Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

608815_Galatasaray_SK.jpg

Nasıl Kadro ? yorum

harika ama imkansız

Hem su transfer doneminde hemde ligin ikinci devresinde yoneticilerimizden gorulmemis bir ozveri ve mesai harcamalirini bekliyorum.

Metrisli cok buyuk konusmaya basladi, sanki birilri buna yolverdi Yine uslu durmiycak gibime geliyor.

uf bari Caglar ve SErcan dan falan da kurtulsak, yerli oyunculara sira gelsin

sturiddge.jpg

forma numarasi yaklasik bonservis bedeli

serdar taşcı gelsin danyi donunda sallar. hemde türk. çok fark yapar cihatcım.

O bakımdan avantaj ama ben oyunculukları bakımından değerlendirmedim olayı. Şimdi o stoperlerden kimi koysan yanında Semih oynayacak, doğruya doğru. O saydığım adamların hangisi takım savunmasına Ujfalusi kadar liderlik edebilir? Tabikide hicbiri. Yani bu bakımdan söylüyorum Dany kadar katkı veremezler diye. Benim bahsettiğim sey yapıyla alakalı, oyunculuklarıyla değil. Yoksa tabikide birçoğu Dany'den iyi :)

608815_Galatasaray_SK.jpg

Nasıl Kadro ? yorum

Anca fm'de geçekleşir bu kadro. Bu gökhan inler aşkıda bizim taraftarda bitmeyecek heralde. 29 yaşında ki adama bizim klüp asla 15-20 m€ arası bonservis vermez. 15 altınada zaten bırakmazlar. Biraz gerçekçi olup ona göre kadro yapalım. İnler kalitesinde daha gencini bulalım niye hep inler. Melo oraya gayet uygun 2-3 sene başka oyuncu aramamalıyız. Bonservisini alıp sıkı denetime soktuğunda melo katkısını verir. Öyle 4 yıllık sözleşme imzaladım yatayım modunda oyuncuda değil. Savaşan bit oyuncu bizim taraftara kalsa yatacağını düşünüyor garip.

Stad zemini güzel olacak ama beyler

Hernanes muhtesem olur ama daha Sneijder'i bile almak daha kolay herhalde :lol:

Cris gitti.Sırada Baros,Çağlar ve Sercan olmalı.Daha önce de yazdığım gibi umarım

Cris>>Serdar Taşçı

Çağlar>>Carlinhos

Baros+Sercan>> Yabancı forvet (sezon sonu)

ve ya bu dönem olmadı önümüzde ki dönem şu ÇİLEK gelir artık.

2012-2013 Futbol Sezonu İkinci Transfer ve Tescil Dönemi 5 Ocak Cumartesi günü başlıyor. FIFA kuralları gereği 28 gün sürecek transfer dönemi, 1 Şubat 2013 Cuma günü sona erecek. (TFF)

Serdar Taşçı benim için de birinci stoper adayı,geçen bir röportajı çıkmıştı Türkiyede oynarım diyordu bu çok önemli çünkü gurbetçi oyuncular 30 undan önce gelmek istemiyorlar Türkiyeye.Ayrıca 25 yaşında olmasına rağmen çok deneyimli oyuncu Alman milli takımı,şampiyonlar ligi,alman ligi tecrübesi var tek handikap kulübü bırakmak istemez ama bonservis verip stoper alacaksak bu daha henüz olmamış Ömer toprak ya da belki hiç olamayacak serdar aziz de değil kesinlikle Serdar Taşçı olmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt