Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

yekta verilirmi allahınızı severseniz, akıl var mantık, izan var. o kadar da salak değilizdir heralde. ver sabriyi,baltayı, sercanı, aydını ama yekta gitmez gidemez...

Aydın ? Aydın olmasa şu an UEFA kupasındaydık.

Yekta bana göre 5 Milyon € eder, üstüne de 5 Milyon € versek 10 Milyon € eder.

Türkiye'de su an hic bir yerli oyuncuya 10 Milyon € Para veremezsin, ligin kalitesi ortada.

Kimse hayal kurmasin, millet bizi Ingiltere'ylen bir görüyor anasini satim :trollface:

Ise yaramayanlari Eskisehir niye istesin rdas? Adamlarda saglam kadro kuruyorlar... InsaAllah dogru soyluyorsundur ama eger Yektayi verirlerse SAGLAM BI TEPKI VERMEK GEREKIR :mad:

Bi Sercan,Gökhan Zan,Hakan Balta Es Ese çok şey katar.Bir miktar para artı bu oyuncularından biri ile alabiliriz Alper'i.

Bazıları Marko Marin diyoda ao adam İngiltereden bi adım dışarı atmaz.Chelsea'den daha bu yaşta Türkiye'ye gelirmi?

Bakın buraya yazıyorum kimseyi bonservisyle alamayacağız şu an haldır haldır kiralık oyuncu arıyoruz

ersun yanal kaşınmasın verelim eski öğrencisi ceyhunu takılsın

Yekta Alper'den 3 kat daha iyi bi futbolcu Alper gibi anadolu topçularını bu takıma layık görmekten ne zaman vazgeçeceksiniz merak ediyorum.

Para'ya kiyip gidip alacaksin 15 Milyon'a Futbolcu...

Ama kimi ? Nereden ? Elin'de sonun'da yine Balon'lari toplayacagiz belli

Alper transferi sezon sonuna kalsın.

Stoper daha öncelikli şu an.Şimdi 5m Alper'e vereceğime o paraya ya Ömer Toprak'ı alırım yada üstüne biraz daha ekler Serdar Taşçı'yı alırım.

Bazıları Marko Marin diyoda ao adam İngiltereden bi adım dışarı atmaz.Chelsea'den daha bu yaşta Türkiye'ye gelirmi?

Bakın buraya yazıyorum kimseyi bonservisyle alamayacağız şu an haldır haldır kiralık oyuncu arıyoruz

Marin ayrildi zaten, suanda LEverkusen e kiralik gitmek icin gorusmelere basladi, Schurrle de Chelsea ye transfer olacak

Cüneyt Şen ‏@cuneytsen

GS Yöneticisi Abdurrahim Albayrak, şu aralarda Alper Potuk ile görüşüyor. Pazarlık İsürüyor. (özel istihbarat)

Yekta Alper'den 3 kat daha iyi bi futbolcu Alper gibi anadolu topçularını bu takıma layık görmekten ne zaman vazgeçeceksiniz merak ediyorum.

gerçekten alperi izlediniz mi? alperin bitmek bilmeyen bi enerjisi var çifr forvet oynayacak takımların tam aradığı ortasaha. Bence de yekta + 5 çok fazla ama yekta alperden iyi değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt