligi’ne uygun isimler.

Radyospor - Terim raporunu verdi

Refik Arkın demiş.

Yine başladık, çok büyük, yıldız, zart zurt.

Konuşmasalar böyle daha iyi olacak. Cris gibi bir adam alınca komik duruma düşüyorlar.

bence direk sneijder'i kastetmiş bakalım olacak mı

Vesliy vesliy vesliy şinayderrr

şinayderrr şinayder vesliy şinayderrr

lalalalalaaaaa laaaaa laaaaaa

[BU GECE BARDAAAA ]

[video=youtube;_WZCZuDWt_k]https://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=_WZCZuDWt_k[/video]

Serdar Taşçı'ya 7 milyon istemişler ve bizimkilere pahalı gelmiş :Z14: Allah sabır versin bize bu transfer döneminde de arkadaşlar.Serdar Taşçı'nın yarısı etmeyecek Aykut Demir ve Serdar Aziz'e bile 5-6 istenilen bir ortamda Serdar Taşçı'ya 7 milyon hiçbir şeydir bence.Kaldı ki sıkı pazarlıkla o 6.5 hatta 6'ya bile iner ama yok illa Türkiye piyasasından her transfer dönemi kazık yememiz lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt