Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

gencler uzagim transfer konusuna beni aydinlatin suan kimler gündemde kimler en yakin bize ve de kaynak tabi ki :)

son dakika: Demba Ba imza atmak uzere

Newcatle United, Demba Ba'ya Chelsea ile transfer görüşmesi yapması için izin verdi ve Senegalli'yi bugünkü maçın kadrosuna almadı. (Newcastle United resmi twitter hesabı)

Bernarda 10 verebilirlerse versinler arkadas. 20 yasinda. bu ligin tozunu atar

Newcatle United, Demba Ba'ya Chelsea ile transfer görüşmesi yapması için izin verdi ve Senegalli'yi bugünkü maçın kadrosuna almadı. (Newcastle United resmi twitter hesabı)

fterıme ah dedıgım donem ah hoca :mad:

bu Chelsea da amma manyak kulub ha, al al al bitmiyor napacaklarsa o kadar oyuncu, bu hafta sonu da Demba Ba dan sonra Taison da gelecekmis, ve Schurrle yi de alacaklarmis, napacaklar bu kadar adami merak ettim..

Chelsea napicak Ba'yi?

Bacaginda Platin var.

bu Chelsea da amma manyak kulub ha, al al al bitmiyor napacaklarsa o kadar oyuncu, bu hafta sonu da Demba Ba dan sonra Taison da gelecekmis, ve Schurrle yi de alacaklarmis, napacaklar bu kadar adami merak ettim..

para b.k gibi olunca kimi alacagını şaşırıyorsun alpercim. yani kısaca para adamı bozuyor. bu kanıtı:lol:

O zaman bir stoper gelecek demektir.:troll:

metin.gif
AÇIKLAMA:

[TABLE="width: 100%"]

[TR]

[TD]Açıklanacak Özel Durum/Durumlar:

Profesyonel futbolcularımızdan Cristiano Marques Gomes'in sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Cris harbiden gitmis :) Demek ki stoper transferi kesin. Hayirli olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt