Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Şimdi aklıma geldi. Ujfalusi vardı bizde. O döner.

Ujfalusi'den pek birşey beklememek lazım artık.

Zaten geçen sezonun sonlarında fizik gücü ve hızının düştüğünün sinyallerini veriyordu.

Ağır kaldığı çok pozisyon oldu Muslera'nın ve Semih'in son anda kurtardığı pozisyonlar...

Adam alacaklar kesin.

tasci yi alamayız.. 6-7 m € bonservis vermez bizimkiler defans oyuncusuna.. ömer toprak gelir

omer toprak da gelebilir

arkadaşlar Ömer toprak ı biliyorum milli takımdan izlediğim kadarıyla.. Serdar Tasci yi hiç izlemedim. çok büyük farklar var mı aralarında.. bilenler kısa bir karşılaştırma yapabilir mi

Aykut Demir nasıl gençlerbiriliğindeki stoper ?

yok bence kesin stoper gelecek.stoperde adam kalmadı bi dany birde semih var.

Abi adam alsınlarda kimi alsınlar nasıl alsınlar o önemli. Yukarıda dediğim gibi hicbir takım elindeki iyi stoperi vermez. Misal, City'den Kolo Toure'yi asla alamayız. Kjaer,Granqvist(ki Kieve transfer oldu)falanda aradığımız adamlar değil.

bence dönse bile çok sakat bir durum.çünkü sakatlılığı cidden kötü bir bölge ve zaten son yılıydı sanırım.ne kadar faydalı olur orası muamma.

Ömer gelir yada serdar azizi cok istiyorum. Semih ile müthis anlasirlar ve gencler

Cris gittiğine göre stoper geliyor demektir bence Serdat Taşçı>Ömer Toprak>Serdar Aziz>Aykut Demir inşallag serdar taşçı gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt