Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

o değerler kesin değil ki.kafalarına göre sallıyolar

orda hakan baltaya 5milyon € değeri var.şimdi kim çıkarıp hakana 5m € verir :asd:

ömer-fontas-kjaer oldukça inandırıcı tabi onla bir değilde adı geçenleri bi koyim dedim.ki ben yerli stoper bekliyorum :yenieek:

tascı veya toprak,2 sı de kabulumdur,buyursunlar,bekleris

Liverpool, Chelsea'nin 23 yaşındaki forveti Daniel Sturridge'ı renklerine bağladığını resmi sitesinden duyurdu.

Alacağımız stoper sadece yanındakini değil, bekler dahil bütün savunmayı toparlayabilecek tecrubede ve liderlikte olması lazım. Serdar Taşçı-Aziz,Ömer Toprak,Fontas,Granqvist,Kjaer falan bence alakası yok bu saydığım özellikle. Bu adamların hepsi bence en fazla Dany kadar oynar. Bizler içinde değişen bisi olmaz yine sövmeye devam ederiz.

afferim Chelsea boyle devam, bizde sizden satin alma opsiyonuyla Lucas Piazonu aliriz

Maskesini düşürme sakın

O, kuralın neşesi

Hiç geçmez keşkesi

Kaldı bize bizden gacıların acısıyla baronları hoş etmesi

Sonra Sonlardan en sonra

Hem narin hem zorba aşklardan itildik

Kanlı terli yorganlarda

Al sebzeler hormonda

Çiğnenmeden yutulduk

Mais la pluie sera alaimisema!

Sen bari dön Bari kır normali koynunda!

Et la pluie sera alaimisema!

Sen bari dön Bari kır normali koynunda!

:happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew::happynew:

Hedefimiz CL de ileri gitmek ise Toure ayarında bir stoper şart. Ömer, Serdar bunlar sezon sonu düşünülmesi gereken stoperler.

608815_Galatasaray_SK.jpg

Nasıl Kadro ? yorum

Alacağımız stoper sadece yanındakini değil, bekler dahil bütün savunmayı toparlayabilecek tecrubede ve liderlikte olması lazım. Serdar Taşçı-Aziz,Ömer Toprak,Fontas,Granqvist,Kjaer falan bence alakası yok bu saydığım özellikle. Bu adamların hepsi bence en fazla Dany kadar oynar. Bizler içinde değişen bisi olmaz yine sövmeye devam ederiz.

serdar taşcı gelsin danyi donunda sallar. hemde türk. çok fark yapar cihatcım.

Ne yalan söyleyeyim, Sneijder'in gelse bu kadar şaşırmazdım.

Ayakta alkışlıyorum yönetimi :D Ayrıca bu fesih gerçekleştiğine göre Terim raporunu sunmuştur muhakkak.

34cimbom34 ‏@34cimbom34

baros'da ayrılır bugun yarın

608815_Galatasaray_SK.jpg

Nasıl Kadro ? yorum

Zor olur o kadro.Filpe Luis Atletico'dan kolay gelmez,Serdar Taşçı'yı ben de çok istiyorum ama o da gelmeyebilir.Gökhan Inler'in durumu da kulubünün tavrı yüzünden yokuşa gidebilir.Hernanes 15 Milyon Euro bizimkiler vermez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt