Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yekta kalsın laa

ceyhun + 5m€ olsun bari yada çağlar-balta-sercan seç beğen

Yekta gidecekse yerine gelmesi gereken tek isim Alper olmalı zaten.Alper kim ne derse desin Yekta'dan daha iyi bir oyuncu.Ama 5 Milyon Euro olmaz.

3 Milyon Euro+Yekta yeterlidir.

Alpere falan 5 veremeyiz bernard ı alcaz para kalmıyor :D

Doğru olma ihtimali var.Ama bu Yekta değil de başka bir oyuncu olabilir.Neden derseniz Yekta'dan önce bu kulüpte gidecek en az 10 tane işe yaramaz var.

Ise yaramayanlari Eskisehir niye istesin rdas? Adamlarda saglam kadro kuruyorlar... InsaAllah dogru soyluyorsundur ama eger Yektayi verirlerse SAGLAM BI TEPKI VERMEK GEREKIR :mad:

Bu alper potuk beni korkutuyor.5 milyon falan.

bugün itibariyle transfer dönemi resmen başladı, takım yarın antalyada kampa giriyor. daha bizim başkanla hocamız buluşacak da, kimleri istediğini söyleyeycek de. ölme eşeğim ölme. yahu kardeşim lig bitiminde buluşup şu konuları çözseydiniz ya. kampa katılmayan, lig başladıktan sonra gelen adamdan ne hayır bekleyeceğiz. bi kere de bir işi uzatmadan gününde zamanında yapın be, ölürmüsünüz?

Aynen öyle.Hani yönetim bi adamın ismi belirlendiği anda alsa tamam diyicem de lkardeşilm Melo'yu 3 ayda aldın neyin havası bu.Fatih Hocanın istediği isimleri 1 ay öncesinden vermesi gerekiyordu.Transfer komiteside şu anda oyuncu ile anlaşmış kluplerde son pürüzler kalmalıydı.Bu kafayla anca Tslden adam alırsın

la sakin olun az :asd:

Bu Alper Melo'nun yerinde mi oynayacak?Es este Selçuk'un bölgesinde oynuyor

bizim yonetim salak degil herhalde, frei, serdar tasci veya omer toprak a 5 e almak varken gidip alper e once 5 vermezler

cris gitti ya 1 hafta yeter bana bu şahsen :)

Gokhan Zan+Caglar+Ceyhun +2 milyon yapalim Alpere karsilik, hem elimizdeki ise yaramayanlardan kurtulalaim hemde Alper gelsin birde onu deneyek.

Aynen öyle.Hani yönetim bi adamın ismi belirlendiği anda alsa tamam diyicem de lkardeşilm Melo'yu 3 ayda aldın neyin havası bu.Fatih Hocanın istediği isimleri 1 ay öncesinden vermesi gerekiyordu.Transfer komiteside şu anda oyuncu ile anlaşmış kluplerde son pürüzler kalmalıydı.Bu kafayla anca Tslden adam alırsın

zaten yine yurtdışından yabancı almazsak kötü olur

biraz değerlerinize sahip çıkın arkadaşlar sırf yüreğiyle oynuyor diye 10 yıldır sabriyi izliyoruz bu takımda .. YEKTA da zamanında GALATASARAY için kombinesini alıp maç izleyen adamdır.. görev verildiğinde gayet de iyi maçlar oynadı bence çok da iyi bi galatasaraylıdır.. ALPER in benim gözümde yekta dan milyon dolarlık farkı yok bence kötü oyuncu demiyorum ama ekstra bi oyuncu değil alper..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt