Transfer Nöbeti (Arşiv 1)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: Transfer Nöbeti

Alper'in gelmesini isterim de Yekta artı 5 milyon nedir arkadaş küfür etseler daha iyi..

alper alınmalı ama bahsi geçen tekliflere değil

Yekta Alper'den 3 kat daha iyi bi futbolcu Alper gibi anadolu topçularını bu takıma layık görmekten ne zaman vazgeçeceksiniz merak ediyorum.

aynen amrabat gelidiğinde de çok büyük şeyler bekledik ama bekleneneni veremedi.Herkes amrabattan çok daha şey bekliyordu
AYnı şey milli takım içnide geçerli sercan saraer bir maçta iyi oynadı ooo vaoov süper oyuncu falan filan çok abartılıyor

biraz değerlerinize sahip çıkın arkadaşlar sırf yüreğiyle oynuyor diye 10 yıldır sabriyi izliyoruz bu takımda .. YEKTA da zamanında GALATASARAY için kombinesini alıp maç izleyen adamdır.. görev verildiğinde gayet de iyi maçlar oynadı bence çok da iyi bi galatasaraylıdır.. ALPER in benim gözümde yekta dan milyon dolarlık farkı yok bence kötü oyuncu demiyorum ama ekstra bi oyuncu değil alper..

Alper'de belki Galatasaraylıdır. İş hayatı bu kadar duygusal olmanın manası yok ayrıca Yekta-Alper aşağı yukarı aynı tip oyuncular ve Alper gelişime açık bir oyuncu. Takas konusu gerçek midir bilmem ama her iki taraf içinde hayır olması gerekir. Ayrıca Yekta bu kadar formdayken zannetmiyorum. Alper Yekta orta sahası şampiyonlar ligi öncesi sonrası işimize çok yarar.

Alperin tek özelliği arkası dönük top alabilmesi.Türkiye'de böyle 4-5 adam olduğu için fazla büyütüyoruz

gerçekten alperi izlediniz mi? alperin bitmek bilmeyen bi enerjisi var çifr forvet oynayacak takımların tam aradığı ortasaha. Bence de yekta + 5 çok fazla ama yekta alperden iyi değil

2 tempolu koşan adam gördüğünüz zaman delisi oluyorsunuz zaten yapmayın arkadaşlar Alper kapasite ve zeka olarak bizde oynayabilecek bi futbolcu değil.

gerçekten alperi izlediniz mi? alperin bitmek bilmeyen bi enerjisi var çifr forvet oynayacak takımların tam aradığı ortasaha. Bence de yekta + 5 çok fazla ama yekta alperden iyi değil

neye göre kime göre?

Yekta, Alper' den her türlü iyidir.

Alper hiç bir üst düzey organizasyonda bulunmadı daha ama Yekta oralarda hiç sırıtmadan terletti formasını.

yekta ya şuan sorumluluk veremiyorsun adam sistem içinde mecburen stop - pas oyunu oynuyor alper orda rahat oyuncu alper bizde hamit ve selçuğun yanında hiç bir varlık gösteremez yektayı küçümsemeyin..

Galatasaray'ın 2012 yılı boyunca en çok maçta forma giyen oyuncusu Emre Çolak oldu.

Diye bir twit gördüm. :o

Dakika hesabı değilmiş yanlış.

aynen amrabat gelidiğinde de çok büyük şeyler bekledik ama bekleneneni veremedi.Herkes amrabattan çok daha şey bekliyordu
AYnı şey milli takım içnide geçerli sercan saraer bir maçta iyi oynadı ooo vaoov süper oyuncu falan filan çok abartılıyor

amrabatin abartildigi yok,amrabat cok iyi bir yetenek, azicik sabir lazim daha iyi olucak insallah.

Şu ibrahim seten şerefsizinin twitini falan burda paylaşmayın :mad:

Amrabat'ı da istemiyordum hiç bilenler bilir.

Yekta'nın Alper'den iyi olduğunu iddia eden açık ve NET FUTBOL CAHİLİDİR.

Ceyhun+ 3-4 verilirse olur :)

Alper'de belki Galatasaraylıdır. İş hayatı bu kadar duygusal olmanın manası yok ayrıca Yekta-Alper aşağı yukarı aynı tip oyuncular ve Alper gelişime açık bir oyuncu. Takas konusu gerçek midir bilmem ama her iki taraf içinde hayır olması gerekir. Ayrıca Yekta bu kadar formdayken zannetmiyorum. Alper Yekta orta sahası şampiyonlar ligi öncesi sonrası işimize çok yarar.

ben alpere kötü oyuncu demiyorum çıkan habere yada dedikoduya göre yekta + para için değmez dedim başka türlü gelirse sevinirim denedir tutar yada tutmaz ama parayı çöpe atmanın luzumu yok bence..

Alper>Yekta. Ama takas filan yapılacaksa gelmesin. Alacaklarsa 4-5 milyona Alper'i alsınlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt