Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Seten'e sormak lazım. Cris gittiğine göre bir görüşme oldu heralde.

alperin yekta dan artı bi yönü var da ben mi futboldan anlamıyorum arkadaş ya bu alper bu ülkede yiğit özer gibi çok ekstra bi oyuncu değil kesinlikde değil..

he yani cl gol kralı diye demba ba dan iyi burak 5 se demba ba 10 etmez mi yani ?

bazi arkadaslar cosmus yine. daha transfer sezonu baslamadan neden transfer yok diyorlar ya. sabir

Aynen kardes bende OHA dedim ama kesin bilgiymis gibi konustu, biri baglandi Serkan diye o soyledi. Suan Abdurrahim bey Alper ile basbasa dedi... Eskisehir Yekta arti 5 milyon istedi dedi, anlasmislar galiba...

Yektayi verirlerse 5 milyonun yanina saglam kufur ederim valla :mad:

Doğru olma ihtimali var.Ama bu Yekta değil de başka bir oyuncu olabilir.Neden derseniz Yekta'dan önce bu kulüpte gidecek en az 10 tane işe yaramaz var.

ben Alper istemiyorum,insallah gelmez....

alper potuk yektadan baya iyi bir oyunu yanlız.

Hakan Balta+5 milyon Alpere raziyim, Caglarida bonus olarak vere biliriz.

Alper Potuk muthis potansiyelli, verkac-duvar paslari iyi olan ve oyun gorusu yuksek genc bir oyuncu. Alinmasi bizim icin onemli bence ancak su asamada Yekta'yi elden cikaracagimizi dusunmuyorum.

yekta verilirmi allahınızı severseniz, akıl var mantık, izan var. o kadar da salak değilizdir heralde. ver sabriyi,baltayı, sercanı, aydını ama yekta gitmez gidemez...

Caglar, Sercan, Ceyhun, Zan, Furkan, bunlar yattigi yerden para almaya devammi edecekler??!:confused:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt