Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Cris gittiğine göre ve Ujfa hala sakat olduğuna göre stoper transferi kesinleşti.:trollface:

darısı hakan balta çağlar birinci ceyhun gülselam sercan yıldırım'a :ayatollah::ayatollah: kadrodaki 5.sınıf oyuncular temizlensin :ayatollah::ayatollah:

Tecrübeliydi, CL maçlarına Türk takımlarından fazla çıkmıştı. :(:(:(

en azından paramı alırım yatarım demediği için teşekkürler crise

acaba stoper kim gelecek?aslında bastıracaksın parayı ömer ve serdar taşçıyı ikisini alacaksın.bide 10 numura işlem tamam

beyler cris'in tek artısı yönetim akıllandı bu transferde bir cacık olmayacağını 34 35 liklerde tecrübe felan hikaye zaten maliyeti düşüktü az maliyetle ders almış oldular işte :ayatollah::ayatollah:

Cris e teşekkür ediyoruz

Temizlik başladı galiba.darısı çağlar,ceyhun,baroş,ve4 sercan'a

cris'i çok küçültmeyin eskiden fenaydı güçlüydü çevikti yerden havadan adam geçirmiyordu ama dediğim gibi eskidendi :asd: lyon ondan alabileceği max verimi aldı işi bitti bize salladı fit olan cris'i neden yollasın lyon az maliyetle büyük ders oldu bizim yönetime bu transfer

Bu transfer konularinda taraftarin genel düsüncesi dikkate alinsa, gercekten cok büyük kulüp oluruz.

Bu konuda cok ciddiyim. Taraftarin yanildigini pek görmedim ben. Genelinde tabiki.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt